1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Beşar Esad; "Türk Halkı isterse Süleyman Şah türbesini MİT'e karşı koruruz..."
    savaşa hayır diyip hümanist geçiniyorsunuz da 300 bin kişinin katilinin neredeyse avukatlığını yapacaksınız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    savaşa hayır diyip hümanist geçiniyorsunuz da 300 bin kişinin katilinin neredeyse avukatlığını yapacaksınız
    kim savundu ya?

adam bildiğin dalga geçmiş bizlerle. kim neden savunsun?

harbiden başbakanınız ne yapıyorsa sen de bu konu altında onu yapıyorsun. çarpıtıp durmak işiniz gücünüz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    kim savundu ya?

adam bildiğin dalga geçmiş bizlerle. kim neden savunsun?

harbiden başbakanınız ne yapıyorsa sen de bu konu altında onu yapıyorsun. çarpıtıp durmak işiniz gücünüz.
    hala aynı şeyi yapıyosunuz

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    http://imgur.com/ZjVanUx

Tarihin hiç bir döneminde kitleleri arkasına alamamış doğru.Yukarıdaki rahmetli Ecevit'in CHP'nin başında olduğu 1977 seçimleri.1977 seçimlerinde de AKP kazanmış Kürt bölgesini.

Dezenformasyonunu sevsinler.
    Ecevit'in o dönemi Chp için bir istisna. Klasik kemalizm çizgisinden farklı bir siyaset izliyorlardı ve o dönem solun en güçlü olduğu zamandı. Yine de hiçbir zaman tek başına iktidara gelemediler.

Hem hümanist hem de demokratik, hak ettikleri lider. Buradaki diktatör ya hani...

Mesele başka, sen hala anlamadın mı arkadaş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Adamın cümleden çıkardığı anlama bak , öbürü de kalkmış bu saçma lafı destekliyor. Yahu Rasim Ozan'lar Nihat Doğan'lar sizi savunuyor diye onların seviyesine inmek zorunda değilsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Adamın cümleden çıkardığı anlama bak , öbürü de kalkmış bu saçma lafı destekliyor. Yahu Rasim Ozan'lar Nihat Doğan'lar sizi savunuyor diye onların seviyesine inmek zorunda değilsiniz.
    rasim ozan kim nihat doğan kim ki ben onun seviyesine ineyim
    öcalan da esad gibi katil olduğu halde ben burda öcalanın bi esprisini koysam ve gülsem aynı hümanistliği ve iyi niyeti gösterecek misiniz

Deniz Baykal Sarıgülün rüşvet ve yolsuzluklarını anlatıyor

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    Bu Video Baykal'ın Sarıgül'ü Partiden İhraç Etme Çabalarından Doğan ve Makamını Kaybetmek İstemeyen Bir Liderin ! (Baykaldır Kendisi) Planları Doğrultusunda Hazırlanan Bir Program. Aynı Sarıgül Kılıçdaroğlu ile Yeniden CHP'nin Gözdesi. Siyasi Rantlar Her Partide Vardır. Ama Önemli Olan Ülkeni Enayi Yerine Koymadan Milletine Kahramanlık Taslamak İçin Yalandan Dolandan Bahsedenler Kendini Nerdeyse Tapınacak ! Seviyede (Haşa) Görenler Bu Ülkenin Hiçbir Zaman Temsilcisi Olamaz. Savunduğumuz İnandığımız Değerlerin Aşağılanması Zorumuza Gidiyor.

rasim ozan kim nihat doğan kim ki ben onun seviyesine ineyim
    öcalan da esad gibi katil olduğu halde ben burda öcalanın bi esprisini koysam ve gülsem aynı hümanistliği ve iyi niyeti gösterecek misiniz
    Daha Dün Esad'a Kardeşim Deyip Bugün Menfaatleri Doğrultusunda Esad'ı Vuran da Malum Zâti Âliminiz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Video Baykal'ın Sarıgül'ü Partiden İhraç Etme Çabalarından Doğan ve Makamını Kaybetmek İstemeyen Bir Liderin ! (Baykaldır Kendisi) Planları Doğrultusunda Hazırlanan Bir Program. Aynı Sarıgül Kılıçdaroğlu ile Yeniden CHP'nin Gözdesi. Siyasi Rantlar Her Partide Vardır. Ama Önemli Olan Ülkeni Enayi Yerine Koymadan Milletine Kahramanlık Taslamak İçin Yalandan Dolandan Bahsedenler Kendini Nerdeyse Tapınacak ! Seviyede (Haşa) Görenler Bu Ülkenin Hiçbir Zaman Temsilcisi Olamaz. Savunduğumuz İnandığımız Değerlerin Aşağılanması Zorumuza Gidiyor.

Daha Dün Esad'a Kardeşim Deyip Bugün Menfaatleri Doğrultusunda Esad'ı Vuran da Malum Zâti Âliminiz
    yani baykal yalan söylüyor
    benim için bi sakıncası yok zaten yerine gelen de aynı sarıgül de aynı

hala erdoğanın esadla ilgili sözlerini konuşuyorsunuz
    abi aklınız mantığınız yok mu
    esad katillik yaptıktan sonra kardeşim dedi mi
    tatile çıktı mı

insanlar devletler politikalr değişiyor

asıl esadla binlerce müslümanı katlettiği sırada CHP heyeti gidip hatıra fotosu çektirdi
    ne tesadüftür ki chpyi esada götüren ekip reyhanlı olayının failleri

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

yani baykal yalan söylüyor
    benim için bi sakıncası yok zaten yerine gelen de aynı sarıgül de aynı

hala erdoğanın esadla ilgili sözlerini konuşuyorsunuz
    abi aklınız mantığınız yok mu
    esad katillik yaptıktan sonra kardeşim dedi mi
    tatile çıktı mı

insanlar devletler politikalr değişiyor

asıl esadla binlerce müslümanı katlettiği sırada CHP heyeti gidip hatıra fotosu çektirdi
    ne tesadüftür ki chpyi esada götüren ekip reyhanlı olayının failleri
    300 bin insanı 2 yılda mı öldürdü ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu adamla ben mi tatile çıktım?

Ben mi "kardeşim esaaad" diye bağırdım meydanlarda?

Bu adam kendisine ayaklananların başını sadece geçen yıldan beri mi eziyor?

Diyorum ya işte, nereden savunsanız elinizde kalıyor.

Ülkenin evlatlarına yapılanlar karşısında gıkınız çıkmaz ama tayyip kime ağlıyor, siz de ona ağlıyorsunuz.

Şu konuda çıkıp bir kere bağıra bağıra "kendi ülkemiz bombalanacak ve evlatlarımız savaşa sokulacak" diye isyan ettiğini görmedim. Edemiyorsun. Korkma, titre yolcu :P

Mesaj Yetkileri