Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 62.50%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kasımpaşa kazanır

6 37.50%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Galatasaray 0 - 4 Kasımpaşa | 30. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Default Galatasaray 0 - 4 Kasımpaşa | 30. Hafta

Last edited by ReaList : 19.Nisan.2014 at 21:16
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak yok zaten dünyalar benim

ŞL adına kazanmamız gereken 5 maçtan ilki.,kazanacağız da inşallah.

Hajrovic oynarsa,iyi oynar.
    Last edited by europeanconquer : 18.Nisan.2014 at 13:45
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç sonunda Burak olsaydı diye yazma da. Çünkü Umut oynamak zorunda, Drogba da yok.

Burak gol atıp açılmıştı, morallenmişti o saçma sapan kırmızı kartı görmese maç bizim derdim ama şimdi zor, Umut çok formsuz. Sneijder'in ayağına bakacağız yine.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Sneijder bu sezon muazzam oynuyor.Umarım bu maçta da takımı sırtlar.Umut'a da büyük görev düşüyor.Hadi hayırlısı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Maç sonunda Burak olsaydı diye yazma da. Çünkü Umut oynamak zorunda, Drogba da yok.

Burak gol atıp açılmıştı, morallenmişti o saçma sapan kırmızı kartı görmese maç bizim derdim ama şimdi zor, Umut çok formsuz. Sneijder'in ayağına bakacağız yine.
    Umut-Burak pek farkları yok,Drogba desen bu sezon yokları oynuyor zaten,sezonu da kapattı.Skor yükünü Sneijder çekiyor sürekli,forvetimiz olsa da olmasa da pek bir şey fark etmiyor.Bana kalsa Umut'u falan oynatmam Berk ile çıkarım en azından genç oyuncu ne yapacağı belli olmaz,çıkar Ontivero'yu koyarım forvete,çabalar durur.Ne bileyim Hajrovic'i koyarım,ama Umut'u koymam.Burak Yılmaz son maçta 2 gol atmış olabilir ancak son 3 ayda attığı gol sayısı 3'tü Bursa maçına kadar.Kötü demiyorum ama istikrarsız bir oyuncu Burak.Umut'da Burak gibi istikrarsız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ontivero da ne buluyorsunuz bilmiyorum ama Juan Pablo Pino dan fazlasi olmasini beklemiyorum ben. Hajrovic ondan 2 kat daha kaliteli.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ontivero da ne buluyorsunuz bilmiyorum ama Juan Pablo Pino dan fazlasi olmasini beklemiyorum ben. Hajrovic ondan 2 kat daha kaliteli.
    O kadar genc bir oyuncu icin bu kadar net konusma bence

Ne buldugumu da soyleyeyim katilmazsin muhtemelen

Şut, tevezvari vucut yapısı, hiz ve onemlisi determination

Forvette forma şansı bulmali bence biraz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

FM tabiriyle false nine rolünde oynayabilir aslında. Zamanında Messi'nin de fizik gücü çok düşüktü, şimdi biraz daha güçlü bir fiziği var. Fakat şuanda fantazik taktikleri denemek yerine ligdeki ikinciliği garantileyip, Türkiye Kupasını kazanmayı hedeflemeliyiz. O yüzden bu tür denemeleri Türkiye Kupasın'da ki zayıf rakiplere karşı denemek daha mantıklı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    O kadar genc bir oyuncu icin bu kadar net konusma bence

Ne buldugumu da soyleyeyim katilmazsin muhtemelen

Şut, tevezvari vucut yapısı, hiz ve onemlisi determination

Forvette forma şansı bulmali bence biraz
    Sut ve tevezvari vücut yapisi eyvallah. Ama öyle aman aman bir hizi yok, fizik olarak zaten eziliyor. Top tekniği var allah için. Forvette yerler onu. İsmail Ünsal daha iyidir bence forvet için. Sağ kanatta Hajrovic un yedeği olmali bana göre. Sol kanatta ise Bruma reisi bekliyoruz hala umitliyim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Genç oyuncular da ne olacağı pek belli olmaz ya,iyi veya kötü bir istikrarları olması lazım bence,şöyle olur böyle olur diyebilmemiz için.

İsmail Ünsal tabi ki Ontivero'dan daha iyi olur forvette,zaten adama bakınca ''bu kesin forvet'' diyorsun yani.Çok izlemedim ama Ontivero'ya fizik olarak benzeyen tek forvet Giovinco,belki o tarz bir forvet olabilir.

Tabi cok genc bunlar ama senin mantiginla aguero ya romario ya bakinca a kesin forvet demezsin. Bence kendimizi bu tip forvetlere alistirmamiz lazim artik. Bu futbolcularda ışık var. Pino deyip gecmemek lazım bence

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

beğenmediğimiz pino şuanki kadroda olsaydı hajrovicten çok daha iş yapardı , hatta muhtemelen en çok iş yapan kanat oyuncumuz olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabi cok genc bunlar ama senin mantiginla aguero ya romario ya bakinca a kesin forvet demezsin. Bence kendimizi bu tip forvetlere alistirmamiz lazim artik. Bu futbolcularda ışık var. Pino deyip gecmemek lazım bence
    Quote Originally Posted by Facx View Post
    beğenmediğimiz pino şuanki kadroda olsaydı hajrovicten çok daha iş yapardı , hatta muhtemelen en çok iş yapan kanat oyuncumuz olurdu
    Bu da bir bakis acisi pino kötü oyuncu değildi ama mental olarak zayif olduğu için su an piyasada yok aguero ünlü olduğunda 17 yasindaydi, hatta cm 03-04te bile fena potansiyeli yoktu. Bana ontivero klasik yetenekli ama salak güney amerikali futbolculardan olacak gibi geliyor hajrovic in daha profesyonel bir havasi var tabi yas farki da var Fakat en iyisi Bruma reis der susarim bruma yi da boyle görüyordum ama ontivero yu görünce brumanin ne kadar kaliteli olduğunu fark ettim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ontivero'da çok özel bir oyuncu bence,fiyatı da gayet makul,Bruma'nın ise zaten iyi performans göstermesi gerekiyor,Jardel'den sonra en çok bonservis bedeli verdiğimiz adam kendisi.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Aynen katılıyorum. Hajrovic kendimi göstericem diye kasmasa çok kaliteli bir oyuncu. Umarım kısa sürede gider Gs'den

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ontivero ile Hajrovic kıyası yapmak pek doğru olmaz. Hajrovic ondan 1-2 klasman daha üstün durumda şuan İsviçre kariyeri de var. Ontivero daha kendini ispatlamış değil zaman lazım Hajrovic şuan ondan kat kat iyi durumda. Burak yok Drogba yok Umut'a kaldı işimiz Sabri-Veysel ikilisi yine oynasın da gerisi önemli değil.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

eksiklere falan bakinca gs zor kazanir diyorsun ama bir yandan da isin ucunda SL var, hazir derbi haftasiyken sahasinda affetmez de diyorsun. tahmini zor bir mac, takimlar sahaya cikinca ancak kestirilebilir bence. kasimpasa 1 puan takimi, belki yine bir beraberlik cikar. mancini de 1 puani seviyor. [ "hilmi 1 puani sevdi" ]

Ontivero'yu oglum olarak ilan ediyorum forumda
    Mancini ceyhun gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ontivero'yu oglum olarak ilan ediyorum forumda
    Mancini ceyhun gibi
    Daha çok Arif-Engin gibi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arena'da sadece bayanlarla maç ilginç olacak , sık rastladığımız bir şey değil

Ben hem taraftar dezavantajından hem de eksiklerin fazlalığından dolayı Galatasaray puan kaybeder diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bol gollu mac olur 3-2 kazaniriz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gs rahat kazanır 3-0 skor tahminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray XI: Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Sabri, Ceyhun, Melo, Selçuk, Berk İsmail, Sneijder, Umut

YEDEKLER: Ufuk Ceylan, Koray Günter, Alex Telles, Veysel Sarı, Emre Çolak, Lucas Ontivero, Yekta Kurtuluş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Puan kaybı yakın, meşaleyi yakın..

Nesil
    2007

Berk İsmail için izlenir. Ancak kadroya bakarsak gol atabilecek tek adam Sneijder, onu da kitledikleri zaman yine 0'ın bile altına düşeriz oyun olarak.

Kizlar roma curva sud'a çevirmiş maratonu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yalnız Semih'e yapılan hareket faul gibi geldi bana.

https://vine.co/v/M1ILTqIv5wP

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kırmızı Kart: dk'7 Hakan Balta (Galatasaray)

Gol: dk'7 Oscar Scarione (Kasımpaşa)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Semih'e faul var, vermedin tamam da Hakan niye atılıyor. Bir oyuncu daha geliyordu bizden nasıl bariz gol şansı oluyor. Zaten puan kaybı yüksek ihtimaldi ama bu şekilde çok sinir bozucu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

semihe yapilan net fauldur anlasildiki emir buyuk yerden gelmis galatasaray 2. olmasin diye.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri