Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır.

8 27.59%
  • Berabere sonuçlanır.

8 27.59%
  • Fenerbahçe kazanır.

13 44.83%
1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 22. Hafta

Hybrid View

Arkadaşlar maçı izleyemedim ama şöyle bir sorum olacak;

Bugün stoperde nasıl oynadı acaba Kadlec? Bazıları iyiydi kritik 1-2 hamle vardı diyor bazıları eh.

Yani adam tam bir profesyonel bence, o kadar yedek kaldı kadroya giremedi ama yine de gıkını çıkarmadı. Zaten basit futbol oynayan birisi acaba arada sırada stoper mevkiinde Ersun Hoca görev verse oynayabilir mi? Kontenjan'da sıkıntı olmadığı durumlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Arkadaşlar maçı izleyemedim ama şöyle bir sorum olacak;

Bugün stoperde nasıl oynadı acaba Kadlec? Bazıları iyiydi kritik 1-2 hamle vardı diyor bazıları eh.

Yani adam tam bir profesyonel bence, o kadar yedek kaldı kadroya giremedi ama yine de gıkını çıkarmadı. Zaten basit futbol oynayan birisi acaba arada sırada stoper mevkiinde Ersun Hoca görev verse oynayabilir mi? Kontenjan'da sıkıntı olmadığı durumlarda.
    Yaptığı kademe hatasının haddi hesabı yoktu, Enteresan bir oyuncu bekte oynadığı zaman yetersiz, stoperde oynadığı zaman yetersiz biz bu adamı ne diye aldık çok merak ediyorum. Birebirde geçmeye çok müsait bir oyuncu, bazen öyle müdaheleleri var ki hani keşke yapmasaydı diyorsunuz. Tam bir saatli bomba. Ona kızmıyorum tabi, verebileceği bu kadar. Asıl sorun bu tarz bir oyuncuya yılllık 2.1 milyon € veren yönetimde. Çünkü Dünya'da bu parayı verebilecek 2. bir kulüp bulamazsınız. Daha sonra bu adamı göndermeye çalıştığınızda ne oluyor? Doğal olarak aklı selim olan kulüpler max 300-400 bin € verdiğinden oyuncu gitmiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yaptığı kademe hatasının haddi hesabı yoktu, Enteresan bir oyuncu bekte oynadığı zaman yetersiz, stoperde oynadığı zaman yetersiz biz bu adamı ne diye aldık çok merak ediyorum. Birebirde geçmeye çok müsait bir oyuncu, bazen öyle müdaheleleri var ki hani keşke yapmasaydı diyorsunuz. Tam bir saatli bomba. Ona kızmıyorum tabi, verebileceği bu kadar. Asıl sorun bu tarz bir oyuncuya yılllık 2.1 milyon € veren yönetimde. Çünkü Dünya'da bu parayı verebilecek 2. bir kulüp bulamazsınız. Daha sonra bu adamı göndermeye çalıştığınızda ne oluyor? Doğal olarak aklı selim olan kulüpler max 300-400 bin € verdiğinden oyuncu gitmiyor.
    Aykut Hoca'nın gitmeden yaptığı kıyaklardan birisi daha

Krasic'e nasıl alınsın diye onay verdi anlayamıyorum (Sercan'ın Sırp versiyonu). Kadlec aynı, Yobo desen bambaşka bir olay. 2 sene kirala yaşı geçtikten sonra 3 yıllık sözleşme imzala.

Sonra böyle klüp arıyoruz göndermek için. Neyse...

Teşekkür ederim bu arada verdiğiniz cevap için.

Mesaj Yetkileri