1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Felipe Melo

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@david villa

Bence sen olaya sonradan müdahil olduğundan konuyu pek kavrayamadın. Ömer abi bundan önceki yorumlarında Melo'nun rakiplerine sert girmeyen bir oyuncu olduğunu söylüyordu. Ama işin rengi değişince Melo'nun bu gibi davranışları çok iyi sergileyen bir oyuncu olduğunu gördük. Rakiplerine oldukça sert girmesi, Fenerbahçe maçında Emre'ye topsuz alanda dirsek kol tekme ne varsa vurması veya dun akşamki gibi rakibinin sırtına tekmeyi indirmesi gibi.

Yani Melo aslında savunulduğu gibi "faul yapıyor kart görüyor ama hırçın bir oyuncu değil" tezinin karşıtı davranışlar. Konuşulan da bu. Melo'yu hırçın olarak tanımlamak için illa sırtına tekmeyi indirdiği adamın ölmesi gerekmiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    @david villa

Bence sen olaya sonradan müdahil olduğundan konuyu pek kavrayamadın. Ömer abi bundan önceki yorumlarında Melo'nun rakiplerine sert girmeyen bir oyuncu olduğunu söylüyordu. Ama işin rengi değişince Melo'nun bu gibi davranışları çok iyi sergileyen bir oyuncu olduğunu gördük. Rakiplerine oldukça sert girmesi, Fenerbahçe maçında Emre'ye topsuz alanda dirsek kol tekme ne varsa vurması veya dun akşamki gibi rakibinin sırtına tekmeyi indirmesi gibi.

Yani Melo aslında savunulduğu gibi "faul yapıyor kart görüyor ama hırçın bir oyuncu değil" tezinin karşıtı davranışlar. Konuşulan da bu. Melo'yu hırçın olarak tanımlamak için illa sırtına tekmeyi indirdiği adamın ölmesi gerekmiyor.
    Ben nerede rakiplere sert girmiyor yazdim?

Aksine, yapti mi cok sertini yapiyor dedim.

Kisacasi:

Ya aggression'u orta seviyede tutacagiz ve dirtiness yuksek olacak, boylece oyuncu sert olmayacak, forma cekme, hava topuna cikarken rakibi itme vs. gibi hareketleri yapacak.

Veya aggression yuksek olacak ve dirtiness orta seviyede olacak ki rakibe hamle yapti mi sertini yapsin ama bunu surekli yapip her yaptigi kartlik hareket olmasin.

Bana ikinci tanim Melo icin daha dogru geliyor. Tipki Emre'ye de bu tanimin daha dogru geldigi gibi.

Mesaj Yetkileri