1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Berkin Elvan Ölümsüzdür

Hybrid View

Quote Originally Posted by nannar View Post
    öncelikle şunu belirteyim,kimseyle ikili tartışmaya girmek için yazmıyorum bunları....

Allah ölen kardeşimize rahmet eylesin ve günahlarını bağışlasın... Bu işte sorumlu olan sağcı ,solcu ,hükümet yanlısı ya da karşıtı kim varsa bu çocuğun hakkına girmiştir.Burası muhakkak...

Fakat yaşananlar acı gerçekleri değiştirmez... Dün gerçekleşen bu ölüm yine bir kesim için sokağa dökülme bahanesi olmuş durumda. Diyeceksiniz ki küçük bir yavru öldü ve bunun sorumlularına haddini bildirmeye döküldüler... Dün gece sokağa dökülenler şehit cenazelerinde de aynı hassasiyeti gösteriyorlarsa diyecek sözüm yok ! Eş zamanlı olarak hemen hemen çoğu ilde sokağa dökülmüş...

Nasıl ki gezide mesele 1 ağaç değilse , bunda da bu delikanlının ölmesi değil.... Herşeyi siyasete araç olarak kullanmaya başlayan siyasi iradeler var. Bu iradeler içerisinde hem ana muhalefet hem de mevcut iktidar partisi var maalesef... Yazık... Gerçekten çok yazık...

Ekmek almaya gitti falan hikayeleri zaten uydurma ama cidden buna inananlar varsa da o zaman tüm ses kayıtlarına rağmen hırsızlığa inanmayanları suçlamasınlar
    Hocam bazıları yıllardır dini kullanır bazıları da taraf oldukları eylem sırasında ölen çocuğu kullanır, burada kullanma işine hiç girmeyelim. Herkes birşeyleri kullanıyor çünkü. Burada dikkat edilmesi gereken olay polisin komaya sokacak kadar, insanı öldürecek kadar dengesiz müdahalesidir.

Olayları çok takip etmediğim için ölen çocuğun adını bende iki gündür sosyal medyadan ve haberlerden öğrendim ancak bu birşeyi değiştirmez, polisin bu orantısız güç kullanmasını şiddetle kınıyorum. Allah rahmet eylesin ölen kardeşimize, yakınlarına sabır versin.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ..JoaQuiN.. View Post
    Siz İstediğiniz şekilde düşünün İstediğiniz şekilde yazın gençler..
    Bu işler sizin bildiğiniz gibi Tesadüf Eseri olmuyor genelde..
    Planlı ve Programlı şekilde oluyor.

15 yaşında PKK Sempatizanı çocuk öldü diye Ülkeyi ayağa kaldırdılar..Allah Rahmet Eylesin yine söylüyorum.Suç Onun değil Onu bu yola Sokan ve En az Onlar Kadar ANNE ve BABA'sınındır.

Lakin kaç gündür Şehitlerimiz var hanginiz 2 satır yazı yazdınız.
    veya Küçükçekmecede Halk Otobüsünde Molotof ile yanarak can veren Serap Eser için hanginiz Ayaklandınız.
    Şimdi Boş boş konuşmayın o yüzden.
    Ben AKP'li değilim.AKP 'yi tutmuyorum OY'da vermicem.Ama Gözümde KÖR değil Çok Şükür.
    Medyanın yönlendirmesiyle YÖN alacak kadarda CAHİL değilim Elhamdüriillah
    ben de tamamen aynı fikirdeyim....

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Hocam bazıları yıllardır dini kullanır bazıları da taraf oldukları eylem sırasında ölen çocuğu kullanır, burada kullanma işine hiç girmeyelim. Herkes birşeyleri kullanıyor çünkü. Burada dikkat edilmesi gereken olay polisin komaya sokacak kadar, insanı öldürecek kadar dengesiz müdahalesidir.

Olayları çok takip etmediğim için ölen çocuğun adını bende iki gündür sosyal medyadan ve haberlerden öğrendim ancak bu birşeyi değiştirmez, polisin bu orantısız güç kullanmasını şiddetle kınıyorum. Allah rahmet eylesin ölen kardeşimize, yakınlarına sabır versin.

burak zaten ben de seninle aynı fikirdeyim.yıllardır başörtüsünü ya da dini duyguları istismar ederek kullanarak oy toplayan siyasi iradeye sen ne kadar karşıysan emin ol ben de en az senin kadar karşıyım... bu ülkede böylesine ucuz siyaset yapıldıkça daha çok canlar yanar....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri