Sayfa 7 / 30 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

1. Default

Adam Damardan Girmiş Ama Reklamın Hakkını Vermek Lazım Çok Güzel Böyle Olsun Canımı Yesinler. Önce Bu Vatan İçin Bu Bayrak İçin ve Bu Vatanı Bize Bağışlayan Ulu Önderimize Saygılı Olsun Milletinin Refahı ve Dirliği İçin İşini Doğru Yapsın O Zaman Severim Bu Kişiyi

https://www.youtube.com/watch?v=80J0FCe69to

Vatanına ve Milletine Sahip Çıkan Halkına Saygılı Olan Bir Kişi İstiyoruz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ses kayıtları montaj ayakkabı kutularını polis getirdi
    adamlar 10 milyar doları gösterip 100 milyarı götürdü ülkeden kaçırdı siz hala cambaza bakıyorsunuz iyi seyirler dilerim ne diyim

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bak günah sevap hesabı tutma hassasiyetine sevindim her hareketinde bu hassasiyetini koruman için duacınım Aydıncım
    yok ben yaptıklarımı insanlık namına yapıyorum. yapılan her harekete "sevaptır" veya "günahtır" diye adlandıran tayfadakiler için dedim günaha ortak olma olayını.

çünkü bana göre 1 senedir olay artık iş particiliği falan aştı. olay vicdanla, ahlakla, insan olmakla alakalı. ama yine de din bakımından sömürülmeyi sevenlerin dilinden konuşmak da gerekir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Adam Damardan Girmiş Ama Reklamın Hakkını Vermek Lazım Çok Güzel Böyle Olsun Canımı Yesinler. Önce Bu Vatan İçin Bu Bayrak İçin ve Bu Vatanı Bize Bağışlayan Ulu Önderimize Saygılı Olsun Milletinin Refahı ve Dirliği İçin İşini Doğru Yapsın O Zaman Severim Bu Kişiyi

https://www.youtube.com/watch?v=80J0FCe69to

Vatanına ve Milletine Sahip Çıkan Halkına Saygılı Olan Bir Kişi İstiyoruz
    Abi bu da saf bir reklam degil ki.Yine işi dış güclere , cemaate baglamıs baştaki makarayı kesme olayıyla.Herkese karşı savasıyor gibi bir algı yaratmıs.Yani bayrak üzerinden siyaset yapıyor ki zaten reklamı da degistirdiler olması gerektigi gibi.Yalnız adamı bilmesem helal olsun diyip ayakta alkıslıycam tv karşısında etkileyici reklam olmus.

5. Default

Zaten Sorun Orda ya Bende Daha Çok Kendini İlahlaştırmış Gibi Bir His Uyandırdı. (Haşa Rabbim Günah Yazmasın)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ses kayıtları montaj ayakkabı kutularını polis getirdi
    adamlar 10 milyar doları gösterip 100 milyarı götürdü ülkeden kaçırdı siz hala cambaza bakıyorsunuz iyi seyirler dilerim ne diyim

Arkadaş bunca bahsettiğin kötülüklerin devletin içine ben mi sızdırdım?

Bu kimin hatası? Bu ülke şu an başbakanın haddini aşan ifadesiyle "istiklal mücadelesi" veriyor ise bu mücadele kimin hatasından ötürü kaynaklandı? Kılıçdaroğlu mu soktu bunları devletin içine? Bahçeli mi soktu?

Yani nerden savunsanız, elinizde kalıyor olay. Cidden sizin yerinizde olmak istemezdim şu durumda. Allah gani gani sabır versin.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

evet senin düşündüğün gibi düşünme hastalığına kapalıyız

abi kendiniz gibi düşünmeyenleri düşünemeyen olarak yazıp duruyosunuz ya
    işte bu yüzden kaybediyor başınızdakiler
    ak partililere saf diyorlar amma velakin ne hikmetse o kadar saf olan halktan oy almayı başaramayacak kadar da beceriksiz bi yönetim var muhalefette biz napalım
    Quote Originally Posted by Aydin View Post
    akpliler saf mı? kim söyledi bunu? hiç sanmıyorum saf olduklarını. günaha ortak olmayı göze alacak kadar cesur bence akpliler. hatta bazıları iddiaların doğru olsa bile bu günaha ortak olmayı kabul etmiş.

bende bu kadar cesaret yok açıkçası. o yüzden hiçbir akpliyi saf olarak görmem. aksine, günaha ortak olmaya bu kadar hevesli olmaları yürek işidir.
    Gözümle görmedikten sonra yolsuzluğa inanmam diyen insan düşünmeye kapalıdır bence. Tayyip'e söyleyelim de bir daha senin önünde yapsınlar yolsuzluğu. Ha deseydin şu şu sebeplerle montaj olduğuna inanıyorum ya da kimse bilemez montaj olup olmadığını , bir düşüncem yok bu konuda , işte o zaman belki aksini düşünebilirdim.

AKPliler saf değil saf sempatik kalır. Aydın abinin dediği gibi muhafazakar insan bu adam benim dinimi kullanıyor der , milliyetçi adam bu adam benim bayrağımı kullanıyor der..O yolsuzluğa ortak olmayı tercih eden , o pkk ile masaya oturduğunda rahatsız olmayan , her şehit haberinde ortak olduğu günahtan rahatsız olmayan adam muhafazakar da milliyetçi de olamaz. Bu arada ben sağ görüşlüyüm ve ilk geldiği zamanlar Tayyip'i de savunuyordum maalesef onu da söyleyeyim sadece beynim düşünmeye kapalı değil , gözüm kör değil. Sol kesim de çoğu şeyde benim gibi düşünmüyor ama onlara hiç bir zaman bu tabiri kullanmadım kullanmam da. Neyse dediğim gibi uyumaya devam.
    Last edited by omersal : 21.Mart.2014 at 23:27

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arkadaş bunca bahsettiğin kötülüklerin devletin içine ben mi sızdırdım?

Bu kimin hatası? Bu ülke şu an başbakanın haddini aşan ifadesiyle "istiklal mücadelesi" veriyor ise bu mücadele kimin hatasından ötürü kaynaklandı? Kılıçdaroğlu mu soktu bunları devletin içine? Bahçeli mi soktu?

Yani nerden savunsanız, elinizde kalıyor olay. Cidden sizin yerinizde olmak istemezdim şu durumda. Allah gani gani sabır versin.
    O konuda sonuna kadar katılıyorum bunlara güvenerek büyük bi hata yaptı

Tabi daha dikkatli çalması lazımdi.

sakary Ali Misafir

yok ben yaptıklarımı insanlık namına yapıyorum. yapılan her harekete "sevaptır" veya "günahtır" diye adlandıran tayfadakiler için dedim günaha ortak olma olayını.

çünkü bana göre 1 senedir olay artık iş particiliği falan aştı. olay vicdanla, ahlakla, insan olmakla alakalı. ama yine de din bakımından sömürülmeyi sevenlerin dilinden konuşmak da gerekir
    Ya şu din sömürme işi hakikaten suyunu çıkardınız.

Bir örnek vereceğim. Yanlış anlayanlar çıkabilir, sadece genelleme yapıyorum. Kimseyi bir gruba sokmadan.

Şimdi gidelim bir sabah namazı vakti Türkiye'nin herhangi bir camisine. Orada bir oylama yapalım. Sizce sonuç ne çıkacaktır?

Aynı şekilde yine bir "sabah namazı vakti" gidelim Türkiye'nin en kalabalık bir bar tarzı bir mekanına, orada bir oylama yapalım. Sonuç sizce ne çıkacaktır?

Bu iki sonuç, zihniyet farkının en temel örneğidir.

Ben bir Müslüman olarakta dinimi en güzel şekilde yaşamak isterim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Erdogan'ın ne kadar yalancı biri timsah gözyası akıtan biri oldugunu sırf olimpiyatlar üzerinden bile anlayabilirsiniz Ugandalı cocuklar Türkçe şarkı söylerken aglıyordu ama simdi cemaatle arası bozulunca ''olimpiyat molimpiyat geçti o işleeeer'' şeklinde konusuyor demekki sadece yandası oldugu icin bunun yapılmasına izin veriyormus cemaatinde basbakanında her yerlerinden çıkarcılık menfaatcilik akıyor.

Bukadar mı körü körüne bir insanın peşinden gidilir arkadaş, bukadar şeyin üzerine hiçmi sormaz insan kendi kendine bunlar nereden çıktı peki diye. Bu ses kayıtları montaj olamaz, bir defa montaj olması için başbakanın binlerce belki milyonlarca telefon görüşmesi kaydına ihtiyaç var, ola ki buldun, bunları bukadar temiz yapman ihtimal dahilinde değil, ola ki allah vergisi farklı bir yeteneğin var yapabiliyorsun, bunun için bırak günü ayı, yıllarca uğraşman gerekir. Ve arkadaşlar bu ihtimali daha güçlü buluyor.

AKP'li birine ses kaydı ilk çıktığı zamanlarda dinlettim, aksini ispatlamadığı sürece oy vermem dedi, ertesi gün bunlar montaj oyum akp'ye diye geldi.

Dolar olmuş 2.20, euro olmuş 3.00 daha ne anlatıyorsunuz.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post

Bir örnek vereceğim. Yanlış anlayanlar çıkabilir, sadece genelleme yapıyorum. Kimseyi bir gruba sokmadan.

Şimdi gidelim bir sabah namazı vakti Türkiye'nin herhangi bir camisine. Orada bir oylama yapalım. Sizce sonuç ne çıkacaktır?

Aynı şekilde yine bir "sabah namazı vakti" gidelim Türkiye'nin en kalabalık bir bar tarzı bir mekanına, orada bir oylama yapalım. Sonuç sizce ne çıkacaktır?

İşte bu yüzden kızıyoruz sadece dindar(!) oldugu icin oy veriliyor böyle bir sacmalık olabilir mi ? Adam ne yaparsa yapsın ''eşi türbanlı kendisi namazında niyazında'' diye gecistiriliyor.Bu kara cahillik yobazlıktır.Ne olacak yani Chp , Mhp gelse kapılara zincir mi vurulacak camiilerin evine gelip eline mi vuracaklar namaz kılma diye ? Bana simdi yok camileri ahır yaptınız filan diye sacmalıklarla gelmede sakın Erdogan agzıyla onların hepsinin nedeni bellidir.Ayrıca demokrasi yönetimiyle yasıyoruz baska gelecek partinin kalma süresi 4 sene yani kimse senin dini özgürlügünü istese bile kısıtlamaya cesaret edemez diger secim gidecegini bildigi icin.Bu yobaz düsünceyle bir yere varamazsınız.Birde hizmet yapıyor adamlar diyen var adam duble yol dısında birşey yapmıyor bu mu hizmet ? Urfa'ya gidiyor Urfa dısında her yeri anlatıyor orada birşey yapmamıs ama bir Allahın kulu kalkıp ''tamam da Urfa'ya ne yaptın ? '' demiyor her dedigine alkıs tufanı oluyor.Sorgulamayan bir millet olduk maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

AKP'li bir tanıdık var para kutuları ile ilgili diyor ki "kim olsa okadar para içinde kendini kaybeder" Böyle bir şey olabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

25 martı bekliyorum ben. O zaman bulunacak bahaneleri çok merak ediyorum.

Bu insanlar kendisin kandırılmasını ne kadar çok seviyor.

Yazacak o kadar çok şeyim vark ki. Benim tek söylemek istediğim şey bizim hakkımızı yiyen ve bunu bile bile ona oy veren herkese hakkımı helal etmiyorum. Vebali AKP'lilere.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Millet evinden çıkan kutu kutu paralar için "imam hatip parasıydı onlar" diyor. Hesabını veremeyeceğini bildiği için "dinden girer sıyrılırım" diyor. Olay apaçık ortada. İmam hatiplere yardım yapılmasına karşı değilim ama o kadar para ile bin tane imam hatip kurulur. Ne yardımı?

Buna ayık olmanızı istiyoruz sadece. Ben din konusunda yorum yapmam. Bugün senin özgürlüğüne karışılırsa bunun için de mücadele ederim. Bana taa 15 sene önceki başörtülü görüntüleri göndermeyin çünkü ben o zaman 10-11 yaşındaydım. Benim tek istediğim adalet. Ama bu adamlar milletin nereden Sömrüleceğini iyi biliyorlar. Pek inandığını sanmıyorum ama egemen bağış'ın son kaseti gayet iyi örnek olur.

adam her cuma bir ayet sallıyormuş

Burada biz bir şey dediğimizde "ama şunlar da böyle yapmıştı, o zaman neredeydiniz" gibi şeyler söyleyip "iki yüzlüsünüz" gibilerinden şeylerle bize gelenler, kendi savundukları kişilerin içinde bulundukları çelişkiyi göremiyorlar maalesef.

Irkçılığın her türlüsüne karşıyım. Dine yapılan hakaretlerin, sömürünün her türlüsüne karşıyım. Benim için türk, kürt, alevi, sünni fark etmez. İnsan olmak önemli. Ama bazılarımız bu milletin doğarken seçemediği sıfatlarla cümle kuruyor hala.

Örümcek beyinli olmaktan başka bir şey değil bu olay ve ben bu forumda örümcek beyinli barındırmam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almancaya benzeyen arapça sallama kelimeleri nasıl montajlayacaklar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    İşte bu yüzden kızıyoruz sadece dindar(!) oldugu icin oy veriliyor böyle bir sacmalık olabilir mi ? Adam ne yaparsa yapsın ''eşi türbanlı kendisi namazında niyazında'' diye gecistiriliyor.Bu kara cahillik yobazlıktır.Ne olacak yani Chp , Mhp gelse kapılara zincir mi vurulacak camiilerin evine gelip eline mi vuracaklar namaz kılma diye ? Bana simdi yok camileri ahır yaptınız filan diye sacmalıklarla gelmede sakın Erdogan agzıyla onların hepsinin nedeni bellidir.Ayrıca demokrasi yönetimiyle yasıyoruz baska gelecek partinin kalma süresi 4 sene yani kimse senin dini özgürlügünü istese bile kısıtlamaya cesaret edemez diger secim gidecegini bildigi icin.Bu yobaz düsünceyle bir yere varamazsınız.
    İşin özeti budur.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    25 martı bekliyorum ben. O zaman bulunacak bahaneleri çok merak ediyorum.

Bu insanlar kendisin kandırılmasını ne kadar çok seviyor.

Yazacak o kadar çok şeyim vark ki. Benim tek söylemek istediğim şey bizim hakkımızı yiyen ve bunu bile bile ona oy veren herkese hakkımı helal etmiyorum. Vebali AKP'lilere.
    AKPlilerin 1 sene önceki Fetullah sevgisi ve şu anki sevgisi arasında kıyaslama yaparsan 25 Marttan sonra da kestirebilirisn aslında. Fetullah aşığı adamlar karşıt oldu , zaten çoğu kişi Tayyip'i peygamber olarak görüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

yahu vallahi ben anlamıyorum bu yandaşları. yahu açın bakın bi adamın söylemlerine. yalanlarına bakın biraz. adamın tek din tek dil meselesi ayrı komedi mesela. tek dil demedim dil dedim dil repliği aklımda gülüyorum. yalancıdan sahtekardan başbakan olmaz kardeşim. kabadayıdan başbakan olmaz kardeşim. hırsızdan başbakan olmaz kardeşim. gözünle mi gördüm evet gördüm duydum. montaj falan değil. montaj olsaydı şimdiye kadar her mitingte 500 kere bunun edebiyatını yapardı. derdi ki oraya gittik bakın montaj dediler burası montaj dedi. işte bunlar hep yalancı insanlar derdi kendine has pişkin yalancı tavrıyla.

düşünün beyler düşünün. çıkarlarınıza göre iş yapıp vebale girmeyin. büyük vebal kalkamazsınız altından.

Adapazarinda hastanaden okuldan cok cami var bar iki tane ama adam dinimi yasayamiyorum demeye getiriyor vay be.
    Burasi laik bir cumhuriyettir. Anayasada gecer. Değiştirmeye calisirsan da sonu boyle olur. Kimse senin dinine karismaz. Peki sen de sokak ortasinda opusen ciftlere karışmasan mesela nasil olur. Siz istoyorsunuzki butun ulke sizin kurallariniza uysun e ama sizden farklilar var onlar ne olacak? Sonra baskı diretme e sonu da boyle oluyor iste. Bu adam sizin bu isteginizi cok iyi bildigi icin hep oradan dem vurup caldi goturdu. Arada da agziniza bir parmak bal caldi yok suriyeli musluman kardeslerim filistinli musluman kardeslerim. E ne oldu mavi marmara? Anca laf. Koruyabildin mi müslüman kardeslerini. Anca laf. Iste bu kisve altında adam caldikca caldi. Kandirildiniz. Bu adamla ne senin gibi dusunenler huzura kavusur ne de senden farkli dusunenler. Cunku kisisel ozgurluge saygi iyice yokoldu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

dini kim sömürüyor zaten cevabı o oylamanın sonucunda çıkar.demokrasi demokrasi diye tutturup oyunu din üstünden alıyorsa, diğer kesimden oy çıkmıyorsa dini kim sömürüyordur sence?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu işin sıkıntılı tarafı dindar olmaları değil ki. Pekala dindar oldukları için bu partiye oy verebilir. Kendi düşüncelerini daha iyi yansıtıyordur. Ama bu adamlar halkın bu duygusunu kullanıyorlar. Dindarım diyorsan çalmayacaksın kardeşim. ama herkes çalıyor diyorsan da dindarlığı ile bilinen bir parti olmayacaksın o zaman. Hem dindarlar diye oy ver sonra da ama herkes çalıyor de. Bu ikisi aynı anda olmuyor işte.

Ses kayıtları içinse montaj, dublaj vs demeyi bırakıp keşke bir yerlerde inceletse ve ispatlasa bunları. Zaten Egemen Bağış- Reza Sarraf olayının ses kayıtları görüntü ile de ispatlandı. Artık çık da aksini göster millete.

Bir de başbakan diyor ki; seçimden sonra bunlara operasyon yapacağız. Yahu sen kimsin, operasyonu savcılar yapmıyor mu ? Senin nasıl bilgin oluyor, bu adamlar suçlu ise neden seçimden sonrası bekleniyor vs vs.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

siz montajlara ayakkabı kutularına körü körüne inanmıyor musunuz
    gezide tomanın ezdiği genç yalanını hatırlıyorum da körü körüne inanma konusunda siz de fena değilsiniz hani

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

siz montajlara ayakkabı kutularına körü körüne inanmıyor musunuz
    gezide tomanın ezdiği genç yalanını hatırlıyorum da körü körüne inanma konusunda siz de fena değilsiniz hani
    Ayakkabı kutusuna inanmama gibi birşey var mı ? Adam kendisi dedi zaten dogru vardı diye ama yok İmam Hatip lisesine bagıs filan diye zırvaladı iyi yalan bulamadı.

Montaja gelirsek istedigi gibi bunların aksini ispatlayabilirdi montaj olsa.Adam başbakan yahu daha ne olsun herşey elinin altında çıkarırdı kayıtları gösterirdi herşeyi.Şu saatte şurdaydım şunu yapıyordum derdi.Ayrıca unutuldu ama bu olay cıktıktan sonraki gün bizde böyle bir montaj örnegi yapıcaz göstericez herkese nasıl yapılıyormus dedi hala tık yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aksini 30 martta ispatlayacak
    hayır o kadar eminsiniz ki hani operasyonu siz yaptınız sanıcam
    1950lerde keçisi çalınan müftüyü "müftü keçi çaldı" diye manşetlendirenler şimdi aynı oyunu ooynuyor kolay gelsin diyelim ama gameover olacaklar inşallah

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ayakkabı kutusuna inanmama gibi birşey var mı ? Adam kendisi dedi zaten dogru vardı diye ama yok İmam Hatip lisesine bagıs filan diye zırvaladı iyi yalan bulamadı.

Montaja gelirsek istedigi gibi bunların aksini ispatlayabilirdi montaj olsa.Adam başbakan yahu daha ne olsun herşey elinin altında çıkarırdı kayıtları gösterirdi herşeyi.Şu saatte şurdaydım şunu yapıyordum derdi.Ayrıca unutuldu ama bu olay cıktıktan sonraki gün bizde böyle bir montaj örnegi yapıcaz göstericez herkese nasıl yapılıyormus dedi hala tık yok.
    Montaj olduğunu kanıtlamak yerine oy kaybetmeyi seçmek(en azından gerçekten düşünüp hareket eden akpartinin içinden gelen cemaatle alakası olmayan ve oy vermeyeceğim bundan önce verdiğim bütün emekler oylar haram olsun diyen arkadaşlarım var) çok daha akıllıca çünkü (!)
    Burak

1950lerde keçisi çalınan müftüyü "müftü keçi çaldı" diye manşetlendirenler şimdi aynı oyunu ooynuyor kolay gelsin diyelim ama gameover olacaklar inşallah
    Sen bir an durup düşünmüyormusun acaba demiyormusun, gerçek olmadığına nasıl bukadar emin olabiliyorsun, bir mantık aradığım için soruyorum sadece.
    Burak

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İddialara karşı okyanus ötesine beddua göndermek dışında hiçbir mantıklı savunma yapılamamış, hala 30 Mart. Biz de biliyoruz, hala oy alabilecek. Onu eleştiriyoruz zaten, ortada olanlara rağmen, bütün hırsızlık iddialarına rağmen, katleidlmelerinin emrini verdiği onlarca insana rağmen, yalanları-dolanlarına rağmen, oy alacaklar. Düşünülsün bunlar, sorgulansın diyoruz biz de. 30 Mart aklamayacak bu iddiaları.

"Müftü keçiyi çaldı" derken kastettiğin şeyin ağa babasını başımızdaki diktatör yapıyor. Bunları da gördük montajlarda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yahu işin sıkıntılı tarafı dindar olmaları değil ki. Pekala dindar oldukları için bu partiye oy verebilir. Kendi düşüncelerini daha iyi yansıtıyordur. Ama bu adamlar halkın bu duygusunu kullanıyorlar. Dindarım diyorsan çalmayacaksın kardeşim. ama herkes çalıyor diyorsan da dindarlığı ile bilinen bir parti olmayacaksın o zaman. Hem dindarlar diye oy ver sonra da ama herkes çalıyor de. Bu ikisi aynı anda olmuyor işte.

Ses kayıtları içinse montaj, dublaj vs demeyi bırakıp keşke bir yerlerde inceletse ve ispatlasa bunları. Zaten Egemen Bağış- Reza Sarraf olayının ses kayıtları görüntü ile de ispatlandı. Artık çık da aksini göster millete.

Bir de başbakan diyor ki; seçimden sonra bunlara operasyon yapacağız. Yahu sen kimsin, operasyonu savcılar yapmıyor mu ? Senin nasıl bilgin oluyor, bu adamlar suçlu ise neden seçimden sonrası bekleniyor vs vs.
    Sevgili Muhammet, öncelikle şuradan başlayayım. Sence 17 Aralık operasyonu sadece “yolsuzluk” var diye mi yapıldı. Yani amaç aa çalıyorlar mı demek? Kimin çalıp, kimin çalmadığıyla bir bilgim yok. Eğer çalan varsa da bedelini er yada geç ödeyecek. Ama operasyonun bak çalıyorlar hak yiyorlar dur şunlara operasyon yapalım dediklerini sanmıyorum.

Türkiye en iyi dönemlerini geçirirken bence sürekli aynı oyunlar oynandı. Mesela Menderes dönemi, diktatör dendi, o da dendi bu dendi. Turgut Özal dönemi. Aynı yolsuzluk suçlamaları yapıldı. Gazetelerdeki yalan haberlerle yine aynı oyunlar oynandı. Yine benzer senaryolar dönüyor.

Takip ediyorsundur, ne kadar yalan haberler yapıldığını. Ama muhtemelen buradaki kimse onları takip etmiyor. Mesela burada çoğu kişi Suriye’ye silah kaçırıldığını biliyor, Başbakan’ın konuşmalarını 5’er saniyelik dilimlere ayırıp, sonra birleştiren Samanyolu’nun pardon yanlışlıkla oldu açıklamalarından kimsenin haberi yoktur.

Dinleme konusuna gelirsek. Devlette çoğu kişi dinlendi. Çoğu konuşmalarda doğru. Ama Başbakan oğlunu arayıp oğlum dinleniyoruz paraları topla tarzında konuşmasını bekleyemez. Bundan baya önce Erbakan’ın montaj ile ilgili güzel bir sunumu var. 34 yıl önce durum neymiş:

http://www.youtube.com/watch?v=BClsPXH9SK4

Videoyu izlemeni ısrarla tavsiye ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

halk iradesiyle adam mi aklanir allah askina, komik olmayin. okumus yazmis adamlarsiniz diye biz de yazdiklarinizi ciddiye aliyoruz. ama bu kadar da yapmayin. 30 martti secimdi vidi vidi etmeyin lutfen.

Sayfa 7 / 30 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri