Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

13 37.14%
  • Berabere Biter

9 25.71%
  • Chelsea Kazanır

13 37.14%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 224 sonuç

Konu: Galatasaray - Chelsea | Şampiyonlar Ligi Playoff Turu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Abartıyorsun Özgür,ben çoğunlukla tribünleri eleştiririm ancak bu eleştirilebilecek bir maç değil.Gayet güzel destek verdi taraftarlar.
    Vallah Oğuzhan, Drogba Sneijder Melo isyan etmeseler hiç ses çıkaracağı yoktu bugünkü taraftarın. Takımı itemediler, ne rakibi ne de hakemi baskı altına alabildiler net olarak maçın büyük çoğunluğunda bir işe yaramadılar. Hee bunun nedenleri konuşulur o ayrı ama performans çok kötüydü bence.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Vallah Oğuzhan, Drogba Sneijder Melo isyan etmeseler hiç ses çıkaracağı yoktu bugünkü taraftarın. Takımı itemediler, ne rakibi ne de hakemi baskı altına alabildiler net olarak maçın büyük çoğunluğunda bir işe yaramadılar. Hee bunun nedenleri konuşulur o ayrı ama performans çok kötüydü bence.
    bak bu cok dogru, seyirci takimi atesleyecegine takim onlari atesledi bugun. 2.yaridaki seyircinin destegi guzeldi ama bunu takim sagladi biraz da. zaman zaman seyirci maca fazla daliyor.

mac 34ten once ve sonrasi seklindeydi. alisik oldugu dizilise gecince mancini ipler gs ye gecti, deplasmanda da aynisini tekrar etmeli. mourinho buna bir cozum uretemezse tur sansini devam ettirir gs. oyle kolay gol atabilen bir takim degil chelsea, bu konuda zorlayabilirsek onlari heyecanli bir rovans maci olur. mancinin tur sanslarini %40a cikarma sebebi de bence taktiksel yonden 1 adim one gecmesindendir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu maçı izleyenler kombine sahibi zaten çoğu lig maçlarını izlemiyordur bile ondan ben şaşırmadım taraftarın pasif kalmasına.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Mancini'ye neden sallamayalım ki?

Adam maç boyunca kendi hatalarını düzeltti durdu. İzet lig maçlarında bile oynamıyor gidip böyle bir maçta oynatıyorsun diyecek bir şey yok valla.

Drogba'yı çıkarması da bence yanlıştı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu maçı izleyenler kombine sahibi zaten çoğu lig maçlarını izlemiyordur bile ondan ben şaşırmadım taraftarın pasif kalmasına.
    Çoğu kombine sahipleri bu maçlarda kombinesini satışa çıkarıyor ki kombine parası çıksın.Şahsen eniştem ve arkadaşları öyle yaptı.Bence taraftar kötü değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Çoğu kombine sahipleri bu maçlarda kombinesini satışa çıkarıyor ki kombine parası çıksın.Şahsen eniştem ve arkadaşları öyle yaptı.Bence taraftar kötü değildi.
    bu tür maçlarda o kadar parayı verenler ne yazıkki taraftar olmuyor, seyirci oluyor

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Adamlar daha ne yapsın arkadaşlar.Her Chelsea topu aldığında ıslıktan durmadılar.Sadece organize olamadılar o kadar.O da olur takılmayın böyle şeylere

Chelsea li taraftarlar (forumlardan gordugum kadariyla) inan'i cok begenmisler. Hatta kendi ortasahalarinda oyun kurabilecek o tarz bir oyuncu olmadigindan yakinmislar. O yuzden iyi pas yapamadiklarini dusunuyorlar. Futbola bakis açımız cok farkli adamlarla.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Adamlar daha ne yapsın arkadaşlar.Her Chelsea topu aldığında ıslıktan durmadılar.Sadece organize olamadılar o kadar.O da olur takılmayın böyle şeylere
    Aslında ikinci yarı çok iyiydiler bence.Yanlız böyle maçlara yaş sınırlaması falan getirsinler ya, amcalar bağırmıyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Selçuk çok ağır kaldı valla topuk pası iyiydi onu beğenmiştir onlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Chedjou'da takıma alışmaya başladı, fiziksel olarakta güçlüydü bugün iyi oynadı. Yalnız uzun zaman sonra duran toptan gol attık ve golü Chelsea'ye karşı atmamız beni çok sevindirdi. Her ne kadar golde Terry'nin hatası olsada Sneijder'de çok iyi bir orta kesti, hakkını vermek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Galatasaray UEFA'ya başvuruyor!
    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Chelsea maçının ardından Terry'in oyuna ikinci topu sokması nedeniyle sayılmayan gol nedeniyle UEFA'ya başvuracaklarını söylediği iddia edildi..

Galatasaray ile Chelsea'nin 1-1 berabere kaldığı maçta John Terry'nin futbol sahasına attığı ikinci top nedeniyle Galatasaray'ın golünün sayılmaması büyük tepki çekti.

Ünal Aysal da maçın ardından yaptığı açıklamada bu pozisyona dikkat çekerek şunları söyledi:
    "Biz UEFA'ya gerekli başvuruları yapacağız. Ya golün sayılmasını ya da maçın tekrarını istiyoruz."

Ajansspor yazmış.Onlarda Vatan'dan almışlar haberi.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Selçuk çok ağır kaldı valla topuk pası iyiydi onu beğenmiştir onlar.
    Aslinda ağırlık her zaman kotu bir sey değil. Aceleci oyuna gore de daha cok tercih edilir topum sende kalmasını sagladigi icin. Selcuk'un sneijder ve drogbanin takıma eklenmesiyle once pas opsiyonlari azaldi ve savunma yuku cok artti. Bakma melo patlayici kuvveti var fakat alan savunmasinda cok acik veren bir oyuncu cunku cok fazla pres yapmak isteyip yerini kaybediyor genelde. O yerini kaybedince takimin defansif şekli bozuluyor. Ama tabi bu melo kötü demek degil. Melo nun da daha fazla pres yapma isteği on tarafin umarsiz olmasindan kaynaklaniyor. Aslinda selcuk iyi bir oyun kurucu fakat bizde kurulan bir oyun yok bunun da en onemli sebebi oyuncularimiz bekleyerek oynamasi ve hic yer degistirmemesi. Hele bir de hajro eklenince drogba ve sneijder'e opsiyonlar iyice azaliyor cok markajda kalan adamlar bunlar. Bunun yanısıra takim ici rol dağılımı vardir onceden de bahsetmistim. Sneijder ve drogba gelince selcuk ve burak'in rolleri değişmiş oldu. Bu da cok buyuk etken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk'un o kadar haftadan sonra ben ilk defa beğendim bence gayet iyi oynadı, böyle oynasa sezon sonuna kadar yeter zaten bizim takıma yanlış mıyım?

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Selçuk'un o kadar haftadan sonra ben ilk defa beğendim bence gayet iyi oynadı, böyle oynasa sezon sonuna kadar yeter zaten bizim takıma yanlış mıyım?
    Tabi bu mac gayet iyiydi. Yektanin savunma yukunu almasindan itibaren bi anda selcuk farkli bi adam oldu

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Galatasaray UEFA'ya başvuruyor!
    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Chelsea maçının ardından Terry'in oyuna ikinci topu sokması nedeniyle sayılmayan gol nedeniyle UEFA'ya başvuracaklarını söylediği iddia edildi..

Galatasaray ile Chelsea'nin 1-1 berabere kaldığı maçta John Terry'nin futbol sahasına attığı ikinci top nedeniyle Galatasaray'ın golünün sayılmaması büyük tepki çekti.

Ünal Aysal da maçın ardından yaptığı açıklamada bu pozisyona dikkat çekerek şunları söyledi:
    "Biz UEFA'ya gerekli başvuruları yapacağız. Ya golün sayılmasını ya da maçın tekrarını istiyoruz."

Ajansspor yazmış.Onlarda Vatan'dan almışlar haberi.
    Resmi sitede yalanlandı bu haber.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    Resmi sitede yalanlandı bu haber.
    Zaten böyle bir şey olması mantıksız olurdu, iptal etmez asla UEFA bu maçı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Muslera : goldeki hata eboue ve musleraya aitti , orda cikmamasi lazimdi zamanlama hatasi yapti
    Eboue : ilk yari berbatti 2. yari toparladi kotu olmasinin sebebinin 2-3 haftadir oynamiyordu kontenjana takiliyordu ona bagliyorum.
    Chedjou: geldiginden bu yana en iyi 3. maci olmasi lazim , bana popescuyu andiriyor gibi geldi oda ilk geldiginde etkisizmis 2. takimin sigortasi olmus
    hakan : iyiydi ilk yari fazla goze batmadi 2. yari cikmasinin sebebi bence semih ile daha hizli oynariz diye dusundu ki oylede oldu.
    telles : sol tarafta fark yaratiyor gerçekten fizik sorununu hallederse cabuk zamanda elit seviyede olacak bence.
    melo : konusmaya gerek yok cok iyiydi.
    selcuk : bunuda konusmaya gerek yok berbatti bence. kimse demesin savunmada iyiydi diye ben ona bakmam oyunu asiri derece yavaslatiyor el freni.
    hayrovic : eli ayagina dolasti heycana baglamak lazim + mancinin hatasiydi 2-3 hafta oynamayan adami ilk 11"de baslatti..
    sneijder : kendiside acikladi zaten bana fazla top atilmiyor diye sneijder kilit isim daha cok ona vermeliyiz topu + sol kanatta oynamadigini bugun net bir dille soyledi roportajinda
    burak : sac bas yoldurdu kotuydu , umut-burak degisikligi olmaliydi.
    drogba: bugun begendim obur maclara gore cok mucadele etti gol atmak icin bencil oynadi ama normal drogbaya hak veriyorum.

mancini : yanlis kadroyla cikti neyse ki ilk 30 dakikadan sonra oyunu lehimize cevirdi
    yekta : muthisti hizli oynadi chelsea ortasahasini rahatlika gecti

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maç 0-0 da bitseydi Londra'da turu geçmek için gene 1-0 (veya herhangi bir skorla) kazanmamız gerekecekti. Bu açıdan 1-1 ile 0-0 arasında pek bir fark yok. Tek farkı 0-0'ın onlara yarıyor olması. Bizim kolay gol yememiz kadar Chelsea'nin de zor gol atma problemi olduğunu düşünürsek orada 1-0 kazanmamız çokta uzak bir ihtimal değil bence.

Mancini daha önceki maçlarda da zaman zaman oyuna yanlış tercihlerle (oyuncu veya dizilim) başlayıp hatasından erken dönmüştü. Veya kafasında bazı düşünceler oluyor ama maçta bunlar sahaya istediği gibi yansımayınca müdahale ediyor diye de düşünebiliriz. Bu kısmı beni çok ilgilendirmiyor.

Benim için asıl önemli olan, maç içerisinde hep doğru zamanlarda doğru değişiklikleri yapması. Bugüne kadar sadece bu maçtaki Drogba-Umut değişikliğini yadırgadım onun dışında takımın başında çıktığı yaklaşık 30 maçta yaptığı tüm oyuncu değişikliklerini çok beğendim. İnatçı olmaması çok hoşuma gidiyor. Bazı teknik adamlarda vardır ya o inat, illa kafasındaki oyun sistemini oturtmaya çalışır işler kötü gitse de vazgeçmez bir türlü... Mancini'de bu inat yok işte. Bir sistem düşünüyor, maçta baktı olmuyor mu, hemen değiştiriyor vakit kaybetmeden.

Bu maçta Mourinho'nun oyunu geride kabul edeceğini düşündüğünden Hajrovic'i 11'de başlattı bence. Kapanan o güçlü savunmayı açmak için uzaktan şutları etkili sürpriz bir oyuncuyu kullanmak istedi tahminimce. Savunma Drogba ile boğuşurken soldan Sneijder, sağdan Hajroviç içe katedip çekecekleri şutlarla tehlike yaratırlar diye düşündü bence. Ama ikisi de etkisiz kaldı maalesef.

Ancak Hajrovic-Yekta değişikliği Hajroviç kötü oynadığından değil, Chelsea etkili geldiğinden dolayı gerçekleşti bence. Çünkü Yekta (bazı bölümlerde Melo) savunmaya çok yakın oynadı. Bu sayede hem içe kateden kanat oyuncularına önlem almış oldu hem de stoperlerin iki yana daha rahat açılarak kanattan gelenlere hamle yapmalarına imkan sağladı. Ayrıca Willian'ın etkinliğini de azalttı. Tamamen taktiksel bir değişiklikti yani.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yazık oldu. Kesinlikle kazanmayı hak etmiştik.

Taraftar ilk yarı ve son 10 dakika çok kötüydü hiç bir işe yaramadılar..
    onun dışında kalan yarım saatlik dilimde Melo, Sneijder ve Drogbanın cabalarıyla biraz gaza geldiler o sırada takım golüde buldu zaten..
    Son 10 dk. Ultraslan hep seninle söyleyeceğine Haydi haydi haydii Allah Aşkınaa diye takımı gazlasalar belki de 2. golü de bulabilirdik...

Selçuk Eboue İlk yarı çok kötüydü 2. yarı toparladılar.
    Bu maçın yıldızını Uefa Chedjou seçti ama bence Yekta veya Melo olmalıydı..
    Bu arada Ramires, Hazard, Willian çok etkisizdi..Bu ramires milli takımda ise Melo O takımın değişmezlerinden olması lazım..MikeL, Lampard ve Ramires 2. yarıda Melo ve Selçuğu etkisiz Hale getiremediler...

Kaçan galibiyete ve dandirikten yediğimiz gole üzüldüm.
    Ama Sağlık olsun 2. yarı takım umut verdi.
    Stamford Bridge'de Maçı alabiliriz geçen yıl Schalke Maçı gibi birşey olacak tahminim..

yalnız chelsea taraftarları melo'ya çok kızmışlar. özellikle lampard'a atarlandı diye falan.
    maçta çoktan atılmalıydı tekme atıyor. joey barton gibi falan demişler.
    stamford bridge'de biri onu sakatlasa kesinlikle üzülmem falan diyen var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Melo'nun yerinde olsam çoktan birisinini dövmüştüm. Adama 6-7 tane foul yaptılar hem de topla dikini dribling yaparken. Konuşmasınlar fazla.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    yalnız chelsea taraftarları melo'ya çok kızmışlar. özellikle lampard'a atarlandı diye falan.
    maçta çoktan atılmalıydı tekme atıyor. joey barton gibi falan demişler.
    stamford bridge'de biri onu sakatlasa kesinlikle üzülmem falan diyen var.
    Kendi takımlarından 4 kişi sarı kart gördü.Bunlar hala neyin derdinde anlamıyorum.Lampard'ın dirseği geldi, sinirlenmesi gayet normal.Terry gibi bir örnek oyuncuları var, kızabilirler Melo'ya tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Tahmin ediyorum Melo'nun çabuk sinirlenen yapıya sahip olduğunu Mourinho oyuncularına anlatmıştır.Zaten Melo'ya yapılan faullerde onun kart görmesine oynadıklarını hakeme yaptıkları itirazları ile belli ettiler. Melo'nun yaptığı her faulde hakemi baskı altına alıp kart aldırtmaya çalıştılar.
    Maç için de şunu söylemek istiyorum maçtan önce Chelsea son maçlarında kaç gol yemiş diye biraz araştırma yaptım. Son 11 maçta 3 gol (Liverpool 1 ,Mancshester United 1 , Westbromwich 1) yediğini gördükten sonra düşündüm ,maçı hiç izlemesem de biri bana maç 1-1 bitse ne dersin diye sorsa kabul ederdim,etmeliyim de . Duygusal boyutu bir tarafa bırakalım, bu sadece son 11 maçlarına bakıp da yaptığım bir yorum da değil bu Chelsea ki son 5 yılda 3 Avrupa finali görmüş bir takım. Ancaaak dünkü Chelsea'nin özellikle 2. yarıdaki kendi sahasına mahkum olan oyununu gördükten sonra bu 1-1 'lik skora üzülmemek elde değil. Koskoca Chelsea kontra ataklarla gol aradıysa üzülürüm bu skora.Nihayetinde bitti geçti. Umarım Galatasaray'ımız deplasmanda Chelsea'ye karşı bıraktığı yerde devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçtan önce Galatasarayın maçı gol yemeden bitirmesi mucize demiştim deplasmanda da bu geçerli. Bu yüzden Galatasaray'ın geçen seneki gibi yediği kadar ya da fazlasını atması gerekecek. Chelsea güçlü takım ne olur bilinmez ama Allahtan umut da kesilmez işin beceri kısmı geride kaldı artık şansa bakar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

valla ikinci maç kimse favori değil. ben premier ligi canlı takip eden biriyim genelde. öyle evinde ahım şahım oynayan bir takım değil chelsea. yine aynı böyle oynuyorlar. david luiz 2.maça oynayacak mı bilmiyorum. o fark yaratabilir sadece. biz de bu maç gibi iki ortasahayla başlamazsak o maç uzun süre 0-0 gider ve 60'tan sonra tur iyice ortada olur. ayrıca mancini bizdekinin aksine premier ligde deplasman maçlarıyla ön plana çıkmış bir adamdır. bizde benimde anlam veremediğim şeyler yapıyor fakat bildiğimiz mancini mourinho'nun tuzaklarına düşmeyecektir. mourinho da turu koparmak için saglı sollu saldırmaz yani çok böyle enteresan bir hata olmazsa uzun süre 0-0 gider

insallah galatasaray eler avrupaya veda etmek için çok erken.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu Alaba ne ayak ya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Bu Alaba ne ayak ya
    Bayılıyorum bu adama ya, hep Galatasaray ile ilgili twitler atıyor Adam uA Üni

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri