Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
Uslubum gayet iyi bence!

Emin ol Anarşi dediğin şey başladığında tek Trabzon ile başlamaz! Trabzon dediğimiz yer Karadenizin yıllardır başkenti yapılan yerdir. OF Cumhuriyetinden yola çıkarak bunu görebilirsin. İstanbul gibi çoklu takımlar yerine Anadoludan çıkıp 3 büyükleri dize getiren bir takımdır haliyle anarşide böyle olur...
Üslubun iyi falan değil arkadaşım. Ben sana saygılı bir şekilde hitap ederken sen bana aslanım koçum şeklinde hitap ediyorsun. Yani bi manada küçümser alaycı bir tavır. Neyse orası çok önemli değil.

Diğer konuyuda uzatıpta kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Bu olaylar kolay kolay kapanmaz bu gidişle. Ama eminimki bu futbol bizim milli bütünlüğümüze de çok ciddi zararlar verecek...

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
Yahu sunu anlamiyor adamlar en buyuk siz degilsiniz kardesim kabul edin artık. Gs neyse fb neyse trabzon da o kayseri de o. Hala biz buyuguz biz gucluyuz tavırları. Degilsiniz kardes hicbirsey yapamazsınız anca ligden çekiliriz gibi bos tehditler savurursunuz.
Neyse kardeş, ben en büyük biziz asarız keseriz demiyorum. 7 yıldır burada iyisi ile kötüsü ile tartışıyoruz ama şu konu gibi bir düşünce yapısı hiç bir başlıkta görmedim ben. Gerçekten abartmıyorum yani...