Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 57.14%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Gençlerbirliği Kazanır

3 21.43%
1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | 32. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu benim kendi görüşüm dostum. Evet bu ülkede ekmek yemesi beni rahatsız ediyor ve bu tür davranışları devam ettiği sürece ben de rahatsız olmaya devam edeceğim. Eğer şu örneklerinin içine Emre Belözoğlu gibi futbolcular bu işin içinde olmalı deseydin samimi olurdun ama eminim ki nefret ediyorsundur. O zaman sen de geçeceksin bunları. Bu bir.

İkincisi Melo'nun yaptığı ahlaksızlıklar hakkında fikir belirtmenin mağdur edebiyatı yapmakla ilgisi ne ? Kavram karmaşası mı yaşıyorsun , yazdığından mı bihabersin ? Ben ne hakemler koruyor demişim ne kırmızı görmeliydi demişim ne de bunlara paralel başka bir şey. Okuduğumuzu iyi süzelim.
    Ben sadece sana söylemedim onu , dikkat edersen alıntı falan da yapmadım. O yazdığımda bir tek 'Melo'nun ekmek yemesi' kısmı seninle ilgiliydi, diğerleri geneldi. Herkesin görüşüne saygılıyım ama benim görüşüm de Nouma'yı sevenlerin Melo'ya laf etmesinin samimi olmadığı görüşü ki bu görüşte de yanlış bir şey görmüyorum.. Dediğim gibi ben ikisini de severim. Emre konusuna gelince ; Melo'nun saha içinde rakibi tahrik etmesiyle aynı kefeye koyamayız Emre'yi. Çirkef dediğin Melo ve Nouma gibi olur , Emre'ninki çok daha ilerisi.

Edit : FBden isim vermek gerekirse Lugano , Alves falan Melo ve Nouma ile aynı kefeye koyabilir , ben bu oyuncuları da severim.
    Last edited by omersal : 04.Mayıs.2014 at 13:33

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ben sadece sana söylemedim onu , dikkat edersen alıntı falan da yapmadım. O yazdığımda bir tek 'Melo'nun ekmek yemesi' kısmı seninle ilgiliydi, diğerleri geneldi. Herkesin görüşüne saygılıyım ama benim görüşüm de Nouma'yı sevenlerin Melo'ya laf etmesinin samimi olmadığı görüşü ki bu görüşte de yanlış bir şey görmüyorum.. Dediğim gibi ben ikisini de severim. Emre konusuna gelince ; Melo'nun saha içinde rakibi tahrik etmesiyle aynı kefeye koyamayız Emre'yi. Çirkef dediğin Melo ve Nouma gibi olur , Emre'ninki çok daha ilerisi.
    Ben de Nouma hakkındaki görüşünü doğru bulmamakla birlikte elbette saygı duyuyorum. Evet o da vukuatlarıyla tanınan bir oyuncuydu ama bir gol sevinci yüzünden ağlaya ağlaya gönderilmeyi de kabul etti.

Neyse bu konu böyle uzar gider. Şahsına söylemiyorum dostum yanlış anlama genel itibariyle söylüyorum ve pek tabii benim için de geçerli bu husus. O da şu ki; insanların yorumlarına cevap yazarken önce "ne yazmış , niye yazmış , neyden bahsediyor" durup bir bakmak lazım, Özgür kardeşimin deyimiyle tatava yapmadan önce.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post

Birinin yaptığı yanlış diğerinin yaptığı yanlışı örtmez ama birine ses çıkarmayıp diğerine tepki gösterince de o yorumda samimiyet aranmaz...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri