-
O yaşta bir çocuğun bu eylemlere girmesi ne kadar yanlışsa , polisin yaptıkları da o kadar yanlış. Benim babam polis ve o nedenle onların düşüncelerini çok daha iyi biliyorum.Emin olun polislerin çoğu bu ölümlerden zevk alıyor , o tazyikli suları sıkarken biber gazlarını atarken zevk için at deseler onu bile yapabilecek insanlar. Yani polis çocuğu olarak söylüyorum kimse bana polisi savunmasın.
Belki çocuk terör sempatizanıdır vs. ama ülke hakkını aradığı bir eylemde kaybetti Berkin'i önemli olan da bu. Müslümanların canından çok türklerin canının değerli sayıldığı bir ülkede yaşarız inşallah bir gün.
Bu arada bu yaşta çocuğun aklına girmeden , böyle şeyler yapılacağını düşünmüyorum. 14 yaşındaki bir çocuk bu kadar tehlikeli bir eyleme gidiyorsa bence tüm bunlar kadar anne-babası da suçludur. Ne kadar konuşsak boş artık Allah rahmet eylesin.
Bu kadar yürüyüşün , sokağa dökülmenin de abartıldığını düşünüyorum. Şehitler için kimse dökülmedi sokağa demeleri doğru ama bu kişilerin de bu kadar şehite sebep olan partiye oy atmaları ayrı bir garip.. Kısaca herkes bir şeyleri kullanıyor aslında pek kimsenin bu olayı o kadar önemsediğini düşünmüyorum
Mesaj Yetkileri