Avrupa Ligi 2.Maç
Maç İstatisliği
Avrupa Ligi 3.Maç
Maç İstatisliği
8.Hafta
Maç İstatisliği
9.Hafta
Maç İstatisliği
10.Hafta
Maç İstatisliği
10.Hafta Puan Durumu
Gidisat guzel. Hem AL'de hem de ligde![]()
Avrupa Ligi 4.Maç
Maç İstatisliği
11.Hafta
Maç İstatisliği
12.Hafta
Maç İstatisliği
13.Hafta
Maç İstatisliği
13.Hafta Puan Durumu
Takimin gercekten genc olmasina ragmen kaliteli topculari var. Gidisata bakarsakta 4. Bitirebiliriz 3.bile olabiliriz
Şuana kadar ki performansı değerlendirelim. Sezona 1 tek santrofor bölgesine Alan'ı aldık. Takımı daha önceden takip ediyordum zaten fazla eksik bulunmuyordu. Takım ciddi anlamda çok genç . Yaş ortalaması 24 civarında . Ne kadar tecrübesiz diye gözüksede Savunmadaki Küçük Devler Diagne ve Ginter çok verimliler. Darida ve Schimid ise ofansif anlamda takıma çok katkı yapıyorlar. Genel olarak takım iyi oynuyor. Arsenal takımından kiralık olarak kadromuzda bulunan Coquelin ile gelecek sezonda kiralık oynaması için kulübüyle anlaştık. Bonservis bedeli €9.25M karşılığında istediğimiz taktirde imza atabiliriz. Sol bek pozisyonu için 2 aday var . Bu konu hakkında sizden yardım istiyorum. Şuanki Sol Bekimiz Günter diğer adaylar ise Caner Erkin ve Obradovic oyuncuların üstüne tıklayarak özelliklerini görebilirsiniz. Sizce hangisi tercih etmeliyim. Caner ve Obradovic de sözleşme imzalıyıcam bu yüzden herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecem.
Not: OYUNCULARIN ÖZELLİKLERİNİ GÖRMEK İÇİN İSMİNİN ÜSTÜNE TIKLAMANIZ YETERLİDİR. GÖRÜŞLERİNİZİ LÜTFEN EKSİK ETMEYİN. EMEĞE SAYGI LÜTFEN TEŞEKKÜRLER.
.................
Maçlar gayet iyi bence böyle devam![]()
Caner daha ofansif bir bek savunmada sıkıntılı olabiliyor zaman zaman ama fizik özellikleriyle bunu kapatıyor, o yüzden obra karşısında bin kere caner derim ben
Son sürüm ise Caner'i tavsiye ederim ama Günter de iyi gözüktü bana![]()
Avrupa Ligi 5.Maç
Maç İstatisliği
Avrupa Ligi 6.Maç
Maç İstatisliği
14.Hafta
Maç İstatisliği
15.Hafta
Maç İstatisliği
16.Hafta
Maç İstatisliği
17.Hafta
Maç İstatisliği
17.Hafta Puan Durumu
Not: GÖRÜŞLERİNİZİ LÜTFEN EKSİK ETMEYİN. EMEĞE SAYGI LÜTFEN TEŞEKKÜRLER.
Not: Arkadaşlar sunum hakkında düşünceleriniz nelerdir. Maç istatisliklerinin link olması kötümü lütfen bu konu hakkında düşüncenizi paylaşırsanız bundan sonra sunuları ona göre yapıcam.
Sunum güzel de son maçlar kötü![]()
Zorlu bir 17 haftalık periyottan geçtik. Maçlara bakacak olursak sezona güzel başladık kötü bitirdik diyerek özetleyebiliriz. Hayatımda belkide transfer edipte verim alamadığım futbolcunun başında Alan gelir. Özelliklere bakıcak olursak çok iyi ama sezon boyunca 18 maçta sadece 4 gol atması belkide son haftalardaki performansımızın neden düştüğüne dair bir veri olabilir. Alan'ın verimli olmamasını nedeniyle Hernandez'i transfer ettim. Umarım verim alırım.
Oyuncuların 18 Haftalık Verileri ;
Schmid ve Darida'nın katkısı büyük forvettede verim alabilsek aslında başarılar daim olucak ama ilk devre için bunu başaramadık.
Transferler hayırlı olsun.Petrolul u rahat yeneriz.
Kupadaki şok dikkatimi çekti. Ligte gidişat iyi gibi. Aynı performansı korursun inşallah.
edit: 2. sayfayı görmemişim![]()
Ligde son haftalarda baya bocalamışız, kadron genç biraz daha derinlik oluşursa kadroda daha verimli kullabilirsin
Avrupa Ligi 1.Tur
Maç İstatisliği
Maç İstatisliği
Avrupa Ligi 2.Tur Rakibimiz ;
18.Hafta
Maç İstatisliği
19.Hafta
Maç İstatisliği
20.Hafta
Maç İstatisliği
21.Hafta
Maç İstatisliği
22.Hafta
Maç İstatisliği
23.Hafta
Maç İstatisliği
23.Hafta Puan Durumu