1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Takim daha cabuk topu ileriye tasidigi icin bence mutlaka bir tane ileride top tutucuya ihtiyac var. Ya kanatta (Kuyt) veya merkezde (Webo). Yoksa oyuncular fazla bireysellesmeye baslayip, takimin rakip sahaya yerlesmesine firsat birakmadan topu kaybederler ve pozisyon yaratmakta zorlanmaya baslarsin.

Zaten bu nedenle MRC'ye oyun kurucuyu koydum ki sag kanattaki hedef oyuncunun tuttugu toplardan yararlanip pozisyon yaratsin.

Kanatlar icin yaptiklarin da mantikli.
    Abi webo oynarken kuytı def winger emenike oynarken wide target man olarak oynatıyorum sanki takım daha iyi yerleşmeye başladı rakip yarı alana. Advanced playmaker için mecburen sezon sonunu bekliyorum. Çünkü fiziğe dayalı bi oyun anlayışım var ve bu yüzden salih zayıf kalıyor. 14.3 oynadığım için o bölgeye ilk transfer hedefim kampl başarısız olursam lyondan grenier.

Abi birde almanların gegen pres dediği şok pres olayını taktiğime yansıtma şansım pek yok heralde. savunmayı orta alana yaklaştır ve rakibi rahatsız et komutları belki biraz etkili olabilir.
    Last edited by hknshr : 09.Mart.2014 at 22:35 Reason: Eksik olduğum konularda soru veya sorular sorarak bilgi almak istiyorum.

Mesaj Yetkileri