Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 62.50%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kasımpaşa kazanır

6 37.50%
1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Galatasaray 0 - 4 Kasımpaşa | 30. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç sonunda Burak olsaydı diye yazma da. Çünkü Umut oynamak zorunda, Drogba da yok.

Burak gol atıp açılmıştı, morallenmişti o saçma sapan kırmızı kartı görmese maç bizim derdim ama şimdi zor, Umut çok formsuz. Sneijder'in ayağına bakacağız yine.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Maç sonunda Burak olsaydı diye yazma da. Çünkü Umut oynamak zorunda, Drogba da yok.

Burak gol atıp açılmıştı, morallenmişti o saçma sapan kırmızı kartı görmese maç bizim derdim ama şimdi zor, Umut çok formsuz. Sneijder'in ayağına bakacağız yine.
    Umut-Burak pek farkları yok,Drogba desen bu sezon yokları oynuyor zaten,sezonu da kapattı.Skor yükünü Sneijder çekiyor sürekli,forvetimiz olsa da olmasa da pek bir şey fark etmiyor.Bana kalsa Umut'u falan oynatmam Berk ile çıkarım en azından genç oyuncu ne yapacağı belli olmaz,çıkar Ontivero'yu koyarım forvete,çabalar durur.Ne bileyim Hajrovic'i koyarım,ama Umut'u koymam.Burak Yılmaz son maçta 2 gol atmış olabilir ancak son 3 ayda attığı gol sayısı 3'tü Bursa maçına kadar.Kötü demiyorum ama istikrarsız bir oyuncu Burak.Umut'da Burak gibi istikrarsız.

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri