Tarihi fark olacak böyle giderse.
Tarihi fark olacak böyle giderse.
Kızmayın ama haketti Ünal Aysal efendi bütün bunları. Sen Fatih Terim gibi bir adamı gönderirsen aranı iyi tutmazsan böyle olur.
FM Gazetesi
Umarım k.pasa rolanti oynamaz. Saglam yiyelim de kelleler kopsun artık.
Atın be dahada atın.
Diyecek bir şey yok Mancini elleriyle verdi maçı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
3 de oldu, atın atın. Mancini'ye veda ederiz belki bizde böyle. Her hafta acaba bu hafta daha sakin mi eleştirsem diyorum adamı ama olmuyor arkadaş her maç saçma sapan şeyler yapmaktan bıkmadı.
oh maça bak 3-0 yeniliyor gs![]()
Mancini'nin en büyük destekçilerinden biri benimdir bu forumda ama ben bile çıldırdım yani.
Kasımpaşa biraz daha atsın biz haketmiyoruz Şampiyonlar Ligini.
maçı kasımpaşa oynuyor yorumlara bakılırsa. o halde 0-6 olur mu skor?
(/s)
Kasımpaşa her ne kadar şu an doğruyu yapıyor olsa da sıkıcı olmaya başlıyor oyun.
Skordan once mancini'nin çıkardığı kadroya baktim. Bu kadroya bu skor cok uygun. Şurada fm oynayan insanlar bile boyle bir durumda böyle bir kadroyla çıkmaz sahaya o kadar söylüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fatih Terim'in gidişiyle asıl yüzünü gördük,iyi ki gitmiş para sevdalısı.Ünal Aysal'ı savunduğumu düşünmeyin,onu da sevmiyorum pek.
Mancini hatalı olsa da bu maç,genel olarak hala arkasındayım.Elinde ki oyuncular ruhsuz,yeteneksiz adam ne yapsın.
Mancinin bugünki en büyük şansı taraftarın olmamasıdır. Eğer olsaydı olabilecekleri tahmin bile edemezdi.
Umut'u inattan cikarmiyor su an.
Umut'un ne yaptığını çözebilen var mı ?
Bugün dibi görmüş olduk. Sezon başı transferleri, zamansız hoca değişikliği, ara transferler, Mancini'nin şampiyonluk ihtimalinin gittiği gün kafasında bitirmesi vs vs. Yazacak çok şey var da, neye yarar. Gerekenlerin yapılmasını beklemek dışında yapacak bir şey yok. Biz zaten ya şampiyon oluyoruz ya çok geride kalıyoruz bu da o sezonlardan biri.
ŞL elemesini geçmek zor, imkansıza yakın. Gerçi Trabzonspor fena geliyor ve onlarla da maçımız var 3.lük bile garanti değil. ŞL olmazsa oynama şansı bulamayacağı bariz futbolculara ara transferde verilen paralar nasıl çıkarılacak merak konusu.
Banane ne aldığından,Mancini Türk değil,Mancini Galatasaraylı değil,Mancini futbolculuk döneminde Galatasaray'da oynamış ve kaptanlık yapmış birisi değil.Ben bu adamın parasına bakmam,oturtmak istediği sistem ve oyun anlayışı bence gayet güzel.Tek sıkıntısı oyuncu seçimi,onu da tanıyamamasına veriyorum.
Bak mesela Umut-Ceyhun varken Selçuk çıkıyor.
Ontivero giriyor. Yazık bu çocuğa da bir 90+3 de girer bir 3-0 gerideyken girer.
Ontivero saçları kesince adama benzemiş![]()
Beyler Mancini kagit verme taktigini kullandimi ? kullanmadiysa halen birseyler degisebilir macta![]()
GOOL : 4-0 (Yalçın Ayhan)
4 oldu .. ŞL umurlarında değil adamların .
Kg var oynayanlara üzülüyorum![]()
Ve 4 olduAğlanacak halimize gülelim.
Kimse Mancini savunmasın arkadaşlar , eğri oturup doğru konuşalım. Kimse benim babamın oğlu değil. Ortada müthiş kötü bir tablo var .Bir tarafta yerlileri yabancıları küstüren yönetim diğer tarafta futbolcuları maymuna çeviren teknik direktör var. Futbolculara maç öncesi sorsan onlar bile bilemez olmuşlardır eminim hangi futbolu hangi taktiği oynayacaklarını. Yap boz tablosu değil beyler bahsettiğimiz kulüp son 2 senenin şampiyonu GALATASARAY , Hiç birşey yapamıyorsan son 2 seneyi izle ders çıkar Mancini demezler mi adama. Şu maçta Umut'u Ceyhun'u çıkarmıyorsa Mancini bana iyi teknik direktörmüş masalları anlatamaz kimse.
steam : aytekin79