Quote Originally Posted by anil luque View Post
Neye istinaden bu cümleyi kurdun ? Yani nasıl çıkarabildin bu yazılanlara saplantılı olunduğunu?

He bu arada sabahki SSK muhabbetine hala cevap vermiş değilsin abi gözümden kaçtı sanma.

Yoksa Kemal Kılıçdaroğlu'nun o iddialara kapı gibi belgelerle cevap verip başbakanı da "istediğin yerde , istediğin programda , yanına istediğin kişileri alarak beni sorguya çek ben tek olacağım" diye açık açık karşılaşmaya çağırdığını ama başbakanın (artık ne hikmetse) inatla bundan kaçtığını bildiğin için mi geçiştiriyorsun ? Boş atıp dolu tutmak niyetinde misin ?

Bunun yanında o bahsettiğin davanın , affedilme olayının falan ise yolsuzluk olayıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan müfettiş tezkeresi olayıyla ilgili olduğunu , davadan sonra milletvekili seçildiğini bildiğin için mi geçiştiriyorsun ?
ne üdüğü belirsiz bir twit hesabına inanıp ahkam kesmek körü körüne inanmak değil midir.

Kemal Kılıçtaroğlu o kadar yalan söyledi ki kaybettiği davalardan ödediği tazminatlarla ada satın alınırdı belge çıkarmışmış gülüyorum biliyorum sizde gülüyosunuz bu adama ama napıcaksınız bi lider çıkaramadı chp şöyle adam gibi bi muhalefet etsin