Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 62.50%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kasımpaşa kazanır

6 37.50%
1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Galatasaray 0 - 4 Kasımpaşa | 30. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim'in gidişiyle asıl yüzünü gördük,iyi ki gitmiş para sevdalısı.Ünal Aysal'ı savunduğumu düşünmeyin,onu da sevmiyorum pek.

Mancini hatalı olsa da bu maç,genel olarak hala arkasındayım.Elinde ki oyuncular ruhsuz,yeteneksiz adam ne yapsın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Fatih Terim'in gidişiyle asıl yüzünü gördük,iyi ki gitmiş para sevdalısı.Ünal Aysal'ı savunduğumu düşünmeyin,onu da sevmiyorum pek.

Mancini hatalı olsa da bu maç,genel olarak hala arkasındayım.Elinde ki oyuncular ruhsuz,yeteneksiz adam ne yapsın.
    Para sevdalısı olduğu bariz bir gerçek.

Mancini ne kadar alıyor?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Para sevdalısı olduğu bariz bir gerçek.

Mancini ne kadar alıyor?
    Banane ne aldığından,Mancini Türk değil,Mancini Galatasaraylı değil,Mancini futbolculuk döneminde Galatasaray'da oynamış ve kaptanlık yapmış birisi değil.Ben bu adamın parasına bakmam,oturtmak istediği sistem ve oyun anlayışı bence gayet güzel.Tek sıkıntısı oyuncu seçimi,onu da tanıyamamasına veriyorum.

Bak mesela Umut-Ceyhun varken Selçuk çıkıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

2 sezondur şampiyon kadro bırakıp gitti,Ontiveroları,Burdissoları size Fatih hoca mı getirdi;Aysal bu takımın halinin tek sorumlusudur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    2 sezondur şampiyon kadro bırakıp gitti,Ontiveroları,Burdissoları size Fatih hoca mı getirdi;Aysal bu takımın halinin tek sorumlusudur
    Fatih Terim = Ünal Aysal. Sorumluluk açısından yani. İkisi de hatalı. Herkes Fatih Terim'e daha çok kızıyor çünkü o bizden biriydi. Ünal Aysal yaşlı da olsa tabiri caizse dünkü çocuk.

Mesaj Yetkileri