Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır.

23 57.50%
  • Berabere sonuçlanır.

9 22.50%
  • Beşiktaş kazanır.

8 20.00%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 277 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    ist

http://www.youtube.com/watch?v=nsoBDOn7z5Y#t=13

bence artık büyümenin ve yenilgiyi kabul etmenin zamanı geldi. bundan da anlamazsanız 10 tane hatunun aynı dansı yaptığı şarkının videosunu da koyarım.
    ayrıca bu hareketi yaparken ortada ne bir bjk oyuncusu var ne bir bjk taraftarı var. hareket kime yapılıyorsa o sorgular, size düşmez. bu ülke "bir baba hindi" diyenleri de gördü maçtan sonra, dönüp milyonların önünde kasımpaşa klübesine ana avrat küfredenleri de, hakeme tükürüp benim 2 çocuğum var ben onlara örnek oluyorum hiç kırmızı kartım yoktu diyip 20 maç tekmelerden oynayamayanları karşı takım oyuncusuna şeyini sallayanları, ırkçılıktan hakkında dava açılanları da gördü.
    konuşulcaksa bu ülkede görülmeyen şeyler konuşulsun. semihin yaptığı hareket gibi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CaptainAmerica View Post
    Heralde seninde Melo'nun yaptığı hareketten haberin yok sende onu bi izle.
    Maçı canlı izlemiş olmama ve geniş özetini de seyretmeme rağmen senin isteğin üzerine hareketi bir daha izledim. Hareket deplasmanda yapılsa karşı takımın taraftarına yönelik yapıldığı düşünülebilir. Ama Melo kendi taraftarına böyle bir şey yapıyor. Sen onun hareketini istediğin gibi anlarsan olay yürür gider. Ve bu hareketin de bir dans figürü olduğunu biliyorsun(inşallah biliyosundur ) Ama art niyetli düşünürsen tabi sana bu harekette bir yamuk var gibi gelebilir. Senin objektifliğine bağlı tabii bu tip durumlar.

3. Default

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=nsoBDOn7z5Y#t=13

bence artık büyümenin ve yenilgiyi kabul etmenin zamanı geldi. bundan da anlamazsanız 10 tane hatunun aynı dansı yaptığı şarkının videosunu da koyarım.
    ayrıca bu hareketi yaparken ortada ne bir bjk seyircisi var ne bir bjk taraftarı var. hareket kime yapılıyorsa o sorgular, size düşmez. bu ülke "bir baba hindi" diyenleri de gördü maçtan sonra, dönüp milyonların önünde kasımpaşa klübesine ana avrat küfredenleri de, hakeme tükürüp benim 2 çocuğum var ben onlara örnek oluyorum hiç kırmızı kartım yoktu diyip 20 maç tekmelerden oynayamayanları karşı takım oyuncusuna şeyini sallayanları, ırkçılıktan hakkında dava açılanları da gördü.
    konuşulcaksa bu ülkede görülmeyen şeyler konuşulsun. semihin yaptığı hareket gibi.
    1-Yenilgiyle ne alaka.Maçtan sonra olan bi olaydan konuşuyoruz.
    2-İstediğin kadar video koy kendini tatmin edersin sadece
    3-Haklısın bu ülke kendini yere atan gol krallarına laf bile söylemedi
    4-Semihi çok tebrik ediyorum ama normali bu yaptığı için çok abartılmamalı kendi abilerine de örnek olsun yeter.

4. Default

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Maçı canlı izlemiş olmama ve geniş özetini de seyretmeme rağmen senin isteğin üzerine hareketi bir daha izledim. Hareket deplasmanda yapılsa karşı takımın taraftarına yönelik yapıldığı düşünülebilir. Ama Melo kendi taraftarına böyle bir şey yapıyor. Sen onun hareketini istediğin gibi anlarsan olay yürür gider. Ve bu hareketin de bir dans figürü olduğunu biliyorsun(inşallah biliyosundur ) Ama art niyetli düşünürsen tabi sana bu harekette bir yamuk var gibi gelebilir. Senin objektifliğine bağlı tabii bu tip durumlar.
    Ben beşiktaşa karşı yaptı demedim ki.Melo art niyetle yapmıyo ama ben art niyetli düşünüyorum buda senin objektifliğin demekki

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Adamlar tüm tribün sahaya girip 4 maç cezaya bile itiraz eden adamlar ve sahaya girenlere BJKli değil diyen adamlar.. Paşa maçında sahaya giren adam açıklıyo BJKli olduğunu ve hala adam bunun BJKli olmadığını savunuyor(Resmen bu konuyu bile tartıştık adamlarla trajikomik olsa da ) Durduk yere Melo'ya laf etmelerine şaşırmadım açıkçası.. Ben Dany'nin hareketini gezi parkına bağlarlar falan diye bile düşünmüştüm ama formdan düşmüşler
    Ha şunu da bir kez daha söyleyeyim ben üç büyüklerden hiçbirini tutmuyorum sadece objektif bakınca görünen resmen bu.. Beşitaşlılar bunu düşüneceklerine futbola konsantre olsaydı çok daha iyi yerlere gelebilirlerdi şu an FB ya da GSnin yaptığı gibi.
    Takdir ettiğim taraftarları da yok değil BJKnin. Semih'e ve Cenk'i alkışlayan GS taraftarına değinen , saçma fanatiklikleri bir kenara bırakıp yenilgiyi önemsemeden temiz geçen maça dikkat çeken taraftarlar da fazla sayıda. Umarım hep böyle olur

Nesil
    2007
    Yer
    ist

1-Yenilgiyle ne alaka.Maçtan sonra olan bi olaydan konuşuyoruz.
    2-İstediğin kadar video koy kendini tatmin edersin sadece
    3-Haklısın bu ülke kendini yere atan gol krallarına laf bile söylemedi
    4-Semihi çok tebrik ediyorum ama normali bu yaptığı için çok abartılmamalı kendi abilerine de örnek olsun yeter.
    1-maçı konuşmuyorsun adamın maçtan sonraki dansını konuşuyorsun. konu galatasaray-beşiktaş maç konusu ve "dediğin gibi" olay maçtan sonra olmuş. gece hangi gece klübüne gitti öğrenelim istersen belki ona da lafın vardır ?
    2-video açık. kimsenin sana açıklama yapma gibi bir zorunluluğu yok, ben belki iyi niyetle bilmeyenler vardır diye koydum. sen istersen şahsına küfür diye algıla o hareketi.
    3-bu ülke evrakta sahtecilik yapıp takımı avrupaya alınmayan başkanlar da gördü merak etme.
    4-yaptığı şey normal falan değil. yapmaması normaldi. sonuçta hakemin görevi onu görmek. dün akşam bülent korkmaz da metin tekin de ben olsam yapmazdım dedi ki kaç tane örnek gördük ki şimdiye kadar ? oyuncu nasıl hata yapabiliyorsa hakem de yapabilir ve bu oyunun içinde var. semihin yaptığı şey alkışı hakeden çok önemli bir olay. o korner gol olsaydı büyük ihtimal fair play ödülünü alırdı.

7. Default

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post
    1-maçı konuşmuyorsun adamın maçtan sonraki dansını konuşuyorsun. konu galatasaray-beşiktaş maç konusu ve "dediğin gibi" olay maçtan sonra olmuş. gece hangi gece klübüne gitti öğrenelim istersen belki ona da lafın vardır ?
    2-video açık. kimsenin sana açıklama yapma gibi bir zorunluluğu yok, ben belki iyi niyetle bilmeyenler vardır diye koydum. sen istersen şahsına küfür diye algıla o hareketi.
    3-bu ülke evrakta sahtecilik yapıp takımı avrupaya alınmayan başkanlar da gördü merak etme.
    4-yaptığı şey normal falan değil. yapmaması normaldi. sonuçta hakemin görevi onu görmek. dün akşam bülent korkmaz da metin tekin de ben olsam yapmazdım dedi ki kaç tane örnek gördük ki şimdiye kadar ? oyuncu nasıl hata yapabiliyorsa hakem de yapabilir ve bu oyunun içinde var. semihin yaptığı şey alkışı hakeden çok önemli bir olay. o korner gol olsaydı büyük ihtimal fair play ödülünü alırdı.
    1-Daha önce maç konularında hiç maçtan sonra olan olaylar konuşulmasa haklısın derdim.
    2-Yapma o zaman seni zorlayan yok
    3-Evet şuan tff başkanı kendisi
    4-Siz alışmışsınız tabi semihin yaptığı hareket sana normal değil gibi gelmiş buna bişey diyemem

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Beyler yanlışım varsa düzeltin. Derbilerde deplasman yasağı mevcutken Melo nasıl Beşiktaş tarafına hareket yapsın? Orada onu kendi taraftarına yapıyor yani bize. Eğer kötü bir anlam teşkil etse kendi taraftarına bunu neden yapsın? Üstteki arkadaşın koyduğu videodaki gibi dans figürü. Bunu kabul etmek yada beğenmek zorunda değiliz çünkü bu hareket bizim ülkemizde farklı karşılanıyor.

Eski konuları açmak yada laf atmak için söylemiyorum kimse yanlış anlamasın. Ama geçen yıl Meireles'in hakeme yaptığı el işareti bizim ülkemizde eşcinsellere yapılan bir hareket bunu herkes biliyor. Hakeme bu hareketi yaptığı zaman yorum yapan arkadaşlar onun ülkesinde o anlama gelmiyor demişti. Şimdi biz onun ülkesinde dans figürü olduğunu söyleyince neden herkes karşı çıkıyor? Ben Melo'nun avukatı değilim ancak biraz düşünün kötü niyetli bir hareket olsa niye kendi taraftarına karşı bunu yapsın?

Maçta hakemlik bir şey yoktu, fair play çerçevesinde geçti. Ancak her hafta kavga çıkacak bir konu bulunuyor ve uzattıkça uzatılıyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

9. Default

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Beyler yanlışım varsa düzeltin. Derbilerde deplasman yasağı mevcutken Melo nasıl Beşiktaş tarafına hareket yapsın? Orada onu kendi taraftarına yapıyor yani bize. Eğer kötü bir anlam teşkil etse kendi taraftarına bunu neden yapsın? Üstteki arkadaşın koyduğu videodaki gibi dans figürü. Bunu kabul etmek yada beğenmek zorunda değiliz çünkü bu hareket bizim ülkemizde farklı karşılanıyor.
    Ben beşiktaşlı futbolcuya yada taraftara yaptı diye demedim hiç.Emre de kasımpaşalı birilerine laf söyledi ama karşı çıkanlar kimlerdi.Ben sadece bunun bi dans olmadığını söylüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post

Eski konuları açmak yada laf atmak için söylemiyorum kimse yanlış anlamasın. Ama geçen yıl Meireles'in hakeme yaptığı el işareti bizim ülkemizde eşcinsellere yapılan bir hareket bunu herkes biliyor. Hakeme bu hareketi yaptığı zaman yorum yapan arkadaşlar onun ülkesinde o anlama gelmiyor demişti. Şimdi biz onun ülkesinde dans figürü olduğunu söyleyince neden herkes karşı çıkıyor? Ben Melo'nun avukatı değilim ancak biraz düşünün kötü niyetli bir hareket olsa niye kendi taraftarına karşı bunu yapsın?

Maçta hakemlik bir şey yoktu, fair play çerçevesinde geçti. Ancak her hafta kavga çıkacak bir konu bulunuyor ve uzattıkça uzatılıyor.
    Yanılmıyorsam Melo bu hareketi daha önce yaptığında da tepki görmüştü senelerdir burada oynuyor bilmesi lazım bişeyleri. Ha art niyetlidir dans ediyodur bilemem sadece Meireles ile karşılaştırılması yanlış.

Maçta hakemlik tek şey Ceyhun'a vermediği 2. sarıdan kırmızı kart onuda konuşan yok zaten.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yanılmıyorsam Melo bu hareketi daha önce yaptığında da tepki görmüştü senelerdir burada oynuyor bilmesi lazım bişeyleri. Ha art niyetlidir dans ediyodur bilemem sadece Meireles ile karşılaştırılması yanlış.

Maçta hakemlik tek şey Ceyhun'a vermediği 2. sarıdan kırmızı kart onuda konuşan yok zaten.
    Meireles'in yaptığı el hareketi ile karşılaştırdım. Futbolcuların iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi yaptıklarını bilmemiz mümkün değil. Ancak bana göre Meireles'de o anlamda bir hareket yapmamıştı. Fakat ben burada yapılan hareket hakkında düşünülenleri söylemiştim. Bende hiç tanımadığım bir ülkeye gitsem ve orada Türkiye'de yapılan bir hareketi yapsam, onların gelenek ve göreneklerine göre yanlış bir hareket olabilir, farklı anlaşılabilir. Her ülkenin ve geleneklerin farklı olduğu gibi belli bir süre burada futbol oynamış insanlarında bunun bilincinde olması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa gereksiz yere kendini gündemde bulabiliyor futbolcular.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zamanında Meireles'e eliyle hareket yaptı diye ortalığı yıkanlar kendi oyuncusu yapınca nasıl "dans ettiğini" söyleyebiliyolar anlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Meireles Sabri'ye hayalarını gösteriyodu kardeşim. Bunla ne alakası var yahu saçmaladınız artık.

Tamam kardeşim biz ahlaksız bi klubüz ahlaksız oyuncularımız var. Sizene?

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Zamanında Meireles'e eliyle hareket yaptı diye ortalığı yıkanlar kendi oyuncusu yapınca nasıl "dans ettiğini" söyleyebiliyolar anlamıyorum.
    zamanında meirelesin yaptığına "kendi ülkesinde başka bir şey demek " diyenler bunun için nasıl ortalığı yıkıyor anlıyorsun ama öyle mi ? iyimiş.
    bu arada meireless hareketi hakeme yapmıştı, melo burda kendi taraftarına yapıyor. bırakın da size düşmesin nasıl anlaşılcağı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

1- Evet Melo dans etmedi, nasil koyduk ama gibi bir hareket yapti ve bunu kendi taraftarina yapti, rahatsiz olan Galatasarayliya saygi duyarim ama diger takim taraftarlarina ne oluyor?

2- Hayir Melo dans etti, dans figuru sergiledi ve kendi taraftari onunde yapti, rahatsiz olan Galatasarayliya saygi duyarim ama diger takim taraftarlarina ne oluyor?

Olaya iki yonlu bakiyorum, ortada Besiktasli futbolcu,.taraftar yok. Kimseyi kiskirtmak, kizdirmak icin yapilmamis bir hareket, neden bu kadar buyutuldu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Melo'nun ülkesinde isterse sokaktaki insanlar birbirlerine öyle selam versinler, Türkiye'de o hareketin anlamı başkadır. Yaptığı burada terbiyesizce bir anlama gelmektedir. Galatasaraylıların ısrarla bunu savunması çok komik. Normalde ben ayıp etmiş der geçerim o harekete ama buradaki yazıları görünce yazayım dedim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    1- Evet Melo dans etmedi, nasil koyduk ama gibi bir hareket yapti ve bunu kendi taraftarina yapti, rahatsiz olan Galatasarayliya saygi duyarim ama diger takim taraftarlarina ne oluyor?

2- Hayir Melo dans etti, dans figuru sergiledi ve kendi taraftari onunde yapti, rahatsiz olan Galatasarayliya saygi duyarim ama diger takim taraftarlarina ne oluyor?

Olaya iki yonlu bakiyorum, ortada Besiktasli futbolcu,.taraftar yok. Kimseyi kiskirtmak, kizdirmak icin yapilmamis bir hareket, neden bu kadar buyutuldu?
    Bu hareket televizyondan yayınlanıyor yaşlısı genci çoluğu çocuğu izliyor. Sadece yaptığı kişiler mi rahatsız olmak zorunda ? O zaman Emre orda birilerine küfür etti size mi küfür etti size ne olduda yırtındınzı geçen hafta ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Meirelese görüntülerden ceza verilmişti, Melo'ya da verilebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo'ya ondan dolayı ceza verilemez kurallar gereği verilemez verilmek istense bile yemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Melonunki dans figurumuymus dusunsenize discoya gidiyorsunuz ve herkes oyle dans ediyor hahahahah. Yahu yapmayin.Tamam adam cok iyi bir ortasaha oyuncusu. Keske bizdede o kalitede bir ortasaha olsa. Ama adamda sikinti var belli yani. Prof bir oyuncu degil. Daha dogrusu saygisi olan bir oyuncu degil. Gozunuzu seveyim savunmayin sunu
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Melonunki dans figurumuymus dusunsenize discoya gidiyorsunuz ve herkes oyle dans ediyor hahahahah. Yahu yapmayin.Tamam adam cok iyi bir ortasaha oyuncusu. Keske bizdede o kalitede bir ortasaha olsa. Ama adamda sikinti var belli yani. Prof bir oyuncu degil. Daha dogrusu saygisi olan bir oyuncu degil. Gozunuzu seveyim savunmayin sunu
    Bu dans figürü ne ki, Dünya'da öyle danslar var ki bizim ülkede yapılsa neler olur kim bilir. Videosunu buraya koymam doğru olmaz ama googleye Jamaican Daggering dance yazınca çıkıyor videoları.
    Last edited by William Rookwood : 23.Şubat.2014 at 19:50

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu hareket televizyondan yayınlanıyor yaşlısı genci çoluğu çocuğu izliyor. Sadece yaptığı kişiler mi rahatsız olmak zorunda ? O zaman Emre orda birilerine küfür etti size mi küfür etti size ne olduda yırtındınzı geçen hafta ?
    Yirtindiniz derken, sahsen Fenerbahce konularina mesaj atmiyorum, herhangi bir yorumda bulunmadim. Ayrica kufur ile bu hareketi ayni kefeye koymamalisiniz. Melo cikip dans ettim derse, diyecek bir lafiniz kalmaz cunku.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Size göre hakaret,ayıp hareket,bize göre Michel Telo'nun şarkısında ki dans figürü.Artık tartışmayalım konuyu saptırmayalım.Yaptığı hareket 10 saniye bunun tartışması günler sürüyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 sene önce michel telo nun assim voce mi mata şarkısı daha bu kadar meşhur olmadan önce, meloyla kazım bu dansı yaparkenki bir videolarında keşfetmiştim. Sonra şarkı meşhur oldu zaten hepiniz biliyprsunuz. Neyse bunun üstüne bir şey demiyorum.

25. Default

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Yirtindiniz derken, sahsen Fenerbahce konularina mesaj atmiyorum, herhangi bir yorumda bulunmadim. Ayrica kufur ile bu hareketi ayni kefeye koymamalisiniz. Melo cikip dans ettim derse, diyecek bir lafiniz kalmaz cunku.
    Doğru lafımız kalmaz çünkü melo çok doğrucu bir futbolcu ! Meireles de benim ülkemde başka bir anlama geliyo demişti ama kimse doğal olarak inanmadı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O hareket nereye gelmiş. La ben bile yaptım onu halı saha maçında golden sonra. Bütün gol sevinçleri öyle yapılıyordu bir ara ne çabuk unuttunuz. İlla kusur bulmak için bu kadar kasmayın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Doğru lafımız kalmaz çünkü melo çok doğrucu bir futbolcu ! Meireles de benim ülkemde başka bir anlama geliyo demişti ama kimse doğal olarak inanmadı
    cidden anlamıyor musun yoksa anlamamazlığa mı yatıyorsun ?
    meireless HAKEME yaptı, melo KENDİ TARAFTARINA yaptı. melonun yaptığı hareketin yanlış olup olmadığına biz karar veririz. adam bana yapıyor hareketi ben sorun değil dans figürüydü diyorum hala uzatıyorsun. sanane yahu ? ortada bir hareket var yanlış olup olmadığı tartışmaya açık, bir de hareketin kime karşı yapıldığı var. kim karar vericek buna, hareket kime yapıldıysa o karar vericek siz değil. varsa bir galatasaraylı ben bundan rahatsız oldum diyen ben olmamalıydın dans figürüydü derim o başka dans mı kalmadı der birbirimize saygı duyarız kapanır konu. adamlar her yenilgide meloya bir şey bulmaya çalışıyorlar bu kadar da küçülmeyin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Melo o hareketi bence Türkiye'de nasıl anlaşılıyorsa o anlama gelerek yaptı. Alex Telles yapsa tamam adam daha yeni geldi , bilmiyor felan deriz ama Melo gayette net biliyor. Önceden sanırım Beşiktaş tribünlerine de yapmıştı zaten bunun daha kötü niyetli versiyonunu. O yüzden dansa mansa bağlamaya gerek yok

Ama bunu böyle sayfalarca tartışmaya da hiç gerek yok. Ne bilim mesela Lugano GS-FB derbisinden sonra kendi tribünleriyle sevinirken bu hareketi yapsa kendi kendime 1-2 laf söylenip geçerim. Bu kadar tartışmaya gerek yok. Adam kendi taraftarıyla birlikte seviniyor. Kimseyi ilgilendirmez. Hatta isterse tribüne çıkar tezahurat bile yapar. Maç bitmiş gitmiş. Melo'nun keyfi bilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    O hareket nereye gelmiş. La ben bile yaptım onu halı saha maçında golden sonra. Bütün gol sevinçleri öyle yapılıyordu bir ara ne çabuk unuttunuz. İlla kusur bulmak için bu kadar kasmayın.
    Böyle mantıksız bir yorum olamaz. Sen o hareketi arkadaşlarının yanında yapıyorsun. Amacın sinir etmek veya tahrik etmek. Arkadaşların tepki vermezler tabi çünkü samimiyetini ve kötü niyetlii olmadığını biliyolardır. Tanımadığın bir adamın yada ortamın içinde yap bakalım insanlar ne düşünecek ne tepki verecekler?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi ne derseniz deyin ben o hareketi masumane sekilde yaptigini dusunmuyorum. Sonucta hareketi yapan kisi melo. Semih yapsa ok derim, art niyetli degil o cocuk derim ama soz konusu melo
    FM Gazetesi

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri