1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    yok ben yaptıklarımı insanlık namına yapıyorum. yapılan her harekete "sevaptır" veya "günahtır" diye adlandıran tayfadakiler için dedim günaha ortak olma olayını.

çünkü bana göre 1 senedir olay artık iş particiliği falan aştı. olay vicdanla, ahlakla, insan olmakla alakalı. ama yine de din bakımından sömürülmeyi sevenlerin dilinden konuşmak da gerekir
    Ya şu din sömürme işi hakikaten suyunu çıkardınız.

Bir örnek vereceğim. Yanlış anlayanlar çıkabilir, sadece genelleme yapıyorum. Kimseyi bir gruba sokmadan.

Şimdi gidelim bir sabah namazı vakti Türkiye'nin herhangi bir camisine. Orada bir oylama yapalım. Sizce sonuç ne çıkacaktır?

Aynı şekilde yine bir "sabah namazı vakti" gidelim Türkiye'nin en kalabalık bir bar tarzı bir mekanına, orada bir oylama yapalım. Sonuç sizce ne çıkacaktır?

Bu iki sonuç, zihniyet farkının en temel örneğidir.

Ben bir Müslüman olarakta dinimi en güzel şekilde yaşamak isterim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post

Bir örnek vereceğim. Yanlış anlayanlar çıkabilir, sadece genelleme yapıyorum. Kimseyi bir gruba sokmadan.

Şimdi gidelim bir sabah namazı vakti Türkiye'nin herhangi bir camisine. Orada bir oylama yapalım. Sizce sonuç ne çıkacaktır?

Aynı şekilde yine bir "sabah namazı vakti" gidelim Türkiye'nin en kalabalık bir bar tarzı bir mekanına, orada bir oylama yapalım. Sonuç sizce ne çıkacaktır?

İşte bu yüzden kızıyoruz sadece dindar(!) oldugu icin oy veriliyor böyle bir sacmalık olabilir mi ? Adam ne yaparsa yapsın ''eşi türbanlı kendisi namazında niyazında'' diye gecistiriliyor.Bu kara cahillik yobazlıktır.Ne olacak yani Chp , Mhp gelse kapılara zincir mi vurulacak camiilerin evine gelip eline mi vuracaklar namaz kılma diye ? Bana simdi yok camileri ahır yaptınız filan diye sacmalıklarla gelmede sakın Erdogan agzıyla onların hepsinin nedeni bellidir.Ayrıca demokrasi yönetimiyle yasıyoruz baska gelecek partinin kalma süresi 4 sene yani kimse senin dini özgürlügünü istese bile kısıtlamaya cesaret edemez diger secim gidecegini bildigi icin.Bu yobaz düsünceyle bir yere varamazsınız.Birde hizmet yapıyor adamlar diyen var adam duble yol dısında birşey yapmıyor bu mu hizmet ? Urfa'ya gidiyor Urfa dısında her yeri anlatıyor orada birşey yapmamıs ama bir Allahın kulu kalkıp ''tamam da Urfa'ya ne yaptın ? '' demiyor her dedigine alkıs tufanı oluyor.Sorgulamayan bir millet olduk maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    İşte bu yüzden kızıyoruz sadece dindar(!) oldugu icin oy veriliyor böyle bir sacmalık olabilir mi ? Adam ne yaparsa yapsın ''eşi türbanlı kendisi namazında niyazında'' diye gecistiriliyor.Bu kara cahillik yobazlıktır.Ne olacak yani Chp , Mhp gelse kapılara zincir mi vurulacak camiilerin evine gelip eline mi vuracaklar namaz kılma diye ? Bana simdi yok camileri ahır yaptınız filan diye sacmalıklarla gelmede sakın Erdogan agzıyla onların hepsinin nedeni bellidir.Ayrıca demokrasi yönetimiyle yasıyoruz baska gelecek partinin kalma süresi 4 sene yani kimse senin dini özgürlügünü istese bile kısıtlamaya cesaret edemez diger secim gidecegini bildigi icin.Bu yobaz düsünceyle bir yere varamazsınız.
    İşin özeti budur.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    25 martı bekliyorum ben. O zaman bulunacak bahaneleri çok merak ediyorum.

Bu insanlar kendisin kandırılmasını ne kadar çok seviyor.

Yazacak o kadar çok şeyim vark ki. Benim tek söylemek istediğim şey bizim hakkımızı yiyen ve bunu bile bile ona oy veren herkese hakkımı helal etmiyorum. Vebali AKP'lilere.
    AKPlilerin 1 sene önceki Fetullah sevgisi ve şu anki sevgisi arasında kıyaslama yaparsan 25 Marttan sonra da kestirebilirisn aslında. Fetullah aşığı adamlar karşıt oldu , zaten çoğu kişi Tayyip'i peygamber olarak görüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Millet evinden çıkan kutu kutu paralar için "imam hatip parasıydı onlar" diyor. Hesabını veremeyeceğini bildiği için "dinden girer sıyrılırım" diyor. Olay apaçık ortada. İmam hatiplere yardım yapılmasına karşı değilim ama o kadar para ile bin tane imam hatip kurulur. Ne yardımı?

Buna ayık olmanızı istiyoruz sadece. Ben din konusunda yorum yapmam. Bugün senin özgürlüğüne karışılırsa bunun için de mücadele ederim. Bana taa 15 sene önceki başörtülü görüntüleri göndermeyin çünkü ben o zaman 10-11 yaşındaydım. Benim tek istediğim adalet. Ama bu adamlar milletin nereden Sömrüleceğini iyi biliyorlar. Pek inandığını sanmıyorum ama egemen bağış'ın son kaseti gayet iyi örnek olur.

adam her cuma bir ayet sallıyormuş

Burada biz bir şey dediğimizde "ama şunlar da böyle yapmıştı, o zaman neredeydiniz" gibi şeyler söyleyip "iki yüzlüsünüz" gibilerinden şeylerle bize gelenler, kendi savundukları kişilerin içinde bulundukları çelişkiyi göremiyorlar maalesef.

Irkçılığın her türlüsüne karşıyım. Dine yapılan hakaretlerin, sömürünün her türlüsüne karşıyım. Benim için türk, kürt, alevi, sünni fark etmez. İnsan olmak önemli. Ama bazılarımız bu milletin doğarken seçemediği sıfatlarla cümle kuruyor hala.

Örümcek beyinli olmaktan başka bir şey değil bu olay ve ben bu forumda örümcek beyinli barındırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

dini kim sömürüyor zaten cevabı o oylamanın sonucunda çıkar.demokrasi demokrasi diye tutturup oyunu din üstünden alıyorsa, diğer kesimden oy çıkmıyorsa dini kim sömürüyordur sence?

Mesaj Yetkileri