Tarih : 20/02/2014 02:25
Yer : Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena Stadyumu Otoparkı

Maç bitmiş futbolcuları takım otobüsüyle göndermiştim. Maç sonunda sanki herkes sözleşmiş gibi kimsenin ağzını bıçak açmıyordu... Maçın şoku ve yaşanan büyük mutluluk henüz dışarıya yansımamıştı. Bende otoparka arabamın yanına doğru ilerliyordum ve birden siyah bir araba önümde durdu içinde yan koltukta Nando oturuyordu yanında beklenen isim Peron...
Peron beni görünce aracın camını indirdi ve beni araca davet etti. Arabaya bindim...

+Çok iyi bir iş başardınız Samet Bey tebrik ederim
-Teşekkür ederim Peron, seni burada görmek çok şaşırtıcı Hoşgeldin. (Tedbirli bir şekilde)
+Teşekkür ederim Samet Bey, Nando'nun davetini geri çeviremezdim. Ayrıca stad atmosferinizden çok etkilendim.
-Bizim stadın atmosferi dünya tarafından tanınıyor zaten,şaşırmadım... Sizi buraya ben çağırdım, malum konuyu biliyorsunuz...
+Ha Ha Ha... Evet evet oyuncu havuzu meselesi...
-Bunun nesi komik?
+O izlediğiniz oyuncular ve takibe aldığınız 3 oyuncu... Onlar hakkında hiçbirşey bilmiyorsunuz. Tamamen balon... Yani o coğrafyada bu işler meşhurdur... Sadece simsarlar ve gözlemcilerin dikkatini çekmek için abartılır. Bende Emre'ye yardım etmek istedim, bilmediği bir coğrafyada kandırılabilirdi.
-Peki neden bu iyiliği yaptınız?
+Emre çok iyi bir insan, onunla bir süre sohbet ettikten sonra anladım ve Muslera trasnferinden bahsetti... Yetenekli, hisleri kuvvetli. Birlikte çalışabileceğimizi düşündüm. Türkiye pazarına girmek istiyorum, yetenekli oyuncularınız olduğunu düşünüyorum sizin orada bir maden var. Bunun en iyi yoluda bir şekilde size ulaşmaktı.
-Bana ulaşmak bukadar zor değil aslında...
+Size öyle geliyor Samet Bey... Türkiye pazarını bilmediğim için elimi kolumu sallayarak herkesle diyaloğa geçemem, hele Galatasaray,Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un teknik direktörleriyle bu olay imkansız gibi. Çünkü size ulaşmadan önce önümü yardımcı antrenörleriniz kesiyor ve onları aşıp sizlere ulaşmam imkansız.
-Şaşırtıyorsun beni Peron... Türkiye'yi bilmediğini söylüyorsun ama takımlarımızı tanıyorsun.
+Türkiye ile ilgili araştırma yapıyorum elbette ama tamamen kapalı kutusunuz güvenip giremiyorum. Bana sizinle çalışma olanağı verin...
-Peki sana nasıl güveneceğiz, diğer takımlarla olan ilişkilerin belli...
+O konuda içiniz rahat olabilir, sizden karşılıksız birşey beklemiyorum, bende size yeni yıldız adayları ile ilgili datayı paylaşacağım...
-Nezaman görürüz o datayı?
+Yarın elinizde olacaktır.
-Tamam o halde Tugay ile görüşün ardından ben incelerim.
+Yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Yardımcınızla değil sizinle görüşmek istiyorum...(gülerek)
-Tamam ozaman yarın tesislerde görüşmek üzere, şimdi gitmem gerek...
+Görüşmek üzere Samet Bey...

Devamı Gelecek...