Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İbrahim Hacıosmanoğlu: Biz seyircinin takıma destek olmasını bekliyorduk. Belki öyle olsaydı burdan galibiyetle ayrılabilirdik.

İbrahim Hacıosmanoğlu: "O Beyaz Tv'de yorum yapanlar adam gibi yorum yapsınlar..."

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ne yazık ki kendi hatalarımızla, kendi yanlışlarımızla oyuncularımızın sahada mücadele etmesine engel olduk"

İbrahim Hacıosmanoğlu: Türk futbolunu buraya getirenler de, taraftarlarımız da olanlardan ders alsın!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O halde şu saatten sonra Kadıköy'de Trabzonsporlu taraftar yönetici futbolcuların başlarına geleceklerden kimse sorumlu değildir ve her şey mübahtır. Ne uğraşıyoruz arkadaş. Madem herkes adaleti kendi sağlayacak bizde ayak uyduralım bundan sonra. Bir sonraki Kadıköy maçını bekleyelim...

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    3-4 saat mi ? Güldüm sadece. Gidip saat 22.00 da çıktı doğal olarak zaten çıkış saatleri gösteriş yapıcam diyen başkandan beklemez misin , bunu sen. Çakma mafya adamı kırarım ederim havasında olan bi adam ki şayet onun yerinde gösteriş meraklısı olsam bende yapardım aynısı.

Edit : Biraz araştırırsan bulursun çıkış saatini.
    Hahaha çok komiksin kardeş!

Mafya dediğin adamı dış görünüşüyle yargılıyorsun! O adam sizin çakma başkanınızdan ve külüp yöneticilerinizden daha namuslu bunu bi not alalım istersen! 55 bin taraftarın önünde laf söyleyen kişiye mafya diyorsan seninle çok işimiz var kardeşim...
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir kere de Fenerbahçe aleyhine bir şey söylediğiniz gün deve kestiricem köyde
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    O halde şu saatten sonra Kadıköy'de Trabzonsporlu taraftar yönetici futbolcuların başlarına geleceklerden kimse sorumlu değildir ve her şey mübahtır. Ne uğraşıyoruz arkadaş. Madem herkes adaleti kendi sağlayacak bizde ayak uyduralım bundan sonra. Bir sonraki Kadıköy maçını bekleyelim...
    Her Avni Aker maçından sonra Fenerlilerin kullandığı söz bu "Kadıköy'de görüşürüz!"

Her sene olduğu gibi taraftara oynamadan! taraflarınız kışkırtmadan maçı tamamlıyoruz. Bi Kadıköyde Volkan ile Selçuk 55 bin taraftara oynadı fakat o oyun pek tutulmadı...
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bir kere de Fenerbahçe aleyhine bir şey söylediğiniz gün deve kestiricem köyde
    Keçide benden olsun
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Her Avni Aker maçından sonra Fenerlilerin kullandığı söz bu "Kadıköy'de görüşürüz!"

Her sene olduğu gibi taraftara oynamadan! taraflarınız kışkırtmadan maçı tamamlıyoruz. Bi Kadıköyde Volkan ile Selçuk 55 bin taraftara oynadı fakat o oyun pek tutulmadı...
    Ama en azından maç 90 dakika olarak tamamlandı.

Hayır arkadaş bu ülkede adaletsizlik olduysa bunun hıncını sahadaki futbolcudan mı alacaksınız. Siz nasıl mantıktasınız anlayamıyorum. Madem adaletin olmadığına inanıyorsun git başka yolla hakkını ara. Yok anarşi başlarmış neymiş. Anarşi çıkarsa emin olun Fenerbahçe'den o kupayı alamazsınız... iddia ediyorum çıkacak anarşide de kazanamazsınız.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hayır arkadaş bu ülkede adaletsizlik olduysa bunun hıncını sahadaki futbolcudan mı alacaksınız. Siz nasıl mantıktasınız anlayamıyorum. Madem adaletin olmadığına inanıyorsun git başka yolla hakkını ara. Yok anarşi başlarmış neymiş. Anarşi çıkarsa emin olun Fenerbahçe'den o kupayı alamazsınız... iddia ediyorum çıkacak anarşide de kazanamazsınız.
    Hoop ağır gel aslanım yere yetişiyorsun böyle!

Adalet her zaman üstündür Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran..

Anarşi başlar mı bilemem ama Anarşı başladığın emin ol Karadenizdeki isyan İstanbuldaki isyana benzemez. Karadeniz insanıyla şakaya gelmez...
    Jose Mourinho

Ben de iddia ediyorum kardes harbiden bir anarsizm olursa birak kupayi herseyinizi aliriz hadi bakiym var mi arttiran? Siz ne saniyosunuz kendinizi? A.y. gazina gelip ağız yapiyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hoop ağır gel aslanım yere yetişiyorsun böyle!

Adalet her zaman üstündür Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran..

Anarşi başlar mı bilemem ama Anarşı başladığın emin ol Karadenizdeki isyan İstanbuldaki isyana benzemez. Karadeniz insanıyla şakaya gelmez...
    Bu hitap şeklini değiştirmeni öneriyorum arkadaşım.

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diyen Fenerbahçeliler değil.

Bir Karadenizli olarak Karadeniz insanını bende çok iyi biliyorum ancak anarşi çıkınca bunun İstanbullusu Giresunlusu gibi bir kıyaslama olmaz. Ama o konuda da eminimki Fenerbahçe kaybetmez.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben de iddia ediyorum kardes harbiden bir anarsizm olursa birak kupayi herseyinizi aliriz hadi bakiym var mi arttiran? Siz ne saniyosunuz kendinizi? A.y. gazina gelip ağız yapiyorsunuz.
    Asıl sen kendine çok güvenmişsin kardeş ben değil. Üstelik ben senin tuttuğun takıma yönelik bir mesaj attığımı da sanmıyorum (Galatasaraylısın diye biliyorum)

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Sana kaçıncı mesajım bilmiyorum ama en azından bu gecelik son mesajım herhalde sahadakileri savunmuyoruz Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar lafı Şenol Güneşindir.Adalet hakkımızıda 4 avukatımızla zaten arıyoruz.Anarşi çıkarsa kupayı alamazsınız gibi olursa edilirse vs türü laflarla ancak diğer renkdaşlarımı yorum yazmak zorunda bırakırsınız yıllar önce beraber maç seyrettiğim arkadaşlarımı özlüyorum ben eminim sizlerde özlüyorsunuz sahada olanları savunmadığımızı söylediğimiz halde neden hala tabiri caizse kışkırtıyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

bunlara kiz, hakliyim de

ondan sonra gel bunu yap

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

2011 yılında bir konuya yorum yaptığımı hatırlıyorum. Bu ülkede averajla şampiyon olmak demek, yaşanacak en ufak bir olayda bile diğer taraftarın ateş püskürmesi demek diye. Şimdi bu şike olayları falan iyice ortalık karıştı zaten. Bunun yanında aynı puanda ligi bitiren iki takım vardı ve dolayısıyla Trabzonspor Fenerbahçe'ye karşı iyice düşman oldu. Belki iki kupa sistemi olsaydı bütün bunlar olmayacaktı.

Ama diyeceksiniz neden averajla şampiyon olunmazsın öyle saçma şey mi var diye. Valla burası Türkiye, bu ülke böyle durumlara karşı olan bakış açısı belli. Ülkeyi yada insanları küçültmek için söylemiyorum bunu, zaten herşey ortada.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Bu hitap şeklini değiştirmeni öneriyorum arkadaşım.

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diyen Fenerbahçeliler değil.

Bir Karadenizli olarak Karadeniz insanını bende çok iyi biliyorum ancak anarşi çıkınca bunun İstanbullusu Giresunlusu gibi bir kıyaslama olmaz. Ama o konuda da eminimki Fenerbahçe kaybetmez.
    Uslubum gayet iyi bence!

Emin ol Anarşi dediğin şey başladığında tek Trabzon ile başlamaz! Trabzon dediğimiz yer Karadenizin yıllardır başkenti yapılan yerdir. OF Cumhuriyetinden yola çıkarak bunu görebilirsin. İstanbul gibi çoklu takımlar yerine Anadoludan çıkıp 3 büyükleri dize getiren bir takımdır haliyle anarşide böyle olur...
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şu görüntü yeter mi ne kadar dibe battığımızın ? Biri gelsin sonra da desin ki Kadıköy'ü de var bunun.Bunun sonu yok işte.Engelliler maçında kavga çıkıyor arkadaş.Onlar için olan bir aktivitede kavga çıkıyor hakemi dövüyorlar.Güce tapan insanlar var bu ülkede.Daha siz tartışın Fenerbahçe nasıl kurtulur,Galatasaray nasıl puan farkını kapatır,Trabzon kaç maç ceza yer,Fenerbahçe'ye laf gelmesin,Trabzonspor'a bir şey olmasın.Fenerbahçe mi haklı diyorsunuz tamam Fenerbahçe şampiyon olsun bırakın ama bu işleri.Neyse o bu değil de fanatik Galatasaray taraftarıyım ama şunu bildim şunu söylerim bu ülkede en dik duruşlu Beşiktaş taraftarıdır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haydi bakalııım savaşa gidiyoruz

Önceki mesajlarda Kadıköy'e de keskin nişancılar konulsaydı denmiş ama o stadın üstü kapalı değil mi ? Bilmediğimden soruyorum, dışardaki herhangi bir çatıdan stad gözüküyor mu ki ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Yahu sunu anlamiyor adamlar en buyuk siz degilsiniz kardesim kabul edin artık. Gs neyse fb neyse trabzon da o kayseri de o. Hala biz buyuguz biz gucluyuz tavırları. Degilsiniz kardes hicbirsey yapamazsınız anca ligden çekiliriz gibi bos tehditler savurursunuz.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Haydi bakalııım savaşa gidiyoruz

Önceki mesajlarda Kadıköy'e de keskin nişancılar konulsaydı denmiş ama o stadın üstü kapalı değil mi ? Bilmediğimden soruyorum, dışardaki herhangi bir çatıdan stad gözüküyor mu ki ?
    Evlerden bile gözüküyor bırak çatıları

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan'ın kaymasına takılmıssınızda Volkan orada bizim yedek kulubesine dogru kayıyor Selcuk'a dogru sonra yerden kalkıp ona sarılıyor öyle bir gösteriyorsunuzki sanırsın kale arkasında taraftara dogru kayıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Evlerden bile gözüküyor bırak çatıları
    Hadi ya Ben kapalı sanıyordum tamamen.

Bu arada

SON DAKİKA! 57 kişilik Fenerbahçe kafilesi 23 adet zırhlı araçla stadyumdan ayrılıyor.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Uslubum gayet iyi bence!

Emin ol Anarşi dediğin şey başladığında tek Trabzon ile başlamaz! Trabzon dediğimiz yer Karadenizin yıllardır başkenti yapılan yerdir. OF Cumhuriyetinden yola çıkarak bunu görebilirsin. İstanbul gibi çoklu takımlar yerine Anadoludan çıkıp 3 büyükleri dize getiren bir takımdır haliyle anarşide böyle olur...
    Üslubun iyi falan değil arkadaşım. Ben sana saygılı bir şekilde hitap ederken sen bana aslanım koçum şeklinde hitap ediyorsun. Yani bi manada küçümser alaycı bir tavır. Neyse orası çok önemli değil.

Diğer konuyuda uzatıpta kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Bu olaylar kolay kolay kapanmaz bu gidişle. Ama eminimki bu futbol bizim milli bütünlüğümüze de çok ciddi zararlar verecek...

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yahu sunu anlamiyor adamlar en buyuk siz degilsiniz kardesim kabul edin artık. Gs neyse fb neyse trabzon da o kayseri de o. Hala biz buyuguz biz gucluyuz tavırları. Degilsiniz kardes hicbirsey yapamazsınız anca ligden çekiliriz gibi bos tehditler savurursunuz.
    Neyse kardeş, ben en büyük biziz asarız keseriz demiyorum. 7 yıldır burada iyisi ile kötüsü ile tartışıyoruz ama şu konu gibi bir düşünce yapısı hiç bir başlıkta görmedim ben. Gerçekten abartmıyorum yani...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Volkan'ın kaymasına takılmıssınızda Volkan orada bizim yedek kulubesine dogru kayıyor Selcuk'a dogru sonra yerden kalkıp ona sarılıyor öyle bir gösteriyorsunuzki sanırsın kale arkasında taraftara dogru kayıyor.
    Aynen. Volkandan nefret ederim ama o harekette bence birşey yok. Fotoyu görünce kale arkasına kayıyor sanmıştım ama özeti izleyince gördüm ki kendi klübesine kayıyormuş.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hadi ya Ben kapalı sanıyordum tamamen.

Bu arada

SON DAKİKA! 57 kişilik Fenerbahçe kafilesi 23 adet zırhlı araçla stadyumdan ayrılıyor.
    Akyazı kapalı olacakmıs
    Ayrılmıs zatende basına verilmemiş havaalanına varmış olmalılar maksimum 2-3 dakika

Nesil
    2003

Mantigi adaletsizlige ugradigini dusunende arama.

Adaleti dagitmasi gereken, yonetenlerde ara.

O adaleti dagitamayanlar, yonetemeyenlerin sorumlulugudur futbolcularin cektigi. Onlar burada o yonetenlerin kullandigi piyon sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Şimdi maç ne olcak? Hükmen mi? Kaldığı yerden tekrar mı? Ne olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Üslubun iyi falan değil arkadaşım. Ben sana saygılı bir şekilde hitap ederken sen bana aslanım koçum şeklinde hitap ediyorsun. Yani bi manada küçümser alaycı bir tavır. Neyse orası çok önemli değil.

Diğer konuyuda uzatıpta kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Bu olaylar kolay kolay kapanmaz bu gidişle. Ama eminimki bu futbol bizim milli bütünlüğümüze de çok ciddi zararlar verecek...
    Küçümseme veya alaycı bir tavır sergilemiyorum. Gelişini durdurma amasında söylenen birşey!

Futbol 17 takım ile güzel oynanıyor ta ki Fenerbahçe gelene kadar! Taraftarıyla takımı öyle güzel birleşmiş ki onları anlatacak tek cümle var! Aynı tas aynı hamam
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Şimdi maç ne olcak? Hükmen mi? Kaldığı yerden tekrar mı? Ne olacak.
    Hükmen verilme hakkı varmış ve büyük ihtimalle kullanılacakmıs fakat kaldıgı yerden devam etmeside çok küçük bir olasılık tabi taraftarsız şekilde

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Küçümseme veya alaycı bir tavır sergilemiyorum. Gelişini durdurma amasında söylenen birşey!

Futbol 17 takım ile güzel oynanıyor ta ki Fenerbahçe gelene kadar! Taraftarıyla takımı öyle güzel birleşmiş ki onları anlatacak tek cümle var! Aynı tas aynı hamam
    Maalesef o 17 takımın yarısı da bizim gibi şikeci.

Bu arada umarım maç baştan tekrar edilir tarafsız bir yerde.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Maalesef o 17 takımın yarısı da bizim gibi şikeci.

Bu arada umarım maç baştan tekrar edilir tarafsız bir yerde.
    Şike olayına vurgu yapmadığım halde kendin söylüyorsun. Kaşınıyorsanız kaşıyacak biri bulunmalı oda genellikle bizim taraftar oluyor olaylar vb.
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Hükmen verilme hakkı varmış ve büyük ihtimalle kullanılacakmıs fakat kaldıgı yerden devam etmeside çok küçük bir olasılık tabi taraftarsız şekilde
    Bu durumda yapılacak en iyi çözüm, tarafsız ve müsait olan bir sahada maçın kaldığı yerden devam etmesi. Taraftar yüzünden kulüplerin başı yanıyor.

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri