Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ultraslan'ın facebook hesabı destek oluyor. Oranın admini. Reisler(!)'den emir alarak. Peki ya pegasustakiler? Taraftarlar? Sen önce bi bak kendine diyosun ki artık yeter destek olduk olduk yeter diyosun. Selçuk'a kaç kere destek olundu. Burak'ı bi kenara bırakıyorum. Adam formsuz bende kabul ediyorum. Ama yapılanlar ayıp gerçekten. Adam formdayken kralsın efsanesin Selçuk formsuzken gitsin, böyle şey mi olur?

Selçuk umarım gider, biz onu haketmiyoruz.
    Pegasus'u ultrAslan olarak kabul edemezsin ki ? Orda tribün kapasitesini bilmiyorum ama sanırım 10-15 bin insan var. Kaçı ultrAslan onların ? Kaçı gerçekten Galatasaray'lı ? Kaçı haftaya Kasımpaşa maçını izlemeye, daha doğrusu desteklemeye gelecek ? ultrAslan bir emir altında hareket eden bir ordu değildir. Al bende ultrAslan'dayım. Ama istersem yarın Selçuk'u ıslıklarım, istersem alkışlarım. Bu benim hür irademe bağlı. O an insanlar anlık bir tepki veriyor zaten. Onu hiç bir Allah'ın kulu kontrol edemez.

Burak'ı bi kenara bırakmaman gerekir aslında. Önümüzde Burak gibi güzel bir örnek var. Adamın futbol zekası olmaya bilir, aldığı topları saçma sapan bir şekilde kaptırıyor olabilir, topu kontrol edemiyor olabilir ama bakın nasıl çabalıyor, nasıl koşuyor, nasıl kayıyor, nasıl pres yapıyor. Sonunda da en büyük alkışı alıyor tribünlerden.

Selçuk istediği kadar kötü oynasın. İsterse ortasahadan kendi kalesine gol atsın, eğer çaba gösterirse bu tribünler onu yine alkışlar. Ama adam son yıllarda aşırı pasif. Nerde eski Selçuk ? Her topu alan Selçuk ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Pegasus'u ultrAslan olarak kabul edemezsin ki ? Orda tribün kapasitesini bilmiyorum ama sanırım 10-15 bin insan var. Kaçı ultrAslan onların ? Kaçı gerçekten Galatasaray'lı ? Kaçı haftaya Kasımpaşa maçını izlemeye, daha doğrusu desteklemeye gelecek ? ultrAslan bir emir altında hareket eden bir ordu değildir. Al bende ultrAslan'dayım. Ama istersem yarın Selçuk'u ıslıklarım, istersem alkışlarım. Bu benim hür irademe bağlı. O an insanlar anlık bir tepki veriyor zaten. Onu hiç bir Allah'ın kulu kontrol edemez.

Burak'ı bi kenara bırakmaman gerekir aslında. Önümüzde Burak gibi güzel bir örnek var. Adamın futbol zekası olmaya bilir, aldığı topları saçma sapan bir şekilde kaptırıyor olabilir, topu kontrol edemiyor olabilir ama bakın nasıl çabalıyor, nasıl koşuyor, nasıl kayıyor, nasıl pres yapıyor. Sonunda da en büyük alkışı alıyor tribünlerden.

Selçuk istediği kadar kötü oynasın. İsterse ortasahadan kendi kalesine gol atsın, eğer çaba gösterirse bu tribünler onu yine alkışlar. Ama adam son yıllarda aşırı pasif. Nerde eski Selçuk ? Her topu alan Selçuk ?
    Ultraslan'ı sen karıştımışsın işin içine sonra da herkesi Ultraslan'dan sayamazsın diyosun. Evet bende onu diyorum herkesi Ultraslandan sayamazsın. Sayfası destek oluyor zaten.

Burak'ı bir kenara bırak dememin sebebi Burak bayağı bi tartışıldı 2 senedir. Yoksa beni bilen bilir Burak'ı en çok savunanlardan biriyimdir. Sohbet alanında tartışmışlığım olmuştur Burak için. Çünkü evet dediğin gibi çabalıyor çırpınıyor.

Selçuk formsuz evet ama dediğin gibi umursamaz asla değil. Sence Selçuk bugün her topu almadı mı? Sorumluluk almadı mı? Yapması gerek koşuları yapmadı mı? Rakip hızlı çıkarken ekstra efor safedip faul yapmadı mı? Bence hepsini yaptı. Bence hiçte pasif falan değil Selçuk. Tek sorunu biraz kendine güvenini yitirmiş olmanın verdiği tercih hataları. Yoksa fazlasıyla çırpınıyor adam. Bi kere onun karakterinde yok vurdumduymazlık.

Selçuğa yapılanlar ayıp. Yukarda ne hali varsa görsün tavırları flan. Üzüyor insanı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ultraslan'ı sen karıştımışsın işin içine sonra da herkesi Ultraslan'dan sayamazsın diyosun. Evet bende onu diyorum herkesi Ultraslandan sayamazsın. Sayfası destek oluyor zaten.

Burak'ı bir kenara bırak dememin sebebi Burak bayağı bi tartışıldı 2 senedir. Yoksa beni bilen bilir Burak'ı en çok savunanlardan biriyimdir. Sohbet alanında tartışmışlığım olmuştur Burak için. Çünkü evet dediğin gibi çabalıyor çırpınıyor.

Selçuk formsuz evet ama dediğin gibi umursamaz asla değil. Sence Selçuk bugün her topu almadı mı? Sorumluluk almadı mı? Yapması gerek koşuları yapmadı mı? Rakip hızlı çıkarken ekstra efor safedip faul yapmadı mı? Bence hepsini yaptı. Bence hiçte pasif falan değil Selçuk. Tek sorunu biraz kendine güvenini yitirmiş olmanın verdiği tercih hataları. Yoksa fazlasıyla çırpınıyor adam. Bi kere onun karakterinde yok vurdumduymazlık.

Selçuğa yapılanlar ayıp. Yukarda ne hali varsa görsün tavırları flan. Üzüyor insanı.
    ultrAslan'ı benden önce karıştıranlar olmuştu onlara cevaben dedim onu Ayrıca kaldı ki o an o ıslıkların ultrAslan tarafından geldiğini nereden biliyorsunuz ? Belki numaralı ıslıkladı sadece ? (He bence de Pegasus daha çok ıslıklamıştır ama yükü ultrAslan'a atamazsınız. O statta 55 bin kişi var.)

Bugün Selçuk iyi oynadı zaten. Maçı izlerken arkadaşlara da dedim Selçuk bugün baya iyi oynuyor diye. Ama böyle maç seçip oynayacaklarsa olmaz bu iş. Drogba'da bugün çok iyiydi ama biliyoruz ki o da maç seçiyor. Selçuk için dediklerimi Drogba için de demiştim daha önceden. Böyle maç seçeceklerse olmaz bu iş.

Dediğim gibi Selçuk bugün iyi oynadı, hatta maç içinde alkışta almıştır ama haftalardır ona içten içe kızgınlık vardı zaten. Yaptığı son hareket de patlama noktası oldu taraftar için. Ya gerçi ne patlaması yahu ? Siz buna tepki mi diyorsunuz ? Altı üstü 5-10 saniye süren bir ıslık. Eğer biz bu maçı kaybetseydik siz o zaman görürdünüz olanları. Tüm sanal alem şuan Selçuk'a nefret kusuyor olurdu. Statta yönetim istifa diye başlanıp başta Selçuk olmak üzere bir çok protesto yapılırdı. Sırf Fener galibiyeti diye çoğu şeyin üstü kapatıldı bu gece. Ama sadece bu gece. Bakalım ilerleyen haftalar ne olacak, ne değişecek. Eğer yine deplasmanda dandik dandik oynalarlarsa istemediğimiz görüntüler oluşur arenada.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri