Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır.

8 27.59%
  • Berabere sonuçlanır.

8 27.59%
  • Fenerbahçe kazanır.

13 44.83%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 186 sonuç

Konu: Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 22. Hafta

Nesil
    2007

Penaltı beklenen pozisyonlarda bir şey yok, penaltı değiller. Kadıköy'de taraftar penaltıyı aldırabilirdi ama ucuz penaltı olurdu.

Kırmızı da ağır olmuş ama hakeme de neden verdin diyemezsin. Turuncu diyebiliriz. Sonuçta Christian'ın öyle bir tepki vermemesi gerekirdi. Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçında Roberto Carlos Keita'nın sırtına binmiş, Keita da sinirlenip yumruk atmıştı haliyle de kırmızıyı yemişti. Bu tip pozisyonlarda sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz sonra.

Bu iki sarı kart mevzusu çok ilginç ama Daha önce de böyle ikinci sarı unutulan bir maç hatırlıyorum ama tekrar edildi mi onu hatırlamıyorum. Yabancı lig olabilir. Tabi burada unutulma var mı, yanlış anlaşılma mı var bilmiyorum. Yine de bizim hakemler formunda, unutabilirler; inanırım

Sonuca gelirsek yine deplasman ve yine kayıp. İlk 3 sıra deplasman karnesini düzelten şampiyon olacak diyorum kaç haftadır düzelten çıkmadı. Çok garip bir sezon oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Penaltı beklenen pozisyonlarda bir şey yok, penaltı değiller. Kadıköy'de taraftar penaltıyı aldırabilirdi ama ucuz penaltı olurdu.

Kırmızı da ağır olmuş ama hakeme de neden verdin diyemezsin. Turuncu diyebiliriz. Sonuçta Christian'ın öyle bir tepki vermemesi gerekirdi. Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçında Roberto Carlos Keita'nın sırtına binmiş, Keita da sinirlenip yumruk atmıştı haliyle de kırmızıyı yemişti. Bu tip pozisyonlarda sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz sonra.

Bu iki sarı kart mevzusu çok ilginç ama Daha önce de böyle ikinci sarı unutulan bir maç hatırlıyorum ama tekrar edildi mi onu hatırlamıyorum. Yabancı lig olabilir.

Sonuca gelirsek yine deplasman ve yine kayıp. İlk 3 sıra deplasman karnesini düzelten şampiyon olacak diyorum kaç haftadır düzelten çıkmadı. Çok garip bir sezon oluyor.
    ilki bana görede penaltı değil ancak 2.si dany nin penaltısını andırdı bana.bjk maçında veysel dany gelirken kendini bırakmaya hazırlanmıştı daha.bana göre emenikenin 2.si ve veyselin pozisyonları penaltı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    ilki bana görede penaltı değil ancak 2.si dany nin penaltısını andırdı bana.bjk maçında veysel dany gelirken kendini bırakmaya hazırlanmıştı daha.bana göre emenikenin 2.si ve veyselin pozisyonları penaltı
    İkincisinde Emenike'nin düşüşü problem, biraz normal düşse penaltı çalınabilirdi. Belli atladığı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Batuhan'ın pozisyonunu bir daha izle. Kadlec sol ayağı ile topa vururken Batuhan'ın goğsüne vuruyor. Gözünüz kör ve fanatik bir şekilde subjektif yorumlar yapıyor maçın sıcaklığı ile Fenerbahçe taraftarları ki bu seni-sizi-onları komik duruma düşürüyor. Bir tek bizim ülkemizde var ama bu. HAKEM ŞÖYLE, HAKEM BÖYLE, HAKEM BİZİ SEVMİYOO, HAKEM TARAFLI, TARAFSIZ ZART ZURT.. Yahu açın bir La Liga maçı izleyin hakemler o kadar aptalca kararlar veriyorlar ki ofsayttan çatır çutur goller oluyor, aynı şekilde Şampiyonlar Ligi son grup maçlarında 2 tane ofsayttan gol ile tur atladı bir takım ki barizdi ofsaytlar. Kırmızı kart bu oyunun parçası değilmiş gibi ya da aynı maçta aynı takımdan 2 oyuncu kırmızı kart göremezmiş gibi hatta ve hatta hakemleri robotmuş gibi yargılayan insanlar var.

Futbol bilincinden o kadar yoksunuz ki hala maçlardan sonra bahane atacak, suçlayacak adam arıyoruz. Bütün takımlar bütün taraftarlar için geçerli bu söylediğim. Herkes kendi işini yapmaya odaklanmalı..
    Bence sen kendini anlatmıssın.Ben tamamen objektifim pozisyonlar hakkında.Batuhan'a tekme atmıs topa vururken yahu adam yerde kıvrandı omzu delinmis gibi pozisyon tekrarı gösterildi 5 saniye sonra bir baktım Batuhan ceza sahası icine gecmis top bekliyor bu kadar agır bir darbeden sonra ne ara toparlandı ne ara gitti.Ben kırmızı kartın dogru oldugunu düsünüyorum o yüzden bu dedigin genelleme olmus.Maçların düzgün yönetilmesini istemek futbol bilincinden yoksun olmakmış senin sayende bunu ögrendik teşekkürler.Sen bizim üstadımızsın.Ayrıca neden ''HAKEM BİZİ SEVMİYO'' algısı olustu onu düsünmek lazım.Söylenmeyen ''lan'' veya argo bir söz icin kaç ülkede kırmızı kart verilmistir acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bence sen kendini anlatmıssın.Ben tamamen objektifim pozisyonlar hakkında.Batuhan'a tekme atmıs topa vururken yahu adam yerde kıvrandı omzu delinmis gibi pozisyon tekrarı gösterildi 5 saniye sonra bir baktım Batuhan ceza sahası icine gecmis top bekliyor bu kadar agır bir darbeden sonra ne ara toparlandı ne ara gitti.Ben kırmızı kartın dogru oldugunu düsünüyorum o yüzden bu dedigin genelleme olmus.Maçların düzgün yönetilmesini istemek futbol bilincinden yoksun olmakmış senin sayende bunu ögrendik teşekkürler.Sen bizim üstadımızsın.Ayrıca neden ''HAKEM BİZİ SEVMİYO'' algısı olustu onu düsünmek lazım.Söylenmeyen ''lan'' veya argo bir söz icin kaç ülkede kırmızı kart verilmistir acaba.
    Maçların düzgün yönetilmesini bende istiyorum. Fakat olmuyorsa da olmuyor usta. Kimse kusursuz değil. Diğer liglerde de böyle hatalar oluyor. Adamlar maçtan sonra bile konusmuyorlar bunu. Biz abartıyoruz abartıyoruz abartıyoruz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu onurun sari kart olayi nedir? 2 tane sari kart mi gordu simdi bu cocuk. birincisi baroniye sarildigi icin verildi, sonra itirazdan da mi sari gordu. ben anlayamadim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kardes bu forumda objektiflikten bahsedecek son kisilerden birisin. Simdi seni kaale alıp melo nun ve Kuyt'un hakeretlerini karsilastirip cevap veririm fakat anlamak istemeyeceksin. Ayrica melo'yu da fazla agziniza almayin, biz de konusmaya baslarsak bunun sonu gelmez
    Yahu bunu diyende sen olunca garip oluyor işte. Siz Emre de Emre diye tuttururken bişey yok gerçekleri konuşuyoruz burada. Cristian'in pozisyonuna hiç bir yorumcu ve eski hakem kırmızı değil derken burada ısrarla kırmızı diye savunup tahrik edenlere söyle onları.

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Son kişi bence
    Evet berk en son kişiyim. Begenmiyorsan okumazsı yorumlarımı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Emenike pozisyonu penaltı değil diye yazan arkadaşlar var yukarıdaki yorumlarda ayıptır günahtır arkadaşlar ya.Sizin alışkın olmanız lazım penaltı almaya Burak Yılmazlar Arif Erdemler çok iyi yaptılar o işi.Adam sırtı dönük Pape Sow omuzdan çekiyor.Zaten Marvinin Emenikeye yaptığı pozisyon sonrasına da penaltı demeyen adamla futbol tartışmaya bile gerek duymam.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emenike'nin pozisyonlar penaltı değil, kırmızı kart da ağır. Bunlar benim düşüncem, Burak Yılmaz ile de karıştırmadım, merak eden arkadaşın merakını gidermiş olayım.

Bir kaç kişi hariç herkes her puan kaybı sonrası hakemi suçluyor, buna yöneticiler, teknik direktör ve futbolcular da dahil.

Fark daha fazlayken hakemler iyiydi, farkı 16 yapmak istiyoruz diyen yönetici, Arena'da şampiyonluk kutlarız diyen taraftar ne oldu da birden bizi şampiyon yapmayacaklar moduna girdi? Şike sürecinin yan etkileri bunlar, komplo teorisi üretmek alışkanlığa dönüşüyor. Fenerbahçe maçlarında daha maç başlamadan hakemler isimler üzerinden değerlendirmeye başlıyor zaten. Bugün maçın başındaki pozisyonlardan ikisi gol olsa, çok farklı şeyler yazılacaktı.

Umarım futbolcular ve teknik direktör işin kolayı olduğu için değil gerçekten inanarak hakem vs diyordur. Çünkü bu düşüşü inkar etmek, hatalardan ders çıkarmamak demek. Bizim için en güzeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Baylar ve Bayanlar burası taraftar forumu değil. Her ne olursa olsun fanatizme ve kişisel tartışmaya kaçmıyoruz, lütfen.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yahu ustume alinmadimki. Seksüel bi imada bulunmussun ben de bu laflari git antu da soyle diyorum burasi bunun yeri degil burada soylersen ben rahatsiz olurum tepki veririm kusura bakma burada fbli olmayanlar da var akrabasi hatta kendisi hakem olan da var.
    Tamam büyüğümsün kimseye saygısızlık etmek istemem.Yanlış anlaşılacak bir muhattap kullandıysam da özür dilerim.Ama git antu.com yan tarafta falan bunları demeye gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@uAburak89

ama bu fenerbahceye has bir durum degil ki. sike sureciyle de baslamadi. daha once bjk'nin onu kesildi[03/04]. bizim sampiyonlukta trabzonun[10/11], gecen sene de sampiyon olmaniza ragmen yine galatasaray[12/13] ayni seyden sikayet etti. yalniz kesildi derken takimlarin kendi camiasinin dusuncesini soyluyorum, yani kendi dusuncem degil, kesinligi hakkinda tartisilir. ayni hastalik bizim camiada da var haliyle. cunku oyle bir ulkede yasiyoruz. kimsenin kimseye guveni yok.

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Tamam büyüğümsün kimseye saygısızlık etmek istemem.Yanlış anlaşılacak bir muhattap kullandıysam da özür dilerim.Ama git antu.com yan tarafta falan bunları demeye gerek yok.
    Komikti ama simdi hadi
    Peki ben de ozür dilerim.
    Analiz yapmaya geldim kasap gokhan olarak çıktım yemin ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Abi adamlar kalenin içinden geçen golü saymıyor, dünyanın her yerinde olur böyle şeyler.Elbetteki hepimiz taraftarız, yanlış bir karar verildiğinde içimiz acır.Allah hakemlerin yardımcısı olsun valla.Mehmet Demirkol'un dediği gibi; ''bu dönemde birinin hakem olması için, deli raporu olması lazım. Burda ben hakemlere suç bulmuyorum, yöneticiler sitelerinde öyle zehir zemberek açıklamalar yapıyorlarki daha maçtan bir hafta önce herkeste full stres oluyor.Bundan sonrada doğru bir yönetim bekleyemeyiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @uAburak89

ama bu fenerbahceye has bir durum degil ki. sike sureciyle de baslamadi. daha once bjk'nin onu kesildi[03/04]. bizim sampiyonlukta trabzonun[10/11], gecen sene de sampiyon olmaniza ragmen yine galatasaray[12/13] ayni seyden sikayet etti. yalniz kesildi derken takimlarin kendi camiasinin dusuncesini soyluyorum, yani kendi dusuncem degil, kesinligi hakkinda tartisilir. ayni hastalik bizim camiada da var haliyle. cunku oyle bir ulkede yasiyoruz. kimsenin kimseye guveni yok.
    Valla abi ben inanmıyorum buna. Hatalar üst üste gelince anlık olarak düşünülebilir veya kasıt aranabilir belki ama iş artık başka boyutta. Fenerbahçe ilk yarı maçları kazanırken de hakem hatası oluyordu lehine veya aleyhine. Son maçlara kadar hiç ses yoktu çünkü kazanıyordu. Sakatlık, ceza, formsuzluk derken işin şekli değişmeye başladı.

Verdiğin örnekteki gibi Beşiktaş girdi bu psikolojiye kaybetti, hem de sadece şampiyonluğu değil. Fenerbahçe'de de buna benzer belirtiler seziyorum, üstelik her hafta artıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Valla abi ben inanmıyorum buna. Hatalar üst üste gelince anlık olarak düşünülebilir veya kasıt aranabilir belki ama iş artık başka boyutta. Fenerbahçe ilk yarı maçları kazanırken de hakem hatası oluyordu lehine veya aleyhine. Son maçlara kadar hiç ses yoktu çünkü kazanıyordu. Sakatlık, ceza, formsuzluk derken işin şekli değişmeye başladı.

Verdiğin örnekteki gibi Beşiktaş girdi bu psikolojiye kaybetti, hem de sadece şampiyonluğu değil. Fenerbahçe'de de buna benzer belirtiler seziyorum, üstelik her hafta artıyor.
    valla bunun duzelmesi imkansiz, ben umudu kestim. oyle bir hava yaratildi ki memlekette, herseyde komplo havasi var. haliyle futbola da sicriyor bu. dedigin gibi ozellikle yonetimlerin sogukkanli olmalari gerekir. yoksa her hafta hakemler onplana cikacaklar. verdikleri ya da vermedikleriyle.

ozellikle sivas maci cok talihsiz oldu, bu gerceklesmemis olsa taraflar daha sakin olurdu. ust uste bu tip seyler olunca insan huylaniyor ister istemez, biraz empati kurmak gerek. ben nihayetinde bizim takimin 03/04 sezonundaki bjk gibi mac tatil olana kadar kirmizi gormelerinden korkuyorum, en sonunda olacagi bu. o agresiflikte hemen 4-5 oyuncu sayabilirim fenerde (:

bu arada cok guvendigimiz averajimiz da kusa dondu. gs ile 2 gol farkimiz kaldi. olur da 2 farkli yenilirsek tt arenada is averaja kalabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

birsey sorucam fenerbahce her puan kaybettiginde tff yemi sallicak hakemlerimi sallicak ayip yani sen buyuk takimsin bu kadar olmaz.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by byariff View Post
    birsey sorucam fenerbahce her puan kaybettiginde tff yemi sallicak hakemlerimi sallicak ayip yani sen buyuk takimsin bu kadar olmaz.
    Ayıp diyorsun da aynısını GSde geçen hafta yaptı.Maçtan önce açıklamalar yaptı hakemi baskı altına aldı.Kimse kusura bakmasında bu hakamler bu açıklamayı yapmaya zorluyorlar.Bu kadar amatörlük olmaz.Emek hırsızlığı resmen.

Arkadaşlar maçı izleyemedim ama şöyle bir sorum olacak;

Bugün stoperde nasıl oynadı acaba Kadlec? Bazıları iyiydi kritik 1-2 hamle vardı diyor bazıları eh.

Yani adam tam bir profesyonel bence, o kadar yedek kaldı kadroya giremedi ama yine de gıkını çıkarmadı. Zaten basit futbol oynayan birisi acaba arada sırada stoper mevkiinde Ersun Hoca görev verse oynayabilir mi? Kontenjan'da sıkıntı olmadığı durumlarda.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Net kırmızı kart.Bu kadar akılsızca bir müdahale olamaz.
    Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Valla pozisyon için ne desem bilemedim. Şimdi Baroni orada kalkmaya çalışıyor desem doğru olmaz, öyle kalkma şekli mi olur? Oyuncuyu sağ ayağıyla ittiriyor tekme şeklinde fakat bunu gerçekten kötü niyetli mi yapıyor yoksa kalkmaya çalışırken itekliyor mu bilmiyorum. Ama hakemin anlık kararlar verebilen bir insan olduğunu hesaba katarsak pozisyonun ilk görünümü kırmızı kart gibi duruyor. O yüzden hakemin yanlış karar verdiğini söylemek doğru olmaz.

Edit: Mesaj yazarken Mehmet Topal gol attı 1-1 oldu skor.
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    https://vine.co/v/MmTDV7aulwM

Şu daha net açı.
    Baroni'yi Günahım Kadar Sevmem Ama Bu Pozisyonda İkisine Birden Sarı Kart Gerekir. Elazığlı Oyuncu da En Az Baroni Kadar Art Niyetli Olaya Sadece Fenerbahçe Aleyhinde Bakmamak Lazım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Hakem avantajı oynatırken Baroni ağa ya basmış tekmeyi.Basbayada kırmızı bu hareket.Kazanırken her şey iyi kaybedince hakem.Geçiniz efendim.O kadar pozisyonu değerlendiremezsen puan kaybı yaşarsın zaten.Hemen Melo denmiş Burak denmiş cidden samimiyetsiz oluyor hoş olmuyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Abi Baroni nerde ayağa basmış.Adam ayağa da mı kalkmasın yatsın mı Onurla yerde? Markus Merk kart bile verilmemeli Cristiana dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Geçen hafta Emre'nin yaptıklarından dolayı geldim açık yüreklilikle kırmızı görmeliydi dedim. Şahsi fikrim de buydu zaten her neyse. Gördüğünüz gibi bir eksilmem falan yok bence herkes olaylara takımını kenara bırakıp bakabilir.

Bu hafta ortada bir Baroni olayı var. Ben bu pozisyonun açıklamasını ancak Emre'nin kartını bu hafta başkasına gösterdiler herhalde diye açıklayabilirim.

O pozisyonda Baroni'ye kırmızı kart vermenin başka bir açıklamasını düşündüm ama bulamadım çünkü. Adam yere düşmüş de demiyorum yere düşürülmüş, avantaj verilmiş ne yapsın kalkmasın mı yerden?

Adam düşürürken köylüsüne sarılır gibi sarılmış Baroni'ye o da hafif arkaya doğru gidip ayağa kalmış. Ben ne ayağa basma gördüm ne de oyuncunun canını yakacak bir hareket.

Hayır benim mi gözümde problem var yoksa hakemlerimizde mi sıkıntı. Baroni'nin o pozisyonda kart görmesi bile komik olacakken kırmızı görmesi.

Neyse gelelim maça başlarda çok net fırsatları yanlış kararlar ile hiç etmişiz. Alper'in her maç kendine güveni daha fazla artıyor. Sezon başında fiziksel olarak çok kötüydü ve topla yine çok oynayan ama yanlış işler yapan Alper vardı şimdi takıma alışınca göze hoş geliyor bu özelliği.

Takım genel olarak çok kötü. Sow gelince işler biraz daha rayına oturur diye düşünüyorum. Emenike'nin bu saçma düşüşleri ve karşı karşıya atamalarından nefret ediyorum artık.

Maç hakkında diyecek pek bir şey yok. Böyle yönetilen bir maç gördükten sonra futbol konuşası gelmiyor insanın açıkcası.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Ayıp diyorsun da aynısını GSde geçen hafta yaptı.Maçtan önce açıklamalar yaptı hakemi baskı altına aldı.Kimse kusura bakmasında bu hakamler bu açıklamayı yapmaya zorluyorlar.Bu kadar amatörlük olmaz.Emek hırsızlığı resmen.

keske sag duyulu davranislarini , kasimpasanin emekleri calindigindada soleseydin burdada gorseydik... ayrica galatasaray hakemi baski altina alsaydi kazanirdi , maalesef zor kurtardi 1 puani..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2 sezon once Super final heyecan katmisti lige (bize gore heyecan degildi sacmalikti, Ligtv biraz daha para kazansin diye yapilmisti)

Bu sezon ise Super hakemler heyecan katiyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Baroni'yi Günahım Kadar Sevmem Ama Bu Pozisyonda İkisine Birden Sarı Kart Gerekir. Elazığlı Oyuncu da En Az Baroni Kadar Art Niyetli Olaya Sadece Fenerbahçe Aleyhinde Bakmamak Lazım
    Ben Cristian'ın hareketini yorumladım abi,o kadar mantıksız,gereksiz bir müdahale olamaz.Onur'da yaptığı faulden sonra bilerek kalkmıyor üzerinden o da ayrı bir kart gerektiriyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Arkadaşlar maçı izleyemedim ama şöyle bir sorum olacak;

Bugün stoperde nasıl oynadı acaba Kadlec? Bazıları iyiydi kritik 1-2 hamle vardı diyor bazıları eh.

Yani adam tam bir profesyonel bence, o kadar yedek kaldı kadroya giremedi ama yine de gıkını çıkarmadı. Zaten basit futbol oynayan birisi acaba arada sırada stoper mevkiinde Ersun Hoca görev verse oynayabilir mi? Kontenjan'da sıkıntı olmadığı durumlarda.
    Yaptığı kademe hatasının haddi hesabı yoktu, Enteresan bir oyuncu bekte oynadığı zaman yetersiz, stoperde oynadığı zaman yetersiz biz bu adamı ne diye aldık çok merak ediyorum. Birebirde geçmeye çok müsait bir oyuncu, bazen öyle müdaheleleri var ki hani keşke yapmasaydı diyorsunuz. Tam bir saatli bomba. Ona kızmıyorum tabi, verebileceği bu kadar. Asıl sorun bu tarz bir oyuncuya yılllık 2.1 milyon € veren yönetimde. Çünkü Dünya'da bu parayı verebilecek 2. bir kulüp bulamazsınız. Daha sonra bu adamı göndermeye çalıştığınızda ne oluyor? Doğal olarak aklı selim olan kulüpler max 300-400 bin € verdiğinden oyuncu gitmiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    2 sezon once Super final heyecan katmisti lige (bize gore heyecan degildi sacmalikti, Ligtv biraz daha para kazansin diye yapilmisti)

Bu sezon ise Super hakemler heyecan katiyor
    Kesinlikle daha bunlar başlangıç bana göre. Hele bir 30. hafta filan gelsin.

Trabzonlusun yazıyorum iki hafta sonra bu forumda sağlam kavgalar çıkacak. O maça hakem damga vurmazsa namerdim.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yaptığı kademe hatasının haddi hesabı yoktu, Enteresan bir oyuncu bekte oynadığı zaman yetersiz, stoperde oynadığı zaman yetersiz biz bu adamı ne diye aldık çok merak ediyorum. Birebirde geçmeye çok müsait bir oyuncu, bazen öyle müdaheleleri var ki hani keşke yapmasaydı diyorsunuz. Tam bir saatli bomba. Ona kızmıyorum tabi, verebileceği bu kadar. Asıl sorun bu tarz bir oyuncuya yılllık 2.1 milyon € veren yönetimde. Çünkü Dünya'da bu parayı verebilecek 2. bir kulüp bulamazsınız. Daha sonra bu adamı göndermeye çalıştığınızda ne oluyor? Doğal olarak aklı selim olan kulüpler max 300-400 bin € verdiğinden oyuncu gitmiyor.
    Aykut Hoca'nın gitmeden yaptığı kıyaklardan birisi daha

Krasic'e nasıl alınsın diye onay verdi anlayamıyorum (Sercan'ın Sırp versiyonu). Kadlec aynı, Yobo desen bambaşka bir olay. 2 sene kirala yaşı geçtikten sonra 3 yıllık sözleşme imzala.

Sonra böyle klüp arıyoruz göndermek için. Neyse...

Teşekkür ederim bu arada verdiğiniz cevap için.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Kesinlikle daha bunlar başlangıç bana göre. Hele bir 30. hafta filan gelsin.

Trabzonlusun yazıyorum iki hafta sonra bu forumda sağlam kavgalar çıkacak. O maça hakem damga vurmazsa namerdim.
    O mac zaten bir cok yonuyle gundeme damga vuracaktir kavga felan cikmaz cunki 2 takimda 1 puan alip oturur asagi
    Last edited by Bordo61Mavi : 25.Şubat.2014 at 21:52

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri