Muslera : goldeki hata eboue ve musleraya aitti , orda cikmamasi lazimdi zamanlama hatasi yapti
Eboue : ilk yari berbatti 2. yari toparladi kotu olmasinin sebebinin 2-3 haftadir oynamiyordu kontenjana takiliyordu ona bagliyorum.
Chedjou: geldiginden bu yana en iyi 3. maci olmasi lazim , bana popescuyu andiriyor gibi geldi oda ilk geldiginde etkisizmis 2. takimin sigortasi olmus
hakan : iyiydi ilk yari fazla goze batmadi 2. yari cikmasinin sebebi bence semih ile daha hizli oynariz diye dusundu ki oylede oldu.
telles : sol tarafta fark yaratiyor gerçekten fizik sorununu hallederse cabuk zamanda elit seviyede olacak bence.
melo : konusmaya gerek yok cok iyiydi.
selcuk : bunuda konusmaya gerek yok berbatti bence. kimse demesin savunmada iyiydi diye ben ona bakmam oyunu asiri derece yavaslatiyor el freni.
hayrovic : eli ayagina dolasti heycana baglamak lazim + mancinin hatasiydi 2-3 hafta oynamayan adami ilk 11"de baslatti..
sneijder : kendiside acikladi zaten bana fazla top atilmiyor diye sneijder kilit isim daha cok ona vermeliyiz topu + sol kanatta oynamadigini bugun net bir dille soyledi roportajinda
burak : sac bas yoldurdu kotuydu , umut-burak degisikligi olmaliydi.
drogba: bugun begendim obur maclara gore cok mucadele etti gol atmak icin bencil oynadi ama normal drogbaya hak veriyorum.

mancini : yanlis kadroyla cikti neyse ki ilk 30 dakikadan sonra oyunu lehimize cevirdi
yekta : muthisti hizli oynadi chelsea ortasahasini rahatlika gecti