Bir kere bilgi yanlışınız var. Berkin Taksim'de değil Okmeydanı'nda vuruldu, evinin yakınlarında. 2.si evden çıkarken ekmek almaya gittiği söyleniyor ki olması muhtemel bir olay, hem hikayeye falan bağlamayın. Şimdi gelelim diğer konuya. Yok DHKP-C, yok PKK yok KCK diye kimse bahane sunmasın. Çocuk yahu çocuk anlayabiliyor musunuz ÇOCUK. Direniyorsa dalın anasını satıyım demi kim olduğu ne olduğu önemli değil. Gaz kapsüllerini kafaya nişan alarak atan polis bu çocuktan daha masum. Ülkeyi "sıfırlayan" adamlar bu çocuktan daha masum. Çünkü bu çocuk elinde sapanla direndi değil mi. Hastahane bahçesine gaz atan polis daha masum, o hastahane bahçesinde gaz fişeğine "kafa atıp" yaralanan kadın suçlu zaten.
Biz de direndik beyler, oradaki 2-3 ağaç kesilmesin diye bizde direndik günlerce, polisin canice hareketlerini hepimiz gördük, yazdığı tarihi hepimiz gördük, yaşadık. Devletin başındakilerinin yaptıklarını, söylediklerini hepimiz gördük, duyduk. Bunca şeye rağmen hala çocuk şu örgütün gösterisinde halay çekmiş, yok sapanla mı ekmek alıyormuş, yok vıdı yok bıdı diye konuşuyorsunuz. Tamam eyvallah böyle düşünüyor olabilirsiniz ama şu günlerde konuşmayın bari, duyarlı olun biraz bari, Allah rahmet eylesin diyin ve susun, ölen insan bir ÇOCUK yahu 14 yaşında bir ÇOCUK. Yapmayın Ali'nin, Ethem'in, Berkin'in cinayetlerini direnişteydiler diye meşrulaştırmayın, bir düşünün 15-25 yaş arası milyonlarca genç neden sokaktaydılar, sorgulayın. Hepsini geçtim susun arkadaş susun en azından cenazelerin olduğu günlerde susun. 16 kilonun ağırlığını taşıyamayacağımız günlerde susun, LÜTFEN.
İçimi döktüm, rahatladım mı hayır, daha çok sinirlendim, bazı insanların düşüncelerini değiştiremeyeceğimi de çok iyi biliyorum ancak belki bir ışık yanar da birazcık olanları sorgulamaya başlarsınız. Bundan sonra da bu konuda ne yazılacağı hiç umrumda değil açıkcası, forumda yönetici olarak da daha sakin olmam gerektiğinin de farkındayım ancak bir yere kadar dayanabildim, kusura bakmayın.