@benbenim

Peki konuyu saptıralım istediğin gibi olsun

Volkan'ın çocuğuna edilen küfürleri duydun mu yoksa sadece Volkan'ın ifadesine dayanarak mı bunu kesin olmuş bir şey olarak yazıyorsun burada? Volkan'ın Trabzon taraftarına küfür ettiği (gözlemcinin de bunu not ettiği), maç öncesi koridorlarda Trabzon başkanına "Git işine" diye bağırdığı da yazılıyor. Ama onlar da iddia... Kesinliği kanıtlanmış bir şey olmadan konuşmak ne kadar doğru. Doğru olduğu ortaya çıkar, o zaman Volkan'dan ne kadar nefret etsem de ağır konuşurum o insan bile sayılamayacaklarla ilgili. Gelgelelim;

Ne ekersen onu biçersin dendi ya Burak'la ilgili (ben de dedim), Volkan için de geçerli bu. İnsanların kendisine karşı bu nefretini yaratan kendisi (ne olursa olsun o tarz küfürler edilmesini haklı çıkartmaz, küfürler doğruysa. tartıştığım başka bir şey)

Volkan milli takım maçında bile tribünlerle kapışıyor...Kampta gazetecilerle kapışıyor... Her derbide rakip oyuncularla ve/veya yöneticilerle kapışıyor... Sürekli rakip taraftarları tahrik etmeye yönelik davranışları (topu poposuyla stop etmek gibi) oluyor... Bu insana tepki gösteren herkes haksız bir tek Volkan doğru öyle mi? Kusura bakma ama kulaklarımla duymadıkça, gözümle görmedikçe ben böyle art niyetli bir insanın tek bir sözüne inanmam.

Ekleme: Rakip taraftarlar FB düşmanı diyelim. Peki neden Gökhan'a, Mehmet Topal'a aynı tepkiyi aynı nefreti göstermiyorlar da sadece Volkan'a Emre'ye bu tarz bir yaklaşımları oluyor?