Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Maçın geniş özetini de izledim, atladığım pozisyonları daha iyi görebilmek için. Emre'nin Selçuk'a faul yaptığında verilen sarı kart bana göre çok ucuz. O tür pozisyonlar ligde her maçta 2-3 kez yaşanıyor ve bu tür pozisyonların belli bir kıstası olmaması da ayrı bir enteresan.

İkinci sarı kart doğru. Fakat Emre'nin Melo'ya arkadan müdehale ettiğinde Melo'nun yerde abartılı dönüşü ve Emre'nin kırmızı kart yedikten sonra ki sevincinden de görüldüğü gibi yerdeki hareketleri kasıtlı bir şekilde abartılı. Bu tip futbolcuların bu davranışları takımların menfaatleri açısından yarar sağlasa da, fair play açısından hiç hoş bir davranış değil.

Melo'ya da neden 2. sarı kartı verdi anlamış değilim. Aynı şeyi Sneijder yaptığında neden ona sarı kart verilmedi? Melo oyundan atılmalıydı fakat hakeme pozisyonu gösterdiği için değil. Hakeminde bu pozisyonda ona sarı kart vermesi maçın hakimiyetini iyice kaybettiğini gösteriyor.
    Emre'nin ilk kartı pozisyon olarak bakarsan yanlış ama üst üste faul yapınca vermek zorunda idi.

Ben bile kart ver artık dedim izlerken.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Haklı yalnız. Sahada kal, oyna dediler. Yanlış bir hamle yapma ihtimali var. Sonrasında sakatlığı artarak bütün futbol hayatı belki de bitebilirdi. Futbolcunun sağlığı, hatta insan sağlığı herşeyde önce gelmeli. Zaten ona kızmış olmalı formanızı da istemiyorum, kaptalığı da der gibi bıraktı, çıktı. Soyunma odasını da erken terk etmiş deniliyor. Ciddi bir özür dilenmesi lazım. Futbolucunun hepi topu 14-15 sene bir iş hayatı var. Onda da 6-7 sene gerçek anlamda para kazanabiliyorlar. Ciddi bir özür dilenmesi gerekir diye düşünüyorum. Mancini'nin yerde yatmasını istedim aslında açıklamasının da ciddi olmadığını biliyoruzdur sanırım. Yerde yatması ile oyuncu değişikliği için geçen süre aynı zaman olur aşağı yukarı maç bitmesine 1 dk kalmışken.
    Mancini'nin açıklamalarının ciddi olmamasını umuyorum bende çünkü ciddi söylediyse büyük rezillik ama Selçuk kenara geldi yattı yere o sırada Drogba filan tuttu saha içine çekti Selçuk'u saha içine yatırdılar.O yüzden o açıklamaların ciddi olduğunu düşünüyorum ben.

Galatasaray taraftarı içinde utanç verici bir geceydi bence.Melo'yu alkışlayıp Selçuk'u yuhlamaları bundan 10 sene sonra baktıklarında utanacakları bir şey olacaktır.Kaldı ki Selçuk bence Yekta ile birlikte Galatasaray adına sahanın en iyisiydi yuhlanacak bir performansı yoktu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten taraftar olarak bir garibiz takım kötüyse daha kötüye iyiyse daha iyiye sürüklüyoruz.Bir öğrenemedik şu destek işini.

İngiltere'de adamlar 4-0 5-0 yeniliyor yine de taraftarlar müthiş destek veriyor.Selçuk'un ıslıklanması rezaletti zaten.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçın geniş özetini de izledim, atladığım pozisyonları daha iyi görebilmek için. Emre'nin Selçuk'a faul yaptığında verilen sarı kart bana göre çok ucuz. O tür pozisyonlar ligde her maçta 2-3 kez yaşanıyor ve bu tür pozisyonların belli bir kıstası olmaması da ayrı bir enteresan.

İkinci sarı kart doğru. Fakat Emre'nin Melo'ya arkadan müdehale ettiğinde Melo'nun yerde abartılı dönüşü ve Emre'nin kırmızı kart yedikten sonra ki sevincinden de görüldüğü gibi yerdeki hareketleri kasıtlı bir şekilde abartılı. Bu tip futbolcuların bu davranışları takımların menfaatleri açısından yarar sağlasa da, fair play açısından hiç hoş bir davranış değil.

Melo'ya da neden 2. sarı kartı verdi anlamış değilim. Aynı şeyi Sneijder yaptığında neden ona sarı kart verilmedi? Melo oyundan atılmalıydı fakat hakeme pozisyonu gösterdiği için değil. Hakeminde bu pozisyonda ona sarı kart vermesi maçın hakimiyetini iyice kaybettiğini gösteriyor.
    emrenin ilk gördüğü sarı kart pozisyondan dolayı değil zaten top oynatmama amacı gütmesinden dolayı sarı kart yedi çoğu hakem bunu veriyor ama aynı kartı maçın başında sürekli foul yapmaktan meloda yemeliyidi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu arada maçla ilgili de bir yorum yapayım.

Fenerbahçe'nin bu orta sahasına rağmen bile Selçuk top yapamadı. İki tane adam akıllı pas atamadı. Tabi bu seneki kötü futbolunun sebebi taktik ama artık özgüveni de kayboldu. Bundan dolayı artık ara pası denemeyi de bıraktı. Aldığı topu yanındakine veriyor.

Bir de Semih çok kötü oynuyor. Hiç beğenmedim. Devre arasından beri kötü oynuyor. Tek artısı ve onu oynatan şey yabancı kuralı. Bu kural olmasa Dany-Chedjou defansı olurdu muhtemelen. Ben hep söylerim gene söylüyorum Dany kesinlikle oynamalı. Gelsin bir daha ki seneye oynasın. Ah şu Yabancı Kuralı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ahahah rezalet ötesiydi ya. Olan yanımdaki hatuna oldu. Ulan ne güzel kızı tam ayarladım, oldu olacak derken ağzımdan hayatı boyunca duymadığı küfürler çıkınca bi soğudu, bi geri attı kendini :d

Hakem bizim hücumdaki bütün topları kesti. Emenike stoperlere dokunsa dahi faul çalıyordu. Böyle yapa yapa Emenike'yi koparttı maçtan zaten. Selçuk konusuna gelince beyler her an bize imza atabilir. Bilirsiniz Aziz Yıldırım çok sever böyle transferleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Türk futbolunun 2 büyüğünün karşılaştıgı maçta futbol adına hiçbirşey yoktu... Kazanan da kaybeden de iyi oynamadı.Futbol izlemek için TV karşısına geçiyoruz, her sene aynı terane hevesimiz kursagımızda kalıyor.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mehmet Demirkol :"Bu ulkede youtube yasak ama Emre ve Melo serbest"
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Maçın Fenerbahçe adına güzel 2 sonucu da şu; Galatasaray'ın artık gittikçe büyüyen bir 'Selçuk sorunu' var ve Mancini'ni yerini sağlama aldı

edit: Bu arada herkes Melo'yu söylerken tarafsız(!) olma çabasıyla Emre'yi de yanına katıyor. Emre gayet düzgün oynadı, yediği kartlar çirkefliğinden değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bunlar Galatasaray için de iyi haberler bence Muhammed
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Ahahah rezalet ötesiydi ya. Olan yanımdaki hatuna oldu. Ulan ne güzel kızı tam ayarladım, oldu olacak derken ağzımdan hayatı boyunca duymadığı küfürler çıkınca bi soğudu, bi geri attı kendini :d

Hakem bizim hücumdaki bütün topları kesti. Emenike stoperlere dokunsa dahi faul çalıyordu. Böyle yapa yapa Emenike'yi koparttı maçtan zaten. Selçuk konusuna gelince beyler her an bize imza atabilir. Bilirsiniz Aziz Yıldırım çok sever böyle transferleri.
    Bende en çok emenike'ye üzüldüm gerçekten. Adam stopere doğru nefesini verse faul çalıcak haldeydi hakem.

O değilde her sene dünya derbisi deniliyor, daha ortada futbol yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Maçın Fenerbahçe adına güzel 2 sonucu da şu; Galatasaray'ın artık gittikçe büyüyen bir 'Selçuk sorunu' var ve Mancini'ni yerini sağlama aldı
    bugün selçuk gider ali veli gelir zaten adam yaptı yapacağını (sene başından beri takımı sabote ederek) daha fazlada sorun teşkil etmez

bu aradada bizim yedeğe güzel olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bunlar Galatasaray için de iyi haberler bence Muhammed
    Bence öyle değil. Mancini ile Galatasaray'ın karakteri uyuşmadı. Selçuk her ne kadar bu sezon adeta bir 'Maldonado' olsa da takımda önemli bir isim. Ayrılmasından ziyade takım içinde sorun çıkartabilir. Yoksa ben takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. Sadece kaos ortamına çok müsait şuan Galatasaray.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kaos ortamı oluşacağını pek sanmıyorum. Haftalar önce Sneijder gol attığı zaman Selçuk'u ittiği için aralarının bozuk olduğu söyleniyordu. Bu maçta Sneijder gol attıktan sonra Selçuk'a sarıldı ve golün sevincini kutladılar. Biraz da medya abartıyor ollayları her zaman olduğu gibi.

Mancini biraz garantici bir teknik direktör, skorun üstüne yatmayı seviyor. Tabii bunu yapan ilk teknik direktör o değil. Şuan İspanya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren A.Madrid'de bunu yapıyor. Bu tür sistemlerde önemli olan rakibe pozisyon vermeyip gol yememek.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaos ortamı oluşacağını pek sanmıyorum. Haftalar önce Sneijder gol attığı zaman Selçuk'u ittiği için aralarının bozuk olduğu söyleniyordu. Bu maçta Sneijder gol attıktan sonra Selçuk'a sarıldı ve golün sevincini kutladılar. Biraz da medya abartıyor ollayları her zaman olduğu gibi.

Mancini biraz garantici bir teknik direktör, skorun üstüne yatmayı seviyor. Tabii bunu yapan ilk teknik direktör o değil. Şuan İspanya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren A.Madrid'de bunu yapıyor. Bu tür sistemlerde önemli olan rakibe pozisyon vermeyip gol yememek.
    O oyun yapısı Atletico Madrid'in benimsediği bir olay yalnız.

Galatasaray bu kadar kapalı oynayan bir takım değil. Fenerbahçe'nin atacağı bir gol ben iddia ediyorum ki taraftarları çok fena etkileyecekti.

Mancini bunu bildiğinden dolayı bu kadar kapalı oynamak ve zaman geçirmek istedi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    O oyun yapısı Atletico Madrid'in benimsediği bir olay yalnız.

Galatasaray bu kadar kapalı oynayan bir takım değil. Fenerbahçe'nin atacağı bir gol ben iddia ediyorum ki taraftarları çok fena etkileyecekti.

Mancini bunu bildiğinden dolayı bu kadar kapalı oynamak ve zaman geçirmek istedi.
    Evet, daha doğrusu o tür oyun oynama yapısını beceremiyor diyebiliriz Galatasaray için. Sadece o oyun türünü yapmaya çalışıyor şuana kadar. Bence de Fenrbahçe'nin gol atması taraftarı etkilerdi, zaten 1-0'da bile bazı oyuncular ıslıklandı. Bu konuda taraftarın tahammülü olmadığını gördük bugün.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Bu arada maçla ilgili de bir yorum yapayım.

Fenerbahçe'nin bu orta sahasına rağmen bile Selçuk top yapamadı. İki tane adam akıllı pas atamadı. Tabi bu seneki kötü futbolunun sebebi taktik ama artık özgüveni de kayboldu. Bundan dolayı artık ara pası denemeyi de bıraktı. Aldığı topu yanındakine veriyor.

Bir de Semih çok kötü oynuyor. Hiç beğenmedim. Devre arasından beri kötü oynuyor. Tek artısı ve onu oynatan şey yabancı kuralı. Bu kural olmasa Dany-Chedjou defansı olurdu muhtemelen. Ben hep söylerim gene söylüyorum Dany kesinlikle oynamalı. Gelsin bir daha ki seneye oynasın. Ah şu Yabancı Kuralı
    Semih konusunda pek katılmıyorum. İkinci yarıda bütün kritik müdahaleler ondan geldi. Gol fırsatı oluşmadığı için gözden kaçmış olabilir ama takım arkadaşlarının bireysel hatalarından doğan çok ciddi pozisyonları engelledi birkaç kez. Bir tane hatası var gördüğüm onu da telafi etti zaten.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yalnız Fenerbahçe'li arkadaşlar fazla heyecanlı.... Kadıköyde sanki farklı mı oluyordu maçlar ? Son 3 yıl tüm maçlara bakın , hakemler GS-FB , FB-GS maçlarında son derece yeteneksiz ve maçın içine ediyor. Sen ilk dakikalarda Emre-Eboue ikilisine gözünün önünde kavga ederken kart veremezsen , Emenike'nin direk kırmızısını da veremezsin , Alves'in dirseğini de görmezden gelirsin. Emre'yi attıktan sonra da Melo'yu atmayıp,sonradan bir fırsat bulsam da atsam diye bekleyip ,2. devre faul bile yapmayan adamı ilk fırsatta atarsın Bence iki taraf da sussun çünkü asıl kahraman hakem...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Selçuk un yaptığını kendi takımımda kim yapsa umurumda değil gitsin derdim ama sonuçta Galatasaray bir değerini göz göre göre kaybediyor. Büyük takımlarda tabi ki oyuncular gelir gider ama bu kayıpların Mancini tarafından bir karşılığı olmalı. Bakalım zaman ne gösterecek...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

guzel bir tespit bence, zaten simeone de italyan mentalitesinde. mancini ile oyun yapilari cok benzer duruyor. ozellikle kanatsiz oynamasi, beklerin ileri geri calismasi, stoperlerin arasinda mario ya da thiagonun stoper gibi durmasi. yani tamamina bakildiginda birebir ortusuyor formasyon ve taktik anlayis. ancak galatasarayin terimden kalan oyuncular ve mentalite kirintilari sebebiyle bazi yerlerde aksamalar oluyor. oyunun geneline bakarsak zevksiz, temposuz bir futbol ancak dogru oyuncularla netice alinabiliyor. sahsen atleticonun da oyununundan pek haz almam, gs de bu yolda hizla ilerliyor. basarili olabilir ancak keyif noktasinda pek tatmin edici olmayacaktir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mancini bence kendi takımını kurarsa kendi sistemiyle başarılı olacaktır biraz sabır. Maça gelirsek kavga niteliğinde geçti biz biraz bişeyler yapmaya çalıştık ve kazandık.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    guzel bir tespit bence, zaten simeone de italyan mentalitesinde. mancini ile oyun yapilari cok benzer duruyor. ozellikle kanatsiz oynamasi, beklerin ileri geri calismasi, stoperlerin arasinda mario ya da thiagonun stoper gibi durmasi. yani tamamina bakildiginda birebir ortusuyor formasyon ve taktik anlayis. ancak galatasarayin terimden kalan oyuncular ve mentalite kirintilari sebebiyle bazi yerlerde aksamalar oluyor. oyunun geneline bakarsak zevksiz, temposuz bir futbol ancak dogru oyuncularla netice alinabiliyor. sahsen atleticonun da oyununundan pek haz almam, gs de bu yolda hizla ilerliyor. basarili olabilir ancak keyif noktasinda pek tatmin edici olmayacaktir.
    Aytaç abi birde Atletico Madrid'in bu oyun yapısının güçlenmesinin en önemli etkenlerinden biri de takımda savaşçı oyuncuların fazla olması. Top kaybında A.Madrid'li oyuncular çok hızlı bir şekilde defansa gelip alanı çok iyi kapatarak rakibe pozisyon vermiyorlar. Defans oyuncuları da hızlı olduğundan dolayı sistemleri için ekstra bir avantaj. Galatasaray eğer önümüzdeki senelerde de bu sistemin üzerinde duracaksa sistemine göre oyuncu transferi yapması lazım.

En basitinden bu sistemde Melo ne kadar ön plana çıkıyorsa, o tarzda bir kaç oyuncun da takıma katılmasıyla çok daha farklı sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum. Fakat taraftarın o futbol şöleni beklentisini doyurabilecek bir sistem olmadığı da bir gerçek. Ama iyi uygulanırsa her kulvarda başarılı bir grafikte çizilebileceği düşüncesindeyim. Zamanla bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Mancini'nin açıklamalarının ciddi olmamasını umuyorum bende çünkü ciddi söylediyse büyük rezillik ama Selçuk kenara geldi yattı yere o sırada Drogba filan tuttu saha içine çekti Selçuk'u saha içine yatırdılar.O yüzden o açıklamaların ciddi olduğunu düşünüyorum ben.

Galatasaray taraftarı içinde utanç verici bir geceydi bence.Melo'yu alkışlayıp Selçuk'u yuhlamaları bundan 10 sene sonra baktıklarında utanacakları bir şey olacaktır.Kaldı ki Selçuk bence Yekta ile birlikte Galatasaray adına sahanın en iyisiydi yuhlanacak bir performansı yoktu.
    Önce dışarı çıktı Selçuk, sonra Drogba'nın başını çektiği 2-3 kişi koluna girip içeri sokmaya çalıştı. Mancini içeri gir yat demiş bile olsa futbolcunun bunu yapma şansı yok. Hakemin hop sen ne yapıyorsun demesi lazım. Hiç bir hakemin bunu yememesi lazım. Futbolcu da bunu bilir. Öyle bile olsa formayı, bantı çıkarmak gibi bir tepki içeride yatmaya tepki olamaz. Bu kadar basit bir olaya böyle bir tepkiyi hiç görmedim. Dışarıya çıkmış sakatlanmış bir oyuncuya geri dön, içeride yat demenin hiç bir mantıklı tarafı yok zaten. Mancini ne diyeceğini bilemedi bence, bahane uydurdu. Bundan daha büyük bir problem de olabilir. Üstünü kapatmak için çabalıyor da olabilir Mancini. Bilemeyiz tabi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Beyler birbirimizi kandirmayalim selcuk orada sakatliktan falab cikmadi. Trip atti bildigin. Bozuldu ben burada bırakıyorum al bu kaptanlik bandı aha bu da forma dedi. Ayip etti tabi ama onu o raddeye getirenleri de dusunmemek olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@William Rookwood

umarim vazgecerler, bu maclari izleyenler olarak futbolun keyfi bizim icin onplanda. olur da bu sistem turkiyede tutarsa herkes yavas yavas bunu benimser, bir bakmisiz italyan ligine donmusuz. zaten izlenecek halde degil, artik yanindan bile gecmeyiz

italya degil, alman, ispanyol futboluna yonelelim. gercekten cekilmez bir lig haline doneriz yoksa.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Önce dışarı çıktı Selçuk, sonra Drogba'nın başını çektiği 2-3 kişi koluna girip içeri sokmaya çalıştı. Mancini içeri gir yat demiş bile olsa futbolcunun bunu yapma şansı yok. Hakemin hop sen ne yapıyorsun demesi lazım. Hiç bir hakemin bunu yememesi lazım. Futbolcu da bunu bilir. Öyle bile olsa formayı, bantı çıkarmak gibi bir tepki içeride yatmaya tepki olamaz. Bu kadar basit bir olaya böyle bir tepkiyi hiç görmedim. Dışarıya çıkmış sakatlanmış bir oyuncuya geri dön, içeride yat demenin hiç bir mantıklı tarafı yok zaten. Mancini ne diyeceğini bilemedi bence, bahane uydurdu. Bundan daha büyük bir problem de olabilir. Üstünü kapatmak için çabalıyor da olabilir Mancini. Bilemeyiz tabi.
    mancini ne dedi bilmiyorum da aynisi SL liginde barca macinda oldu. costa sakatlandi, yuruyerek kenara geldi ama simeone guzel bir haslamisti onu. yere yat dedi, gelme dedi. o da hakli cunku hazirda adami yok, belki 4-5 dakika bu yuzden takim 10 kisi kalicak. bunu da dusunmek zorunda teknik direktor. hatta costa seke seke bir sure de devam etti. tabi dogru muydu, degil. kazanma hirsinin disavurumu.

selcuk sakat miydi degil miydi bilemem ama ordaki durumla alakali yeni olmus bir ornek vereyim istedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Beyler birbirimizi kandirmayalim selcuk orada sakatliktan falab cikmadi. Trip atti bildigin. Bozuldu ben burada bırakıyorum al bu kaptanlik bandı aha bu da forma dedi. Ayip etti tabi ama onu o raddeye getirenleri de dusunmemek olmaz
    Kim kimi hangi raddeye getirmiş ? Oynamayacaksa defolsun gitsin. Bu kadar net söylüyorum. Formanın hakkını vermeyen herkes teker teker defolsun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Selçuk miladını çoktan doldurdu. Mancini gitmeyeceğine göre(tazminat bedeli ortada her türlü kalır) Selçuk sezon sonu yolcu olur. Kankası Burak'ta giderse şaşırmam. Selçuk'la sağolsun 2 şampiyonluk aldık işte artık zorlamanın bir anlamı yok yenilik lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Selçuk o anki enerji ile o reaksiyonu verebilir.Önemli olan yarın yada ertesi gün ki açıklamaları olacak.

Ama şunu unutmayın. Mehmet Demirkol deyimiyle türk futbolunun tarihini değiştiren adamdır Selçuk. Unutmayın sadece.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kim kimi hangi raddeye getirmiş ? Oynamayacaksa defolsun gitsin. Bu kadar net söylüyorum. Formanın hakkını vermeyen herkes teker teker defolsun.
    Bırak şimdi o defolsun tavırlarını bir kenara.

Drogba - Sneijder ilk geldiğinde kulübün anahtarını verseler bu ikiliye kimsenin ağızından tek kelime çıkmazdı. Selçuk İnan da emektar bir oyuncu ve takıma verdiği katkı bu sezon hariç kimse tarafından tartışılamaz.

Selçuk giderse yerine hangi Türk oyuncuyu koyup katkı bekleyeceksiniz merak ediyorum. Yekta mı?

Furkan mı yoksa? Furkan ile Yekta'yı toplasan en fazla Selçuk İnan'ın bu sezon verdiği katkıyı verebilirler. Gökhan'ın antreman olayı, Sneijder'in golden sonra Selçukla sarılmaması ve Selçuk'un bugün yaptığı hareket bunların hepsi tesadüf mü?

O sebeple silmeye çalıştığınız oyuncunun verdiği katkıya da bir bakın. Terim'e de defolsun deniyordu alın defoldu ve durum ortada.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Selçuk miladını çoktan doldurdu. Mancini gitmeyeceğine göre(tazminat bedeli ortada her türlü kalır) Selçuk sezon sonu yolcu olur. Kankası Burak'ta giderse şaşırmam. Selçuk'la sağolsun 2 şampiyonluk aldık işte artık zorlamanın bir anlamı yok yenilik lazım.
    hocam galatasaray zaten yeni bir takim degil mi, 2 senede bir kadro mu degistirilir
    yabanci kisitlamasi varken boyle degerli 2 oyuncunun kiymetini gidince anlarsiniz bence. yerine koyacak oyuncuyu bulmaniz lazim once.

ayrica finansal fair play kapidayken musriflikten kacinmak lazim gibi. uyari verilmis zaten, obur sene de devam ederse transfer yasagi gibi cezalar kapida.

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri