Quote Originally Posted by Universal View Post
Neden yapıldığı belli şike süreci tamamen. Ama sırf bir kupa içinde bunlar yapılmamalı. Ben Fenerbahçe'nin temiz olduğunu ve bununla birlikte adil yargılanmadığını savunuyorum. Ne yapıyoruz Bağdat Caddesinde 450bin kişi toplu katliam mı yaptık? Hep birlikte yürüdük. Tabii ki GS Store'a saldıran beyinsizler var; ama yapacak bir şey yok. Trabzon başkanı çıkıp şu sözü söylemesi gerek taraftara sesleniyorum sakin olalım dostça oynayalım. Hakkımızı hukuk yolu ile arayalım. Biz gerekli yanıtı sahada futbolumuz ile verelim. Taraftarı sakinleştirecek kişiler o kulübün yöenticileri ve sporculardır.
Trabzonspor başkanı taraftarı üzerinde etkili değil, zaten önce yapılan yalan haberi yalanladı, sonra da bu konuda bizim camialar ile sorunumuz yok, olamaz, biz belirli kişiler için konuşuyoruz sadece dedi. Tabii bir işe yaramadı, çünkü Trabzonspor taraftarı aynı zamanda onu da sorguluyor kaldı ki başka biri daha olsa çok işe yaracağını sanmıyorum açıkçası.

Fenerbahçe de mağduruz, haklıyız diyor, Trabzonspor'da. Birisi ÖYM diyor, öteki UEFA. Kısacası bu süreç olabilecek en kötü şekilde yönetildi, onlarca çarpık şey var.

3 Temmuz'dan beri futbolseverler komplo teorisyeni oldu, artık kimse şampiyon olamıyor. Şampiyon yapılıyor, algı bu. Herkes mağdur ve haklı. Önce reset tuşuna basmalı, sonra da güven ortamını sağlamamız lazım. Yabancı sınırı, küfür gibi konulardan çok daha önemli şeyler var.

Ama bu olmayacak tabii ki, BJK - GS maçını haftalar sonra tescil eden, K. Paşa - BJK maçının akıbetini haftalar sonra belirleyebilen, ne yaptığı belirsiz olan, hiçbirşeyi doğru dürüst yapamayan bu TFF ile bu kaos, anarşi dolu ortam bitmez. Seneye çok daha kötüsünü göreceğiz, maalesef gerçek bu.