1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aslinda en can alici nokta da zaten bu gizlilikteki gorusmelerin kolaylikla disariya sizabildigi gercegi, ama bunu herkes pas geciyor. istihbarattan sorumlu teskilatin baskani dinleniyorsa bu baskan orda bir dakka bile durmamali. skandal otesi bir durum bu zaten. ama cok onemli bir kisi ya, olmaz. nasil koruyacaksin o zaman bu zati.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    aslinda en can alici nokta da zaten bu gizlilikteki gorusmelerin kolaylikla disariya sizabildigi gercegi, ama bunu herkes pas geciyor. istihbarattan sorumlu teskilatin baskani dinleniyorsa bu baskan orda bir dakka bile durmamali. skandal otesi bir durum bu zaten. ama cok onemli bir kisi ya, olmaz. nasil koruyacaksin o zaman bu zati.
    Bu yorumu ben de yapmıştım. Ama peki ya kaydedenler ve servis edenler kendileriyse? Böyle de bir durum var. Bu sızıntı karşısındaki söylemleri damardan, "vatana ihanet". Oy toplamak için eşsiz söylem. Her kayda montaj diyen adamlar montaj demek yerine kaydın gerçekliğinden emin ve yapanları vatana ihanetle suçluyorlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler Android için VPN var mı düzgün güvenli Hotspot'tan başka?Hotspot gitti bende.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Beyler Android için VPN var mı düzgün güvenli Hotspot'tan başka?Hotspot gitti bende.
    TunnelBear kullanıyorum ben gayet iyi gidiyor ancak ücretsiz üyelik açman gerekiyor kullanmak için.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    TunnelBear kullanıyorum ben gayet iyi gidiyor ancak ücretsiz üyelik açman gerekiyor kullanmak için.
    Eyvallah.Çalışıyor sorunsuz.

Mesaj Yetkileri