Tarih : 07/02/2014 20:48
Yer : Florya Metin Oktay Tesisleri / Teknik Direktör'ün Odası
Bütün bunlar yaşanırken nasıl oluyor da benim bu olanlardan haberim çok sonra oluyor?? Tomas?Tugay?
Arkadaşlar bu göreve başladığımızda bir hedefimiz vardı... Kim olursa olsun isim ayırt etmeksizin kadrodan göndermeye karar vermiştik... Selçuk, Hamit,Yekta, Chedjou... Şu sıralar Sneijder,Burak... amacımız kadroyu gençleştirmek. Ben yönetimi karşıma alıyorum ve işimden olma tehlikesi ile karşı karşıya olmama rağmen birşeylerin yoluna girmesi için çabalıyorum fakat şu işe bakın... Emre'nin kontranın derhal sonlandırılması için işlemleri başlatın. Tomas bu işlemlerle senin ilgilenmeni rica ediyorum.
Tomas Ujfalusi: Tamam hocam... Hemen ilgileniyorum. Ayrıca Emre'nin yarım bıraktığı iş ile ilgili ben yakından ilgileniyor olacağım, o 3 futbolcu için bağlantılarımızı kullanacağım. Ontivero'yu alırken iyi ilişkiler kurduğumuz Centro Atletico Fen ix takımıyla iyi ilişkilerimiz olmuştu. Bu konu ile ilgili bizzat başkan Romeo Vidart'dan destek isteyeceğim...
Samet Samasti: Tamam o halde bu iyi bir haber. Hemen işe koyulalım... Tugay, senden ricam Muslera ile acil olarak görüşme ayarlaman... Emre'nin bahsetmiş olduğu kadın ile ilgili bir araştırma yaptım... 2003 - 2005 yılları arasında Montevideo Wanderers Fútbol Club takımında görev yapmış.. Muslera'nın da kadroda bulunduğu zamana denk geliyor. Kendisinin bildiği birşeyler olabilir...
Tugay Kerimoğlu: Peki Hocam derhal ayarlıyorum... Nezaman müsait olursunuz?
Samet Samasti: 2 saat sonrası için burada buluşalım, Muslera sen ve Tomas'ta burada olsun... Bu olaydan başkanın şuanlık haberi olmasın. Daha sonra ben açıklarım.