Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Beyler birbirimizi kandirmayalim selcuk orada sakatliktan falab cikmadi. Trip atti bildigin. Bozuldu ben burada bırakıyorum al bu kaptanlik bandı aha bu da forma dedi. Ayip etti tabi ama onu o raddeye getirenleri de dusunmemek olmaz
    Kim kimi hangi raddeye getirmiş ? Oynamayacaksa defolsun gitsin. Bu kadar net söylüyorum. Formanın hakkını vermeyen herkes teker teker defolsun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kim kimi hangi raddeye getirmiş ? Oynamayacaksa defolsun gitsin. Bu kadar net söylüyorum. Formanın hakkını vermeyen herkes teker teker defolsun.
    Bırak şimdi o defolsun tavırlarını bir kenara.

Drogba - Sneijder ilk geldiğinde kulübün anahtarını verseler bu ikiliye kimsenin ağızından tek kelime çıkmazdı. Selçuk İnan da emektar bir oyuncu ve takıma verdiği katkı bu sezon hariç kimse tarafından tartışılamaz.

Selçuk giderse yerine hangi Türk oyuncuyu koyup katkı bekleyeceksiniz merak ediyorum. Yekta mı?

Furkan mı yoksa? Furkan ile Yekta'yı toplasan en fazla Selçuk İnan'ın bu sezon verdiği katkıyı verebilirler. Gökhan'ın antreman olayı, Sneijder'in golden sonra Selçukla sarılmaması ve Selçuk'un bugün yaptığı hareket bunların hepsi tesadüf mü?

O sebeple silmeye çalıştığınız oyuncunun verdiği katkıya da bir bakın. Terim'e de defolsun deniyordu alın defoldu ve durum ortada.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri