Büyük olanın başını ezmeye çalışmak bana göre icraat değildir. Başa geldiği zaman zaten o bahsettiğim icraatları yapma fırsatı bulacak. Bir genel başkan ülkenin sorunlarını derinlemesine anlatır. Hangi yasaların kötü ve hangi yasalarla vatandaşı maduriyetten çıkaracağı ile ilgili çözümleyici nitelikte söylemlerde bulunur. Zaten gerçek anlamda mitinglerin amacı bu değil midir?
Şimdi Sarıgül reklamlarda çıkıp '' Öğrencilere ve öğretmenlere ulaşım ücretsiz olacak '' diyor. Memurlar çıkıp bizde istiyoruz dese ne olacak? Zaten iflasa sürüklenen İETT'i daha da iflas ettirecek bir eylem. Hadi öğrencileri anlıyoruz da öğretmenler neden? Bunlar süsleme vaatlerden başka bir şey değil. Bunu başbakan da yaptı ve halen de yapıyor. Çoğu kesimin gözünü boyayacağı icraatlarla şuan da iktidarda. Acaba geldiği yıldan bugüne kadar eğitimde neleri değiştirmiş? Reklamlarda şuraya lise, şuraya okul yaptırdık diyip duruyorlar. Ben 24 yaşıma geldim ve iktidar olduğu süre zarfında eğitimde zerre kadar gelişme görmedim. Şimdi cemaatle araları açıldığı için dershaneleri kapatarak, kötü olan bir eğitim düzenini dahada kötüye çekiyor.
Sonuç olarak kimsenin samimiyetine inanmıyorum. Bir gün çıkıpta bu dediklerimi yapan ve ülkenin gerçekten altını çizerek söylüyorum gerçekten yararına dokunacak işleri anlatan ve çözümleyici niteliklikte vaatler veren bir insan çıkarsa onun samimiyetine inanabilirim.
Son olarak herkesin siyasi görüşüne ve savunduğu fikirlere sonsuz saygı duyuyorum. Zaten bu tür platformlarda siyasetin yasak olmasının sebebi birbirimizin inandıklarına karşı saygı duymamazından dolayıdır.