1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    evet senin düşündüğün gibi düşünme hastalığına kapalıyız

abi kendiniz gibi düşünmeyenleri düşünemeyen olarak yazıp duruyosunuz ya
    işte bu yüzden kaybediyor başınızdakiler
    ak partililere saf diyorlar amma velakin ne hikmetse o kadar saf olan halktan oy almayı başaramayacak kadar da beceriksiz bi yönetim var muhalefette biz napalım
    Quote Originally Posted by Aydin View Post
    akpliler saf mı? kim söyledi bunu? hiç sanmıyorum saf olduklarını. günaha ortak olmayı göze alacak kadar cesur bence akpliler. hatta bazıları iddiaların doğru olsa bile bu günaha ortak olmayı kabul etmiş.

bende bu kadar cesaret yok açıkçası. o yüzden hiçbir akpliyi saf olarak görmem. aksine, günaha ortak olmaya bu kadar hevesli olmaları yürek işidir.
    Gözümle görmedikten sonra yolsuzluğa inanmam diyen insan düşünmeye kapalıdır bence. Tayyip'e söyleyelim de bir daha senin önünde yapsınlar yolsuzluğu. Ha deseydin şu şu sebeplerle montaj olduğuna inanıyorum ya da kimse bilemez montaj olup olmadığını , bir düşüncem yok bu konuda , işte o zaman belki aksini düşünebilirdim.

AKPliler saf değil saf sempatik kalır. Aydın abinin dediği gibi muhafazakar insan bu adam benim dinimi kullanıyor der , milliyetçi adam bu adam benim bayrağımı kullanıyor der..O yolsuzluğa ortak olmayı tercih eden , o pkk ile masaya oturduğunda rahatsız olmayan , her şehit haberinde ortak olduğu günahtan rahatsız olmayan adam muhafazakar da milliyetçi de olamaz. Bu arada ben sağ görüşlüyüm ve ilk geldiği zamanlar Tayyip'i de savunuyordum maalesef onu da söyleyeyim sadece beynim düşünmeye kapalı değil , gözüm kör değil. Sol kesim de çoğu şeyde benim gibi düşünmüyor ama onlara hiç bir zaman bu tabiri kullanmadım kullanmam da. Neyse dediğim gibi uyumaya devam.
    Last edited by omersal : 21.Mart.2014 at 23:27

Mesaj Yetkileri