Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır.

23 57.50%
  • Berabere sonuçlanır.

9 22.50%
  • Beşiktaş kazanır.

8 20.00%
1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu hareket televizyondan yayınlanıyor yaşlısı genci çoluğu çocuğu izliyor. Sadece yaptığı kişiler mi rahatsız olmak zorunda ? O zaman Emre orda birilerine küfür etti size mi küfür etti size ne olduda yırtındınzı geçen hafta ?
    Yirtindiniz derken, sahsen Fenerbahce konularina mesaj atmiyorum, herhangi bir yorumda bulunmadim. Ayrica kufur ile bu hareketi ayni kefeye koymamalisiniz. Melo cikip dans ettim derse, diyecek bir lafiniz kalmaz cunku.

2. Default

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Yirtindiniz derken, sahsen Fenerbahce konularina mesaj atmiyorum, herhangi bir yorumda bulunmadim. Ayrica kufur ile bu hareketi ayni kefeye koymamalisiniz. Melo cikip dans ettim derse, diyecek bir lafiniz kalmaz cunku.
    Doğru lafımız kalmaz çünkü melo çok doğrucu bir futbolcu ! Meireles de benim ülkemde başka bir anlama geliyo demişti ama kimse doğal olarak inanmadı

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Quote Originally Posted by CaptainAmerica View Post
    Doğru lafımız kalmaz çünkü melo çok doğrucu bir futbolcu ! Meireles de benim ülkemde başka bir anlama geliyo demişti ama kimse doğal olarak inanmadı
    cidden anlamıyor musun yoksa anlamamazlığa mı yatıyorsun ?
    meireless HAKEME yaptı, melo KENDİ TARAFTARINA yaptı. melonun yaptığı hareketin yanlış olup olmadığına biz karar veririz. adam bana yapıyor hareketi ben sorun değil dans figürüydü diyorum hala uzatıyorsun. sanane yahu ? ortada bir hareket var yanlış olup olmadığı tartışmaya açık, bir de hareketin kime karşı yapıldığı var. kim karar vericek buna, hareket kime yapıldıysa o karar vericek siz değil. varsa bir galatasaraylı ben bundan rahatsız oldum diyen ben olmamalıydın dans figürüydü derim o başka dans mı kalmadı der birbirimize saygı duyarız kapanır konu. adamlar her yenilgide meloya bir şey bulmaya çalışıyorlar bu kadar da küçülmeyin.

Mesaj Yetkileri