Quote Originally Posted by omersal View Post
Açıkçası ben mersinde Kocamaz'ı favori görüyorum çünkü Macit Özcan'ı kime sorsam şikayetçi ve Tarsus'un Mersin'den daha iyi olduğunu söylüyorlar ki ben de öyle düşünüyorum detaylı gezmemiş olsam da. Ha şikayetçi olanlardan yine de ona verecek olan fazla tabi orası ayrı ama ilçelerin de katılımıyla MHP geçebilir diye düşünüyorum. Fark max. 2-3 puan olur ama kim kazanırsa kazansın. Adana'da MHP favori ama çok küçük ihtimal olsa da AKP aradan sıyrılır diye korkmuyor değilim. Ankara çok kritik , ne desek boş. İstanbuldan da 45 akp 40 chp gibi bir şey çıkar bence. Oylar yakın olmasına rağmen İstanbul'da AKPyi kesin gibi görüyorum.
Kocamaz'ı da gel bir de, benden dinle. Daha bugün maç sonrası arkadaşla bir tantuniciye gidelim dedik, açık yer bulamadık. En son çorbacıya gidip çorba içmek zorunda kaldık. Oysa Mersin'de gecenin 2'sinde çık, yine de açık bir yer bulursun. Sosyal hayat bitmiş durumda burada, gençler işsiz, insanlar mutlu değil vs. vs. vs. Bunlar sadece küçük birer örnek. Çok fazla detaylara inmek istemiyorum. Macit'ten şikayetçi olanlar 1 ise, Kocamaz'dan 3, buna emin ol. Tarsus'un Mersin'den iyi olması mümkün değil kısaca. Macit Özcan'dan şikayetçi olunsa da Kocamaz'ın Tarsus referansından ötürü Mersin'i alabileceğini sanmıyorum.

Diğer iller konusunda söylediklerine genel olarak katılıyorum. Ankara ve İstanbul belirleyici iki il, bakalım ne olacak?