Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır.

8 27.59%
  • Berabere sonuçlanır.

8 27.59%
  • Fenerbahçe kazanır.

13 44.83%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 186 sonuç

Konu: Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 22. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

saha cok kuru sanki, atilan uzun toplar bir anda duruveriyor. geriye dustugumuzu de hesaba katarsak elazig icin buyuk avantaj olacak bu. cok da hizlilar, bekir belki ama kadlec birebir kalirsa gecilir.

macin basindaki gibi onde bassaydik hakimiyetimizi kaybetmezdik. nedense macin son yarim saati kendi alanimiza cekildik nerdeyse. baroni kuyt ve topuz fazla geriye geliyor. defans hatti da cok geride, belli ki ozguven acisindan problemleri var stoperlerimizin. keske en bastan salih olsaydi, topuz hic islemiyor. buyuk ihtimal cikarilir. baroni berbat otesi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kuyt ve Baroni'nin çıkıp Salih ve Meireles'in girmesi lazım. Alper'i sol kanada göbeğe de Salih ve Meireles. Meireles'ten performans beklemek akıl işi olmasa da şu an iyi Meireles iş yapar orta sahada.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bir kacirdiklarimiza bakıyorum bir de yediğimiz gole vallahi adaleti yok bu futbolun. Orda adamın topun dokunuyorlar arkadasinin önüne pas oluyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şimdi okuyor da spiker en çok sprint atan oyuncu 26 kez ile Kuyt tamam da güzel kardeşim adamın sprint hızı çoğu sahadaki 22 oyuncunun en az 20'sinden yavaştır,sprint atsa ne olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bir kacirdiklarimiza bakıyorum bir de yediğimiz gole vallahi adaleti yok bu futbolun. Orda adamın topun dokunuyorlar arkadasinin önüne pas oluyor.
    adamlar bizim yapamadigimizi yaptilar. onurun attigi gol a kalite bir goldu. bizde bunu yapacak adam yok sahada. baroniden bekledigimiz hareketi onur cok iyi tatbik etti. baroni o kontrada vurmayip sola cekse kale han gibi karsisinda olacakti ama nerdee.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Saha hep kuruydu. Zaten Türkiye Kupası maçında sahanın kuruluğundan dolayı itfaiye ile sulamışlardı sahayı ve bu sahada Aydın Yılmaz'dasakatlanmıştı. Bunlara rağmen saha için pek bir şey yapmamış Elazığ yönetimi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Stoper oyuncuları cezalıyken ben Serdar Kesimal ve Bekir İrtegün oynar diye düşündüm çünkü Kadlec'i geldiğinden beri hiç beğenmedim. Ne sol bekte ne de stoperde iyi bir performans gösteriyor saatli bomba. Fenerbahçe'nin ortasahası bilindiği kadar iyi değil. Meireles bitmiş, Cristian istediği zaman oynuyor. Şuanda tek iyi olan isim Alper Potuk. Kuyt'ın da yaşı kemale gelmiş artık.
    Yalnız Serdar da sakat... Mecburen Kadlec'i izliyoruz. Ha sakat olmasa da büyük ihtimal yedekte başlardı Serdar o ayrı konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gene verilmedi penaltımız

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Elazığspor bizden daha istekli basladı 2. yarıya.

Baroni kırmızı kart gördü.Hakem neden kırmızıyı gösterdi anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bırakın alla aşkına böyle kırmızı mı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ya bırakın allah aşkına bu kırmızıysa Melo'nun lisansının elinden alınması gerekir ayıptır. Her deplasmanda şapkadan tavşan çıkartıyorlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

boyle kirmizi mi olur ya, yan hakem halusinasyon gordu galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hak etmiş kırmızıyı. Ayağa kalkarken adama vurmuş bir tane.

Rezalet yahu. böyle kart yiyen adamın varsa kazanma zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu kurallar sıfır toleransla bir tek bizim maçlarda uygulanıyor maşallah.Bence de bu hareket kırmızı kart ama yüz maçta bir verilir o da bizim maçı bulur.Belli bir standart yok bu olaylarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ya bırakın allah aşkına adamdan 2 kez normal bicimde kurtulmaya çalışıyor adam bırakmamakta nedense ısrar ediyor,baroni de ittiriyor rakibini,tekme olsa o adam hastaneye gitmek için kalkabilir ancak oradan.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Hak etmiş kırmızıyı. Ayağa kalkarken adama vurmuş bir tane.

Rezalet yahu. böyle kart yiyen adamın varsa kazanma zaten.
    ironi miydi muhammet

soyle bir sarsti gibi gordum, adam kene gibi yapisti cunku. kenetlendi yani.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu Baroni'ye sabredebilen Fenerbahçe taraftarını gönülden kutluyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ironi miydi muhammet

soyle bir sarsti gibi gordum, adam kene gibi yapisti cunku. kenetlendi yani.
    Abi adam onunla uğraşıyor ama Cris o hareketi yapmayacak. Tek sıkıntı o adamın kart görmemesi. Bence Baroni'nin kartında sıkıntı yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Arkadaşlar Geçmiş olsun Hakemlere bir lafım yok zaten üç yıldır böyleler... Aziz Yıldırım ile Gs ne kadar gurulansa azdır. GS'nin en parlak başkanı. Öne geçip şampiyonluğu verdiğimiz benim bildiğim bu üçüncü oldu.(Bariç ve DAum), Kupa'dan erken elendik Lig dediler. Lig de bana göre bu maçla bitti.Ersun Yanal'da Nisan'da kovulur. FB'nin yabancıları bir ikisi dışında rezalet. E. Yanal'ın takımlarının 2. yarı düşüşe geçeceği bilinmesine rağmen alını. Bana göre beğenmediğimiz AYkut Kocaman'dan da kötü.. Lig GS ile BJK arasında geçer. Sow ve Emenike hariç bütün yabancılar gönderilmeli..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bence de kart dogru, Fenerbahce yine de en kotu bir beraberlik koparir dusuncesindeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tekme attığı felan yok. Adam abarttı sadece hakemde yedi tıpkı Ersan'ın kartı gibi. Böyle bir kırmızı hiç bir yerde verilmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Karta doğru diyen de var yanlış diyen de. Pozisyonu izlemediğim için bir şey demiyorum. Kırmızı kart pozisyonun resmini paylaşbilecek biri var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

80 olmadan bir tane atar Fenerbahçe,90 veya 90'a yakın dakikada da galibiyet golü gelir veya Elazığ 2-0 yapar biter maç.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Karta doğru diyen de var yanlış diyen de. Pozisyonu izlemediğim için bir şey demiyorum. Kırmızı kart pozisyonun resmini paylaşbilecek biri var mı?
    cristian düşürülüyor elazığlı üstünde daha sonra kalkarken elazığlı oyuncuya çifte atıyor. olay bu. net kırmızı yani. gerçi fenerli arkadaşlar da haklı böyle pozisyonlar görülmez genelde gs ve fbye karşı. riera,melo,alves,meireless gibi örnekler verebiliriz. bu karar başlangıç olur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kırmızı kart pozisyonu bu.

https://vine.co/v/MmTDxwuqHLK

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bizim oyuncular şut atana kadar Elazığ baraj olusturuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post

Net kırmızı kart.Bu kadar akılsızca bir müdahale olamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post

Valla pozisyon için ne desem bilemedim. Şimdi Baroni orada kalkmaya çalışıyor desem doğru olmaz, öyle kalkma şekli mi olur? Oyuncuyu sağ ayağıyla ittiriyor tekme şeklinde fakat bunu gerçekten kötü niyetli mi yapıyor yoksa kalkmaya çalışırken itekliyor mu bilmiyorum. Ama hakemin anlık kararlar verebilen bir insan olduğunu hesaba katarsak pozisyonun ilk görünümü kırmızı kart gibi duruyor. O yüzden hakemin yanlış karar verdiğini söylemek doğru olmaz.

Edit: Mesaj yazarken Mehmet Topal gol attı 1-1 oldu skor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla pozisyon için ne desem bilemedim. Şimdi Baroni orada kalkmaya çalışıyor desem doğru olmaz, öyle kalkma şekli mi olur? Oyuncuyu sağ ayağıyla ittiriyor tekme şeklinde fakat bunu gerçekten kötü niyetli mi yapıyor yoksa kalkmaya çalışırken itekliyor mu bilmiyorum. Ama hakemin anlık kararlar verebilen bir insan olduğunu hesaba katarsak pozisyonun ilk görünümü kırmızı kart gibi duruyor. O yüzden hakemin yanlış karar verdiğini söylemek doğru olmaz.
    https://vine.co/v/MmTDV7aulwM

Şu daha net açı.

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri