1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yahu işin sıkıntılı tarafı dindar olmaları değil ki. Pekala dindar oldukları için bu partiye oy verebilir. Kendi düşüncelerini daha iyi yansıtıyordur. Ama bu adamlar halkın bu duygusunu kullanıyorlar. Dindarım diyorsan çalmayacaksın kardeşim. ama herkes çalıyor diyorsan da dindarlığı ile bilinen bir parti olmayacaksın o zaman. Hem dindarlar diye oy ver sonra da ama herkes çalıyor de. Bu ikisi aynı anda olmuyor işte.

Ses kayıtları içinse montaj, dublaj vs demeyi bırakıp keşke bir yerlerde inceletse ve ispatlasa bunları. Zaten Egemen Bağış- Reza Sarraf olayının ses kayıtları görüntü ile de ispatlandı. Artık çık da aksini göster millete.

Bir de başbakan diyor ki; seçimden sonra bunlara operasyon yapacağız. Yahu sen kimsin, operasyonu savcılar yapmıyor mu ? Senin nasıl bilgin oluyor, bu adamlar suçlu ise neden seçimden sonrası bekleniyor vs vs.
    Sevgili Muhammet, öncelikle şuradan başlayayım. Sence 17 Aralık operasyonu sadece “yolsuzluk” var diye mi yapıldı. Yani amaç aa çalıyorlar mı demek? Kimin çalıp, kimin çalmadığıyla bir bilgim yok. Eğer çalan varsa da bedelini er yada geç ödeyecek. Ama operasyonun bak çalıyorlar hak yiyorlar dur şunlara operasyon yapalım dediklerini sanmıyorum.

Türkiye en iyi dönemlerini geçirirken bence sürekli aynı oyunlar oynandı. Mesela Menderes dönemi, diktatör dendi, o da dendi bu dendi. Turgut Özal dönemi. Aynı yolsuzluk suçlamaları yapıldı. Gazetelerdeki yalan haberlerle yine aynı oyunlar oynandı. Yine benzer senaryolar dönüyor.

Takip ediyorsundur, ne kadar yalan haberler yapıldığını. Ama muhtemelen buradaki kimse onları takip etmiyor. Mesela burada çoğu kişi Suriye’ye silah kaçırıldığını biliyor, Başbakan’ın konuşmalarını 5’er saniyelik dilimlere ayırıp, sonra birleştiren Samanyolu’nun pardon yanlışlıkla oldu açıklamalarından kimsenin haberi yoktur.

Dinleme konusuna gelirsek. Devlette çoğu kişi dinlendi. Çoğu konuşmalarda doğru. Ama Başbakan oğlunu arayıp oğlum dinleniyoruz paraları topla tarzında konuşmasını bekleyemez. Bundan baya önce Erbakan’ın montaj ile ilgili güzel bir sunumu var. 34 yıl önce durum neymiş:

http://www.youtube.com/watch?v=BClsPXH9SK4

Videoyu izlemeni ısrarla tavsiye ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Sevgili Muhammet, öncelikle şuradan başlayayım. Sence 17 Aralık operasyonu sadece “yolsuzluk” var diye mi yapıldı. Yani amaç aa çalıyorlar mı demek? Kimin çalıp, kimin çalmadığıyla bir bilgim yok. Eğer çalan varsa da bedelini er yada geç ödeyecek. Ama operasyonun bak çalıyorlar hak yiyorlar dur şunlara operasyon yapalım dediklerini sanmıyorum.

Türkiye en iyi dönemlerini geçirirken bence sürekli aynı oyunlar oynandı. Mesela Menderes dönemi, diktatör dendi, o da dendi bu dendi. Turgut Özal dönemi. Aynı yolsuzluk suçlamaları yapıldı. Gazetelerdeki yalan haberlerle yine aynı oyunlar oynandı. Yine benzer senaryolar dönüyor.

Takip ediyorsundur, ne kadar yalan haberler yapıldığını. Ama muhtemelen buradaki kimse onları takip etmiyor. Mesela burada çoğu kişi Suriye’ye silah kaçırıldığını biliyor, Başbakan’ın konuşmalarını 5’er saniyelik dilimlere ayırıp, sonra birleştiren Samanyolu’nun pardon yanlışlıkla oldu açıklamalarından kimsenin haberi yoktur.

Dinleme konusuna gelirsek. Devlette çoğu kişi dinlendi. Çoğu konuşmalarda doğru. Ama Başbakan oğlunu arayıp oğlum dinleniyoruz paraları topla tarzında konuşmasını bekleyemez. Bundan baya önce Erbakan’ın montaj ile ilgili güzel bir sunumu var. 34 yıl önce durum neymiş:

Ali, bu soruşturmanın asıl amacı ne olursa olsun, eğer çaldılarsa bu adamlar suçlular. Soruşturma istediği kadar siyasi olsun, o ses kayıtlarının aksini ispat etmek zor değil. Montaj, dublaj demek yetmiyor. Bence en çok da kendi seçmenine zarar vermesi gerekirdi. En azından karşı taraf bu kadar garip karşılamaz, çünkü sevilmiyor. Ama kendi seçmeninin hayal kırıklığına uğraması gerekirken montaj, dublaj, paralel vs diye geciktirmesi bence çok garip. Adam kandırmış resmen, dini kullanmış vs diye soru işaretleri oluşması lazımdı bana kalırsa.

Çıkıp aksini göstersin ben inanmaya razıyım mantıklı olduğu takdirde. ama yok işte adam montaj demekle geçiştiriyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ali, bu soruşturmanın asıl amacı ne olursa olsun, eğer çaldılarsa bu adamlar suçlular. Soruşturma istediği kadar siyasi olsun, o ses kayıtlarının aksini ispat etmek zor değil. Montaj, dublaj demek yetmiyor. Bence en çok da kendi seçmenine zarar vermesi gerekirdi. En azından karşı taraf bu kadar garip karşılamaz, çünkü sevilmiyor. Ama kendi seçmeninin hayal kırıklığına uğraması gerekirken montaj, dublaj, paralel vs diye geciktirmesi bence çok garip. Adam kandırmış resmen, dini kullanmış vs diye soru işaretleri oluşması lazımdı bana kalırsa.

Çıkıp aksini göstersin ben inanmaya razıyım mantıklı olduğu takdirde. ama yok işte adam montaj demekle geçiştiriyor.

Bunu daha ertesi gün o firma resmi olarak yalanlamadı mı ?
    Burak

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bunu daha ertesi gün o firma resmi olarak yalanlamadı mı ?
    Hayır, incelemeyi zaten yapmayan bir firma biz yapmadık dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Resmini koyduğun imzalı belgenin altındaki şirket yaptı bu açıklamayı
    Football is simple,but Football Manager is not

O halde bana üstte ne yazdığını çevirebilirmisin, yada genel olarak ne denmek istendiğini, hangi ses kaydından bahsettiğini neyle ilgili olduğunu, yani kimin neyi incelediğini? İngilizcem iyi değildir anlayamıyorum.
    Burak

Bu Sence Resmi Bir Belge mi ?

Boş Bir Kağıda Biri Yazmış ve İmzalamış. Sence Resmi Belge Niteliği Taşıyor mu ? İnanıyor musun Buna ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Sence Resmi Bir Belge mi ?

Boş Bir Kağıda Biri Yazmış ve İmzalamış. Sence Resmi Belge Niteliği Taşıyor mu ? İnanıyor musun Buna ?
    http://haber.stargazete.com/guncel/a...i/haber-850150

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben de John Marshall Media'nın açıklamasını yazmaya çalışmıştım ama beceremedim. Yalan-dolan yine. Şaşırmıyorum ben artık.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ali, iznin olursa mesajına parça parça sorular soracağım. Cevaplarsan sevinirim.

Dediğin gibi sadece yolsuzluk var diye yapılmamış olabilir. Ama bu yolsuzluğun olduğunu inkar etmemizi gerektirir mi ?

bonus: Kayıtların montaj olmadığı ispatlandı. İllegal dinleme yapılması, yapılan dinlemelerde gözüken kişinin yolsuzluk yaptığı gerçeğini değiştirir mi ?

Senin paranı çalan kişinin bedelini bu dünyada ödemesini istemez misin ?

S

şuandan alakasız soru : Menderes sence diktatörlük yaptı mı?

Sence gazeteler kimin kontrolünde? Başbakan' ın arayıp uyarılarda bulunduğunu unutmayalım.

Sence şuan ülke en iyi dönemlerinden birini mi yaşıyor? İçeride dışarıda

34 yıl öndeki teknoloji ile şuanki teknoloji bir değil. Bir ses kaydında montaj olup olmadığı veya sesin kime ait olduğu rahatça anlaşılabiliyor. Önceden de söylediğim gibi ses kayıtlarının montaj olmadığı doğrulandı. Eğer sen bu doğrulamalara inanmıyorsan da şöyle bir sorum var.

Bu Tubitak' ta gerçekleşen görevden alımlar için ne düşünüyorsun? Eğer görevlerini yapmadıkları için görevden alındıklarını düşünüyorsan, bu tayyip erdoğan ın ses kayıtlarının gerçek olduğunu doğrulamaz mı?
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri