Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
Semih'e olan pozisyonun aynısı 2011-2012 senesinde Elmander tarafından Bilica'ya yapılmış ve devam kararı verilmişti. Pozisyonun devamında ise gol gelmişti.

Neyse olay faul verildi yada verilmedi değil bana kalırsa. Asıl büyük sıkıntı,rezalet bir futbol oynayıp bunun sorumlusu olarak sadece hakemi görmektir.(Bakınız:yönetim) Bu kafa yapısı da değişmediği sürece biz futbolda söz hakkına felan sahip olamayacağız(Yanlış anlaşılmasın hakem eleştirilmesin anlamında demedim yoksa bende yeri geldiği zaman en ağır eleştiriyi yapıyorum)
O pozisyon daha farklı yalnız. Elmander'in müdahalesi yoktu orda Bilica topu kaybedeceğini anlayınca kendini yere attı orada. Burada Babel'in bir müdahalesi var ancak bana göre pozisyon faul değil. Burda da Semih kendini hemen yere bıraktı ki hep yapıyor böyle şeyleri. Cüneyt Çakır'ın eğer pozisyon faulse bile vermeme nedeni bu olabilir. Şunu da ekliyim derbiyi istemeyip sonra gelip bu maça atanması da ayrı bir skandal. O derbi ne kadar kritikse bu maç da o kadar kritik. Yani insana zorla talimat alındığını düşündürüyorlar.