Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: Genç Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tarih : 07/02/2014 20:48
    Yer : Florya Metin Oktay Tesisleri / Teknik Direktör'ün Odası

Bütün bunlar yaşanırken nasıl oluyor da benim bu olanlardan haberim çok sonra oluyor?? Tomas?Tugay?

Arkadaşlar bu göreve başladığımızda bir hedefimiz vardı... Kim olursa olsun isim ayırt etmeksizin kadrodan göndermeye karar vermiştik... Selçuk, Hamit,Yekta, Chedjou... Şu sıralar Sneijder,Burak... amacımız kadroyu gençleştirmek. Ben yönetimi karşıma alıyorum ve işimden olma tehlikesi ile karşı karşıya olmama rağmen birşeylerin yoluna girmesi için çabalıyorum fakat şu işe bakın... Emre'nin kontranın derhal sonlandırılması için işlemleri başlatın. Tomas bu işlemlerle senin ilgilenmeni rica ediyorum.

Tomas Ujfalusi: Tamam hocam... Hemen ilgileniyorum. Ayrıca Emre'nin yarım bıraktığı iş ile ilgili ben yakından ilgileniyor olacağım, o 3 futbolcu için bağlantılarımızı kullanacağım. Ontivero'yu alırken iyi ilişkiler kurduğumuz Centro Atletico Fen ix takımıyla iyi ilişkilerimiz olmuştu. Bu konu ile ilgili bizzat başkan Romeo Vidart'dan destek isteyeceğim...

Samet Samasti: Tamam o halde bu iyi bir haber. Hemen işe koyulalım... Tugay, senden ricam Muslera ile acil olarak görüşme ayarlaman... Emre'nin bahsetmiş olduğu kadın ile ilgili bir araştırma yaptım... 2003 - 2005 yılları arasında Montevideo Wanderers Fútbol Club takımında görev yapmış.. Muslera'nın da kadroda bulunduğu zamana denk geliyor. Kendisinin bildiği birşeyler olabilir...

Tugay Kerimoğlu: Peki Hocam derhal ayarlıyorum... Nezaman müsait olursunuz?

Samet Samasti: 2 saat sonrası için burada buluşalım, Muslera sen ve Tomas'ta burada olsun... Bu olaydan başkanın şuanlık haberi olmasın. Daha sonra ben açıklarım.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Çok büyük hata yapıyorsun emre cidden iyi gelişiyor gözlemcilikte

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

15 te 15 diye aldanma 20 ye 20 oluyor ilerleyen yıllarda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tarih : 07/02/2014 23:00
    Yer : Florya Metin Oktay Tesisleri / Teknik Direktör'ün Odası

Son zamanlardaki olaylardan sonra antremanı erken bitirmiştik... Son yaşanan olayla ilgili olarak Emre Utkucan'ın hazırlamış olduğu raporlara dalmışken odanın kapısı çalındı ve Tugay, Tomas, Muslera içeri girdiler... Gençleştirme operasyonundan dolayı yaşları belli bir seviyeye ulaşmış oyuncularda rahatsızlık baş gösterdiğinden Muslera'nın yüzünden tedirginlik okunuyordu... Anlaşılan Tugay kendisine son olaydan bahsetmemişti. Masanın önünde bulunan üçlü koltuğa yanyana oturduktan sonra benden gelecek kelimeleri beklemeye koyulmuşlardı. Derken sessizliği Muslera bozdu ve

+Benimle konuşmak istediğinizi duydum patron?
    -Evet Nando... Senden öğrenmem gereken birtakım bilgiler bulunuyor.
    +Nasıl yardımcı olabilirim size?
    -Oliviera Peron'u tanıyor musun?
    +(Şaşkınlıkla) Evet patron yakından tanıyorum.
    -Peki kendisi hakkında bize neler anlatabilirsin?
    +Ne öğrenmek istiyorsunuz?
    -Tugay sen hiçbirşey anlatmadın galiba?
    Tugay: Hayır Hocam alelacele geldiğimizden konuşamadık.
    -Anladım... Gözlemcimiz Emre Utkucan'ın gözlem dataları çalındı ve içerisinde büyük bir futbolcu havuzu ile birlikte...
    +Hiç şaşırmadım Patron!
    -Neden öyle söyledin Nando?
    +Ben Montevideo Wanderers Fútbol Club takımında oynarken genç yetenek gözlemcisiydi. Aynı zamanda bir futbol simsarıydı. Beni o keşfetmiş ve Wanderers'e aldırmıştı ardından da Lazio'ya transferim konusunda yardımcı olmuştu. Avrupada birçok kulübün kendisiyle bağlantısı olduğunu düşünüyorum.
    -Şimdi anlaşıldı... Seninle açık konuşacağım. Gözlemlediğimiz 3 genç oyuncunun peşinde büyük kulüpler var ve oyuncunun aklını çelmememiz için bizi dışarıda tutmak istiyorlar. Bu yüzden de Peron böyle birşey yaptı...
    +İsterseniz sizi Peron ile görüştürebilirim, bize çok sağlam raporlar sunabilir.
    -Bunu ayarlayabilir misin?
    +Elbette... Kendisiyle çok iyi bir dostluğumuz var hemen irtibata geçeceğim.
    -Peki ne diyorsun, bizimle çalışma olanağı nedir?
    +Siz merak etmeyin, ben çağırdığımda mutlaka gelecektir...
    -Tamam o halde bugün ilk güzel haberimi aldım. Tomas senden ricam Emre ile bir görüşme ayarlar mısın?
    Tomas Ujfalusi: Peki hocam kendiside sizinle görüşmek istiyordu.
    -Ozaman yarın görüşelim bende takımın işlerine odaklanayım biraz. Tugay yarın takımı normal antreman saatinden önce tesislerde görmek istiyorum.
    Tugay: Peki Hocam. Takımı bilgilendireceğim.
    -Tamam yarın görüşürüz arkadaşlar. Nando teşekkür ederim geldiğin için.
    +Önemli değil Patron, nezaman isterseniz ben buradayım. ayrıca Peron'u düşünmeyin onu ben ikna ederim.
    -Peki o halde... Önemli maçlarımız var hazır olmanı istiyorum. Hepinizden beyler...
    +tamam patron siz merak etmeyin...
    - İyi akşamlar hepinize beyler...

Herkes odadan çıktıktan sonra sessizlik hakim olmuştu ve masanın üzerindeki dağınık dosyalarda bir hayli iştahımı kapatmış olsa gerek eve gidip dinlenme ihityacı hissettim ve kulüp binasından ayrılarak eve gittim...

Devamı Gelecek.....

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Hikaye on numara ilerliyor merakla bekliyoruz hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Çok büyük hata yapıyorsun emre cidden iyi gelişiyor gözlemcilikte

Daha belli değil, göreceğiz...

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Hikaye on numara ilerliyor merakla bekliyoruz hocam
    Teşekkür ederim Geliyor devamı işler karışacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri maçında tamemen oturmuş bir kadro görüntüsü çizdik. En önemlisi de Arnold'un takıma oturması ve Omar'ın form tutmaya başlaması...

Bu maç için içimde hiç umudum yoktu açıkçası. Maç 2-0 olunca fark yiyeceğim diye düşünmüştüm, birde Melo'nun oyundan atılması tamamen felaketti. Fakat maç içerisinde gördüklerim karşısında şaşırmış durumdayım. Bayernli futbolcuların yakaladıkları pozisyonları hoyratça harcaması işin sonunu buraya getirdi. Tura olan inancımız arttı...

Pozisyon açısından kısır bir maç oldu ama takım düzeni oturmaya başladı diyebilirim. Sadece az gelip öz geldik ve sezon başından bu yana yaptığımız en iyi işi yaptık, yakaladığımızı attık...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tarih : 20/02/2014 02:25
    Yer : Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena Stadyumu Otoparkı

Maç bitmiş futbolcuları takım otobüsüyle göndermiştim. Maç sonunda sanki herkes sözleşmiş gibi kimsenin ağzını bıçak açmıyordu... Maçın şoku ve yaşanan büyük mutluluk henüz dışarıya yansımamıştı. Bende otoparka arabamın yanına doğru ilerliyordum ve birden siyah bir araba önümde durdu içinde yan koltukta Nando oturuyordu yanında beklenen isim Peron...
    Peron beni görünce aracın camını indirdi ve beni araca davet etti. Arabaya bindim...

+Çok iyi bir iş başardınız Samet Bey tebrik ederim
    -Teşekkür ederim Peron, seni burada görmek çok şaşırtıcı Hoşgeldin. (Tedbirli bir şekilde)
    +Teşekkür ederim Samet Bey, Nando'nun davetini geri çeviremezdim. Ayrıca stad atmosferinizden çok etkilendim.
    -Bizim stadın atmosferi dünya tarafından tanınıyor zaten,şaşırmadım... Sizi buraya ben çağırdım, malum konuyu biliyorsunuz...
    +Ha Ha Ha... Evet evet oyuncu havuzu meselesi...
    -Bunun nesi komik?
    +O izlediğiniz oyuncular ve takibe aldığınız 3 oyuncu... Onlar hakkında hiçbirşey bilmiyorsunuz. Tamamen balon... Yani o coğrafyada bu işler meşhurdur... Sadece simsarlar ve gözlemcilerin dikkatini çekmek için abartılır. Bende Emre'ye yardım etmek istedim, bilmediği bir coğrafyada kandırılabilirdi.
    -Peki neden bu iyiliği yaptınız?
    +Emre çok iyi bir insan, onunla bir süre sohbet ettikten sonra anladım ve Muslera trasnferinden bahsetti... Yetenekli, hisleri kuvvetli. Birlikte çalışabileceğimizi düşündüm. Türkiye pazarına girmek istiyorum, yetenekli oyuncularınız olduğunu düşünüyorum sizin orada bir maden var. Bunun en iyi yoluda bir şekilde size ulaşmaktı.
    -Bana ulaşmak bukadar zor değil aslında...
    +Size öyle geliyor Samet Bey... Türkiye pazarını bilmediğim için elimi kolumu sallayarak herkesle diyaloğa geçemem, hele Galatasaray,Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un teknik direktörleriyle bu olay imkansız gibi. Çünkü size ulaşmadan önce önümü yardımcı antrenörleriniz kesiyor ve onları aşıp sizlere ulaşmam imkansız.
    -Şaşırtıyorsun beni Peron... Türkiye'yi bilmediğini söylüyorsun ama takımlarımızı tanıyorsun.
    +Türkiye ile ilgili araştırma yapıyorum elbette ama tamamen kapalı kutusunuz güvenip giremiyorum. Bana sizinle çalışma olanağı verin...
    -Peki sana nasıl güveneceğiz, diğer takımlarla olan ilişkilerin belli...
    +O konuda içiniz rahat olabilir, sizden karşılıksız birşey beklemiyorum, bende size yeni yıldız adayları ile ilgili datayı paylaşacağım...
    -Nezaman görürüz o datayı?
    +Yarın elinizde olacaktır.
    -Tamam o halde Tugay ile görüşün ardından ben incelerim.
    +Yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Yardımcınızla değil sizinle görüşmek istiyorum...(gülerek)
    -Tamam ozaman yarın tesislerde görüşmek üzere, şimdi gitmem gerek...
    +Görüşmek üzere Samet Bey...

Devamı Gelecek...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler bayernin ilk maçı almışsın deplasmanda yenilmezsen tur senindir.

Bu arada hikaye güzel gidiyor. Gidişatın sonunu merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrikler bayernin ilk maçı almışsın deplasmanda yenilmezsen tur senindir.

Bu arada hikaye güzel gidiyor. Gidişatın sonunu merak ettim.
    Teşekkür ederim Ama hikayenin sonunu bende merak ediyorum açıkçası... Bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Hikaye güzel bi gözlemci alcan o kadar uzattın be
    Bayern maçı güzel.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sürekli 1'er fark ile galibiyet alıyorsun ve golü bulamadığında rakibin rastgelede olsa attığı bir golde kapandıktan sonra eşitliği sağlayıp öne geçmen uzun bir süreç gerektirecek bu yüzden , ya yeni taktik denemeni veya yeni çözümler üretmeni öneririm.
    Bayern evinde fark atar bence :/

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Hikaye güzel bi gözlemci alcan o kadar uzattın be
    Bayern maçı güzel.
    Ahahah... Bir şekilde girdim olay farklı boyut kazandı... Nasıl çıkacağım bende bilmiyorum

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Sürekli 1'er fark ile galibiyet alıyorsun ve golü bulamadığında rakibin rastgelede olsa attığı bir golde kapandıktan sonra eşitliği sağlayıp öne geçmen uzun bir süreç gerektirecek bu yüzden , ya yeni taktik denemeni veya yeni çözümler üretmeni öneririm.
    Bayern evinde fark atar bence :/
    Dediğin doğru fakat ite kaka da olsa bir şekilde ligde iyi gidiyoruz. İşleyen dişliye çomak sokmak istemiyorum bu yüzden sezon sonunda yeni taktiği denemeyi düşünüyorum. en azından bu taktiğe oturdu takım ve yedeğimde kalır...

Ayrıca Bayern maçında yeri geldiğinde oyunu nasıl çirkinleştirdiğimi görmüş olursun Ummadık taş baş yarar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar yeni güncellemeleri akşam eve gidince yükleyeceğim. Bu arada 3 maç bir hikaye anlatımı şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Böylece renklendirebiliriz gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ertesi gün... Saat: 14:22 / Antrenmandan Sonra

Epey oldu... Güya tesislere geleceklerdi... Nerede kaldı bu kadın acaba? Zaten güvenmiyordum ama bir umut bekliyordum işte.

+Hocam iyi misiniz? Kiminle konuşuyorsunuz?
    -Hee.. Pardon... Sen miydin Tugay... Kendi kendime sayıklıyorum işte. Şu Peron diyorum gelecekti gelmedi
    +Peron mu? Buraya mı gelecekti?
    -Evet dün gece maçtan sonra stadtan geç çıktım Nando ile birlikteydiler, gece otoparkta karşılaştık kısa süre konuştuk bugün için geleceğini söylemişti.
    +Ee. Nando'ya soralım.
    -Sabah antremanda konuştum telefonuna ulaşamıyormuş, işi çıkmıştır yoksa mutlaka gelirdi dedi. Anlamadım bende... Haa.. bu arada Emre nerede? Kendisine söyle acil olarak Güney Amerika turuna çıksın. Ben Tomas'la konuştum.
    +Ne yani kovmuyor musunuz?
    -Hayır.. Emre'den daha çok faydalanacağız. Güney Amerika'ya genç yetenek avına gidecek.
    +Bu süper bir haber ben kendisine ulşıyorum ozaman?
    -Tamam sen onu hallet bende odama geçiyorum maillerimi kontrol edeceğim..
    +Tamam Hocam, görüşmek üzere...

Devamı Gelecek...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yine klasik maçlarımızdan birini oynadık... Çok iyi bir oyun oynamamıza rağmen gol atamıyoruz...Maçı 1-0 kazanmasını bildik...

Karabük bizi neye uğradığımıza şaşırttı... Bu şekilde bir oyun beklemiyordum mağlubiyeti hakettik...

İlk maçımızda almış olduğumuz sürpriz galibiyet nedeniyle bu maç için gol atmak gibi bir derdimiz yoktu. Hedef sadece gol yememek ve oyunu olabildiğince çirkinleştirmekti. Futbol adına hiçbir şey yapmadık sahadaki her adamın görevi bir başka adamı marke etmekti ve sert müdahalelerle yıldırmaktı, kontradan yakalarsak gol atarız demiştik nitekim öyle oldu... Çeyrek Finaldeyiz

Bayern maçında sarfettiğimiz enerji yüzünden istediğimizi yapamadık ve mağlubiyetten kurtulamadık. Yannick Gerhartd'ı kaybettik, 3 ay futboldan uzak!.

Kıran kırana bir maç oldu... Maçın birden 2 0 a gelmesi beni endişelendirdi ama erken toparlandık, gol dakikalarından da anlaşılacağı üzere nefer kesen bir maçtı...

Kupa yarı finali ilk maçında ezeli rakibimizle yenişemedik... Bizden daha iyi oynadıkları kesin... Takımda bir düşüş var!

İyi oynamamıza rağmen maçı koparamıyoruz çözüm bulmamız şart!
    Last edited by samasti : 18.Nisan.2014 at 21:35

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rakibimiz Belli oldu Juventus!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nasıl ya ? Bayern nasıl eleyemez seni
    Şaka bir yana helal olsun büyük başarı ama gördüğün gibi 1 golle bir yerlere gidemeyeceğini ligde görmeye başlamışın yenilgiler beraberlikler çoğalmış , o taktik değişecek

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Ben ligi gözardı ediyorum şu saaten sonra Juve maçına odaklanıyorum harbiden o bayern seni nasıl yenemedi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bayern maçında boş adam bırakmamışsın anlaşılan

Bayern maçı süper olmuş.Juveyi eleriz inşallah.Hikayede güzel gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne yaptıysak olmadı... Bayern taktiğini uygulamayı denedim tuttu ancak gol atmayı başaramadık...

Ligde istediğimiz skorları almasını biliyoruz. Anlşılan ligdeki rakiplerimiz bizden çekindiğinden birşey yapamıyorlar

Gol bulmamız gerekiyordu ve saldırma düşüncemiz vardı ancak Juventus sahayı öyle bir parsellemiş ki adım atmamıza imkan yoktu. Yenilgi kaçınılmazdı... Avrupa hayalimiz Çeyrek Finalde sona erdi,üzgünüm ve heyecanlanan arkadaşlarımı üzdüğüm için de özür dilerim

Akhisar karşısında hemen hemen kafa kafaya oynamamıza rağmen gol ayaklarımızın kalitesi skoru belirledi. Bizim gol ayaklarımızın Akhisar'dan daha iyi olduğu net şekilde anlaşıldı...

Önümüzde Fenerbahçe ile oynayacağımız Türkiye Kupası Yarı Final 2-2 lik maçın rövanşı bulunuyor. Artık tamamiyle bu maça odaklanıyoruz bizim için sezon içerisindeki tek final maçımız... Skor tahmini alabilirim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Nasıl ya ? Bayern nasıl eleyemez seni
    Şaka bir yana helal olsun büyük başarı ama gördüğün gibi 1 golle bir yerlere gidemeyeceğini ligde görmeye başlamışın yenilgiler beraberlikler çoğalmış , o taktik değişecek
    Biz bitti demeden bitmez demiştik Açıkçası taktiği değiştirdikten sonra bu skorlar gelmeye başladı, kendi ipimi çektim anlayacağın

Ben ligi gözardı ediyorum şu saaten sonra Juve maçına odaklanıyorum harbiden o bayern seni nasıl yenemedi
    Kardeşim artık rüya bitti... Uğraştık ama olmadı... Bayern'in nasıl eleyemediği açık... Aklıma Chelsea ile oynadıkları final geldi ve takımı ona göre hazırladım, gerçekten beceremiyorlar o şekilde olunca

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Bayern maçında boş adam bırakmamışsın anlaşılan
    Aynen öyleydi. Amacımız top oynamak değildi, Bayern'i durdurmaktı

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Bayern maçı süper olmuş.Juveyi eleriz inşallah.Hikayede güzel gidiyor.
    Maalesef Juve maçı hüsranla sonuçlandı... Hikaye ile ilgili farklı gelişmeler var,, beklemede kalın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tarih: 12 Nisan 2014
    Yer: Florya Metin Oktay Tesisleri / Teknik Direktörün Odası

Yahu Tugay olacak iş değil... Kadın resmen sırra kadem basmış durumda... Sanki kendisiyle konuşmamışız gibi... Haber bile alamıyoruz. Onu geçtim Nando bile ulaşamıyorumuş kendisine. Göya bana mail gönderecekti. İyiki ona güvenmemişiz...

5 Dakika Sonrası...

-Tugay gel çabuk.... Gelen maili görmen lazım.... Başka birley istesem olacakmış... Peron'dan mail geldi... Gözlemci raporu yazıyor... Raporda yıldız oyuncular var mıdır dersin?
    +Hocam hemen bakalım, kesin yollamıştır da... Neden bukadar zaman sonra yolladı merak ediyorum doğrusu...
    -Bakalım anlarız şimdi...

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Juve maçları çok kötü olmuş ya dağılmışız resmen neden böyle oldu ki sonuç...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Juve maçları çok kötü olmuş ya dağılmışız resmen neden böyle oldu ki sonuç...
    Vallahi bende anlamadığım ama anladığım tek bir şey var benim Juve'ye hiç şansım tutmuyor! Yapacak birşey yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kupa Mücadelesi Yarı Final 2. Maçı

Fenerbahçe'nin üzerimize geleceğini biliyorduk ve kontrollü oynamaya çalıştık. Tıpkı Bayern maçındaki gibi amaç rakibe top oynatmamaktı ve ilerid gol ayaklarımızla gol bulmaktı... Sonucunda da istediğimizi aldık. Yeni taktik takıma oturmaya başladı...

Takımda inanılmaz bir şekilde hücum oranında artış var... Taktiğin etkisi bunda büyük bir faktör diyebiliim.

İşi bitireceğimiz son maça çıkıyorduki yenersek şampiyonluğumuzu ilan edecektik nitekim kazandık, ligin bitimine 3 hafta kala Şampiyonluğumuzu ilan ettik... Çok mutluyum

ŞL'yi garantilemişiz.Bu sezon hedef Yarı Final olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden!...

Şampiyonluk Taraftarlar tarafından doyasıya kutlandı ve kutlanmaya devam edecek....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tarih: 12 Nisan 2014
    Yer: Florya Metin Oktay Tesisleri / Teknik Direktörün Odası

Evet! Listeyi göndermiş... Aslına bakılacak olursa bunların hepsini yerinde incelemek gerekiyor...
    Tugay Kerimoğlu: Mailde telefon numarası var hocam...
    +Evet... Şimdi gördüm bende... acaba aradığımızda ulaşabilecek miyiz... Arıyorum...
    +Çalıyor...
    +Eee. Alo??? Peron?
    -Evet... Kimsiniz?
    +Ben Samet, Samet Samasti...
    -Aaa. Samet Bey merhaba... arayacağınızı biliyordum...
    +Peron senden tam 2 aydır haber alamıyorum, ortaklık yapacağız demiştik, benimle konuşmaya hevesliydiniz ama ne olduysa anlayamadım... Sana güvenilmeyeceğini anladım.
    -Samet Bey ne deseniz haklısınız fakat dönmem gerekiyordu... Burada yürüttüğüm gözlemcilik faaliyetleriyle ilgili sorunlar oluştu ve aniden dönmek zorunda kaldım ve uzun bir süre de uğraşacağımdan dolayı dönmedim size...
    +Ama bu yaptığınız şey çok sorumsuzca bir davranış, umarım söylediğiniz kadar vahim bir durum söz konusudur...
    -Anlayışınız için teşekkür ederim Samet Bey...
    +Önemli değil, gönderdiğiniz oyuncu datası ile ilgili yerinde inceleme yapmak istiyorumve bu yüzden de yanınıza gelmeyi düşünüyorum...
    -Çok memnun olurum Samet Bey, ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz?
    +Çok önemli bir viraja giriyoruz, lig sonunda yanınızda olmayı planlıyorum...
    -Ben bekliyor olacağım sizi, ayrıca bu numaradan da bana ulaşabilirsiniz.
    +İnşallah ulaşırım...
    -Anlamadım?
    +(Gülerek) Bize has bir deyim kullandım, yani temennim size ulaşabilmek yönünde
    -Ha.Ha.. Ha... Merak etmeyin, ulaşabilirsiniz, ayrıca sizi yakından takip ediyor olacağım...
    +Peki o halde görüşmek dileğiyle, hoşçakalın...
    -Görüşmek üzere... Bye...

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri