1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Threaded View

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Her ne kadar maç motorunu beğenmesem de "Taktiksel yatkınlık" özelliği oyunu gerçekçi kılan özelliklerden biri. Bir taktik dizayn edip takımınıza uyguladıktan sonra hem antrenmanlara hem de kadronun genel yapısının vermiş olduğu reaksiyonların Taktiksel yatkınlığa düzeyi, Sizin takımdan ne kadar verim alacağınızın göstergesi.

Hem kadronun genel yapısına göre taktik oluşturmak hem de antrenmanlarda taktiğe yatkınlığı yükseltecek çalışmaları uygulamak (+Zaman) istediğinizi almaya sizi biraz daha yaklaştıracaktır.

Rizespor kariyerimden ;

Dediklerinize katılıyorum ancak bazen kötü sonuçlar üst üste geliyor, moralmen takım çöküyor ve toparlayana kadar geri dönüşü olmayan puan kayıpları yaşıyorsunuz

3. Sezonu oynuyorum, Taktik tamamen oturmuş durumda ama Takım mantara bağlıyor bir şekilde hep söyledim yine söylüyorum Takımın morali oynadığı futbola çok fazla etki ediyor..

Oyun bazen göründüğü gibi çok dengesiz bir hal alıyor. Milan maçını oynamadan önce takımın morali hiç görmediğim kadar kötüydü ve maç öncesi oyuncularımın bir çoğu malum, takımın başarısız olduğu yönünde benimle konuşmak istediler. Ne çektin be GS ? gibi haberler ayyuka çıkmaya başladı.

E ne oldu ? 4 Tane attık yine bir çıkış yakaladık eski formumuza döndük

[IMG][/IMG]
    Last edited by Lordinas : 23.Mart.2014 at 16:59

Mesaj Yetkileri