Quote Originally Posted by Universal View Post
Doğru söylüyorsun; ama şimdi bizim sahamızdan örnek verirsek şampiyon olduğunuz maçta ben o şiddeti canlı yaşadım ve astım krizinde locada baygın olarak yatıyordum.

Herşeyi geçtim ben şimdi çıkıp biz şampiyon olarak geldiğimiz maçta yaşananlardan mı bahsedeyim. Her taraftar kendi içinde aynı hiçbir fark yok. Sorun bu ülkenin iyi eğitim almaması ve sporun ne olduğunu bilmemesi.
Yanlış, hepsi yanlış. Polis arabalarının devrilmesi de yanlış, güvenlikçilere saldırılması yanlış, GS - FB maçının sulu derbi olarak anılmasını sağlayan şeyler yanlış, Arena'da viski şişesi atılması yanlış, sahada futbolcu kovalanması yanlış, alt yapı maçlarında gencecik çocuklara saldırılması yanlış, dinlenme tesisinde küçük kızlara saldırılması yanlış kere yanlış. Şiddetin her türlüsü yanlış. Aynı şekilde bu şiddeti körükleyen futbolcuların tavrı da yanlış. Bunun rengi, takımı yok.

Bunları savunmak mümkün değil, sadece balık hafızalı olmamak lazım diyorum. 3 Temmuz'dan önce Avni Aker'de ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç. Bazı arkadaşlar Trabzonspor taraftarı sebepsiz yere böyle yapıyormuş gibi davranıyor, ona takıldım o kadar.