Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 57.14%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Gençlerbirliği Kazanır

3 21.43%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 138 sonuç

Konu: Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | 32. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu bırakın Melo'ya ne derlerse desinler,bizim sevgimiz yeter.Yıllardır Melo gibi rakibi yıpratan,tahrik eden ve üstüne üstlük bunlara rağmen mükemmel oynayan bir oyuncumuz yoktu.Artık var.

Yaptıklarını ben yapmam,başka takım oyuncusu yaparsa eleştiririm,Melo'yu eleştirene de çok karşı çıkmam ama aynı Melo gibi oyunculara sahip takım tarafları buraya gelip sanki tek Melo varmış gibi yazınca hiç samimi olmuyorlar.

Ek olarak belki hırsından veya belki de son 3 yılda Galatasaray'a olan sevgisinden olsun,şu takımda hakkını vererek oynayan hatta beklenilen de ekstra oynayan bir oyuncu Felipe Melo,mevkisinin de Türkiye'de tartışmasız en iyisi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Survivordan bile atılan Nouma'ya hayran olanların Melo'ya laf etmesi gerçekten hiç samimi değil. Melo gibi pepe gibi nouma gibi oyuncular bence futbolun içinde olmalı ki Melo tartışmasız bu sezon mevkisinin en iyisi. Yok ekmek yememesi lazımmış bu ülkeden geçeceksin bunları. Çirkeflik yapıyor ama hizmet te yapıyor

Beşiktaş'ın ve beşiktaşlıların mağdur edebiyatlarına gerçekten anlam veremiyorum yani bir GS konusu olsun ki Melo'ya laf atılmasın. Her maç ta aynı muhabbet kırmızı görmeliydi hakemler koruyor olayı Bu ülkede öyle her şeye kart gösterilmiyor artık anlayın bunu , Melo'ya özgü bir şey değil bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    tabiki melo hakkinda gorusunu belirtceksin ama yerli oyuncular hakkinda hic bir gorusunu goremedimki
    Sadece denk gelmemişsindir emin ol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Survivordan bile atılan Nouma'ya hayran olanların Melo'ya laf etmesi gerçekten hiç samimi değil. Melo gibi pepe gibi nouma gibi oyuncular bence futbolun içinde olmalı ki Melo tartışmasız bu sezon mevkisinin en iyisi. Yok ekmek yememesi lazımmış bu ülkeden geçeceksin bunları. Çirkeflik yapıyor ama hizmet te yapıyor

Beşiktaş'ın ve beşiktaşlıların mağdur edebiyatlarına gerçekten anlam veremiyorum yani bir GS konusu olsun ki Melo'ya laf atılmasın. Her maç ta aynı muhabbet kırmızı görmeliydi hakemler koruyor olayı Bu ülkede öyle her şeye kart gösterilmiyor artık anlayın bunu , Melo'ya özgü bir şey değil bu.
    Bu benim kendi görüşüm dostum. Evet bu ülkede ekmek yemesi beni rahatsız ediyor ve bu tür davranışları devam ettiği sürece ben de rahatsız olmaya devam edeceğim. Eğer şu örneklerinin içine Emre Belözoğlu gibi futbolcular bu işin içinde olmalı deseydin samimi olurdun ama eminim ki nefret ediyorsundur. O zaman sen de geçeceksin bunları. Bu bir.

İkincisi Melo'nun yaptığı ahlaksızlıklar hakkında fikir belirtmenin mağdur edebiyatı yapmakla ilgisi ne ? Kavram karmaşası mı yaşıyorsun , yazdığından mı bihabersin ? Ben ne hakemler koruyor demişim ne kırmızı görmeliydi demişim ne de bunlara paralel başka bir şey. Okuduğumuzu iyi süzelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ülkede verilen her karar normal, bir tek Galatasaray'a kıyak geçiliyor anasını satıyım. Yahu yıllardır bu ülkede gerçek anlamda kasap olan sadece rakibi sakatlamaya oynayan futbolcular, kulübeden tekme atın, sakatlayın diye bağıran hocalar yıllardır ekmek yiyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Melo hareket yapıyor herkes ahlak bekçisi kesiliyor. Ülkede aldığı paranın tamamını hak eden nadir adamlardan Melo kimse boşa tatava yapmasın. Zaten bunun da hepiniz farkındasınız. Tutturmuşsunuz Melo da Melo. Geliyorsunuz skor oyun ne olursa olsun Melo yazıp gidiyorsunuz. Yeter artık beyler, hakikaten yeter. Galatasaray'a yapılanları görmüyorsunuz ama o hatalı karar bizim lehimize çalışınca hemen yükleniyorsunuz buraya. Melo'yu normalde sevmem ama böyle tepkiler aldıkça yaptıkları daha bi hoşuma gidiyor. Açıkca söylüyorum hepiniz samimiyetsizsiniz. Gerçekten objektif olup Melo'ya laf atsanız eyvallah ama Galatasaray böyle Melo şöyle diyip sonra bizi objektif olmamakla suçluyorsunuz ya apışıp kalıyorum. Melo da Melo diye tutturan sevgili ahlak bekcisi arkadaşlar ilk golün pozisyonunda 5. hakemin önünde yapılan elle müdahaleye çalınamayan penaltıya neden ses çıkarmıyorsunuz mesela ? Devamında şansa bi gol attık diye pozisyonun ciddiyeti mi ölüyor. Var mı şurda bir taneniz de Galatasaray'ın hakkı yenmiş diyen. Geçen hafta Hajrovic'in pozisyonu Melo hakkında konuştuğunuz kadar konuştunuz mu acaba ? Eyvallah hakem hatalı kararlar verdi bizim lehimize yıllardır da veriliyor ama alehimize verilen kararları görmeyip bunların üstüne çullanmak nedir. Fatih Terim'in ilk sezonunda 4-2 yenildiğimiz Antep maçını hatırlıyorum mesela orada bizim kadar sesiniz çıktı mı bu yanlışlığa acaba ? Yeter yahu haftalardır aynı muhabbetler. Verilemeyen kırmızılar, çalınamayan faullerle dolu tarihleri olan ve bu gelenek hala süren 3 büyük takımın 2'sinin taraftarının sanki bir tek Galatasaray'a kıyak geçiliyormuş gibi konuşması kanıma dokunuyor artık.

Nesil
    2007

Yine hakem hatalı yine Melo kötü... Her zaman dediğim gibi insan çuvaldızı kendine batıracak. Tek tek hatırlatmayalım son senelerde neler olduğunu artık sıkıldık. Kendinizi temizleyin sonra başkasına bakarsınız; sadece bir kardeş/arkadaş/abi tavsiyesi. Adamlar bizim maçı hakem hatası olsa da eleştirelim diye izliyorlar resmen.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bazı Galatasaraylı arkadaşlar izin verdiğine göre benim Melo hakkında konuşmaya hakkım var. Çünkü Emre'yi hiç sevmeyen bir Fenerbahçeliyim.

Bu adamı çok seviyorsunuz ya hani şöyle yırtıcı böyle yıpratıcı diye. Bu adam bu sene görmesi gereken kırmızıları görseydi aynı şeyleri düşünecek miydiniz? En az 6-7 tane kırmızı görürdü bu sene ve en az 10 maç kaçırırdı. Melo bu futbolunu hakemlere borçlu çünkü yaptığı hiçbir harekete ceza verilmiyor. Siz de böyle adamların bu çirkef futboluna çanak tutuyorsunuz. Sonra da diğer takım taraftarları hakkında söylediklerinizi kendiniz yapıyorsunuz. Melo'yu savunup gidip diğer futbolcular hakkında konuşuyorsunuz.

Ben böyle futbolcuların futboldan uzaklaştırılması gerekiyor gibi bir şey söylemiyorum, hakemler zaten düzgün maç yönetse böyle futbolcular hiçbir yerde barınamaz. İnsanlıktan nasibini alamamış adamları ancak biz savunuruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bazı Galatasaraylı arkadaşlar izin verdiğine göre benim Melo hakkında konuşmaya hakkım var. Çünkü Emre'yi hiç sevmeyen bir Fenerbahçeliyim.

Bu adamı çok seviyorsunuz ya hani şöyle yırtıcı böyle yıpratıcı diye. Bu adam bu sene görmesi gereken kırmızıları görseydi aynı şeyleri düşünecek miydiniz? En az 6-7 tane kırmızı görürdü bu sene ve en az 10 maç kaçırırdı. Melo bu futbolunu hakemlere borçlu çünkü yaptığı hiçbir harekete ceza verilmiyor. Siz de böyle adamların bu çirkef futboluna çanak tutuyorsunuz. Sonra da diğer takım taraftarları hakkında söylediklerinizi kendiniz yapıyorsunuz. Melo'yu savunup gidip diğer futbolcular hakkında konuşuyorsunuz.

Ben böyle futbolcuların futboldan uzaklaştırılması gerekiyor gibi bir şey söylemiyorum, hakemler zaten düzgün maç yönetse böyle futbolcular hiçbir yerde barınamaz. İnsanlıktan nasibini alamamış adamları ancak biz savunuruz.
    Önemli olan nokta bu işte. O zaman da hırslı Melo koçum Melo savaşan Melo denecek miydi yoksa takımı yalnız bırakıyor diye eleştirilerin odağı olacak mıydı merak ediyorum doğrusu.

Özgür sen bana alttan alttan yazmışsın ama ben sana direk isim vererek yazıyorum. Omersal nickli arkadaşa da söyledim , ne yazdığımı ne amaçla yazdığımı okuyun , anlayın ondan sonra saldırıya geçin. Tamam mı güzel kardeşim ? Kişiler veya kurumlar hakkındaki yorumlarımı belirtirken icazet isteyecek değilim. Net.

Ben gelip burada hakemler Melo'yu koruyor da demedim , Galatasaray lehine karar veriliyor da. Melo'nun ne kadar iş ahlakından yoksun bir insan olduğundan bahsettim ki hepiniz bunu biliyorsunuz ama kondurmak istemiyorsunuz. Galatasaray'da değil de Beşiktaş veya Fenerbahçe'de oynasa hepimizden çok sizin dilinde olurdu farkında değilsiniz. Olsanız bile değilmiş gibi yapıyorsunuz. Hakem Galatasaray'ın hakkını yemiş bilmem ne olmuş , onları bilahare konuşuruz ama benim şu anlık ilgilendiğim nokta orası değil.

Yahu bu adam Oğuzhan'ın yüzüne tükürdüğünde de Oğuzhan kışkırttı oldu , ona buna tekme attığında da ama bize çalınmayanlar hede hödö oldu. Melo sütten çıkmış ak kaşık ama diğer herkes size yükleniyor. Biri az önce mağdur edebiyatı mı demişti ne ?

He bu arada hakem hataları konusunda da çok yanlış insana çatıyorsunuz. Hatırlatayım; Beşiktaşlıyım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emre eşittir melo birini eleştirip diğerini savunan samimi olamaz bu tür oyuncular her maçı provake edebilir ve zaten buyuk maçlarda da goruyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu benim kendi görüşüm dostum. Evet bu ülkede ekmek yemesi beni rahatsız ediyor ve bu tür davranışları devam ettiği sürece ben de rahatsız olmaya devam edeceğim. Eğer şu örneklerinin içine Emre Belözoğlu gibi futbolcular bu işin içinde olmalı deseydin samimi olurdun ama eminim ki nefret ediyorsundur. O zaman sen de geçeceksin bunları. Bu bir.

İkincisi Melo'nun yaptığı ahlaksızlıklar hakkında fikir belirtmenin mağdur edebiyatı yapmakla ilgisi ne ? Kavram karmaşası mı yaşıyorsun , yazdığından mı bihabersin ? Ben ne hakemler koruyor demişim ne kırmızı görmeliydi demişim ne de bunlara paralel başka bir şey. Okuduğumuzu iyi süzelim.
    Ben sadece sana söylemedim onu , dikkat edersen alıntı falan da yapmadım. O yazdığımda bir tek 'Melo'nun ekmek yemesi' kısmı seninle ilgiliydi, diğerleri geneldi. Herkesin görüşüne saygılıyım ama benim görüşüm de Nouma'yı sevenlerin Melo'ya laf etmesinin samimi olmadığı görüşü ki bu görüşte de yanlış bir şey görmüyorum.. Dediğim gibi ben ikisini de severim. Emre konusuna gelince ; Melo'nun saha içinde rakibi tahrik etmesiyle aynı kefeye koyamayız Emre'yi. Çirkef dediğin Melo ve Nouma gibi olur , Emre'ninki çok daha ilerisi.

Edit : FBden isim vermek gerekirse Lugano , Alves falan Melo ve Nouma ile aynı kefeye koyabilir , ben bu oyuncuları da severim.
    Last edited by omersal : 04.Mayıs.2014 at 13:33

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sadece sana söylemedim onu , dikkat edersen alıntı falan da yapmadım. O yazdığımda bir tek 'Melo'nun ekmek yemesi' kısmı seninle ilgiliydi, diğerleri geneldi. Herkesin görüşüne saygılıyım ama benim görüşüm de Nouma'yı sevenlerin Melo'ya laf etmesinin samimi olmadığı görüşü ki bu görüşte de yanlış bir şey görmüyorum.. Dediğim gibi ben ikisini de severim. Emre konusuna gelince ; Melo'nun saha içinde rakibi tahrik etmesiyle aynı kefeye koyamayız Emre'yi. Çirkef dediğin Melo ve Nouma gibi olur , Emre'ninki çok daha ilerisi.
    Ben de Nouma hakkındaki görüşünü doğru bulmamakla birlikte elbette saygı duyuyorum. Evet o da vukuatlarıyla tanınan bir oyuncuydu ama bir gol sevinci yüzünden ağlaya ağlaya gönderilmeyi de kabul etti.

Neyse bu konu böyle uzar gider. Şahsına söylemiyorum dostum yanlış anlama genel itibariyle söylüyorum ve pek tabii benim için de geçerli bu husus. O da şu ki; insanların yorumlarına cevap yazarken önce "ne yazmış , niye yazmış , neyden bahsediyor" durup bir bakmak lazım, Özgür kardeşimin deyimiyle tatava yapmadan önce.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önce bir derin nefes aldım,sakinleştim,sonra bastım kahkahayı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo'nun oyun tarzı bu, bu tarz oyuncular bizde olmazdı özellikle derbilerde hep sahada eziliyorduk bu sebeple. Melo'nun varlığı önemli, sevilmesi çok normal. Bu kadar ön plana çıkması da ortaya koyduğu futboldan.

Burak Yılmaz geçen sene golleri sıralarken nefret sembolüydü resmen, bu sene pek konuşulmuyor çünkü formsuz. Faul alma konusunda uzman olan Selçuk için de bir şey söylenmez, çünkü saha dışında düzgün adam. Saha içinde de futbol olarak düşüşte.

Melo'ya sadece dünkü kafa darbesi alma numarasını yakıştıramadım, o işlere girmemesi lazım.

Herkesin fikrine saygım var tabii, beni de Emre gibi bir oyuncunun yıllarca Milli takım kaptanlığı yapması, yerde yatan oyuncuların bilerek bileğine basmayı alışkanlık haline getirmeye alışan futbolcular, tükürdü diye iftira atan, numara yapan futbolcular rahatsız ediyor. Tabii yapacak bir şey yok, her takımda her ülkede bu tarz isimler var. Değeri biçilemeyen, dünyanın en formda ismi denilen Suarez gibi antipatik bir isim bunun en büyük örneği.

Bu tarz adamlar özellikle büyük maçlarda gerekli. Emre atılırken o hareketi Sabri yapsa, kavga çıkardı. Melo yapınca sadece baktı, çünkü yemedi. Sonra koridorda "tutmayın küçük enişteyi" tadında coşmuş ama sahada gördük olanı biteni. Keşke Lugano'nun olduğu zamanlarda kadroda olsaydı Melo, ortaya koyduğu sertlik ile "öyle kolay değil" mesajı verirdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adnan Ersan'ın el hareketlerini,Aziz Yıldırım'ın küfürlerini eleştiri konusu yapmayıp buraya gelip Melo'yu konuşuyorsunuz,hareketlerini koyuyorsunuz falan,sonra biz samimiyetsizsiniz deyince Melo'yu savunuyor oluyoruz.

Türk futbolunda bu kadar iğrençlikler olurken bizim durmadan Melo'nun yaptığı şeyleri konuşmamız da sizlerin samimiyetsizliğidir,at gözlüğüyle bakmasıdır.

İşte bu yüzden Felipe Melo'nun yukarı da yaptığı orta parmak hareketini gayet yerinde buluyorum.
    Last edited by europeanconquer : 04.Mayıs.2014 at 13:54 Reason: karıştırmışım kişileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Anıl
    Ben sana alttan yazmadım Anıl. Senin lafını kullandım evet ama haftalardır aynı muhabbeti eden herkese yazdım. Sana bir şey söylecek olsam direk alıntı yapardım zaten.

Asıl konuya dönersek de yeniden söylüyorum burada Galatasaray'a laf atanların çoğunu samimiyetsiz buluyorum. Galatasaray lehine yapılan her hareketi incik cincik edip de kendilerine yapılanları görmedikleri sürece de bu düşüncem aynen devam edecek.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hatırlarsınız bir ara Fenerbahçe ile puan farkı 4'e kadar inmişti. O haftalarda bir Kasımpaşa maçını hatırlarım. Fenerbahçeli oyuncular Kasımpaşalı oyuncu yerde sakat yatarken topu taça atmayıp hücum ediyorlardı. Şimdi şampiyonluk garantilenince frikiği kasten auta vurmak güzel şeyler tabi. Medya önünde şirin gözüken şeyler. Şimdi böyle şeyleri yapanlar aldığı parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyor musunuz ? Ama konu Melo olunca tabi herkeste bir artniyetli bakış.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post

Aynen öyle.Ben mesela Meireles ve Emre'ye çok küfür ediyorum maçları izlerken gereksiz yere itirazlar sert hareketler cünkü daha önce yasadık kırmızıyı yiyip oturuyorlar yine bosu bosuna takımı eksik bırakacaklar diye sinirden deliriyorum.Ama Melo'nun öyle bir derdi olmadıgı icin siz egleniyor olabilirsiniz izlerken.3-5 tane kırmızı yeseydi şu yaptıgı hareketlerden eminim sizde delirecektiniz Melo'yu gördükçe.Derbide dil cıkardıgı zaman sportmenlige aykırı hareketten ikinci sarıyı görseydi puan alsaydık o maçtan o hareketi bu kadar çok paylasıp eglenebilecekmiydiniz merak ediyorum.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Aynen öyle.Ben mesela Meireles ve Emre'ye çok küfür ediyorum maçları izlerken gereksiz yere itirazlar sert hareketler cünkü daha önce yasadık kırmızıyı yiyip oturuyorlar yine bosu bosuna takımı eksik bırakacaklar diye sinirden deliriyorum.Ama Melo'nun öyle bir derdi olmadıgı icin siz egleniyor olabilirsiniz izlerken.3-5 tane kırmızı yeseydi şu yaptıgı hareketlerden eminim sizde delirecektiniz Melo'yu gördükçe.Derbide dil cıkardıgı zaman sportmenlige aykırı hareketten ikinci sarıyı görseydi puan alsaydık o maçtan o hareketi bu kadar çok paylasıp eglenebilecekmiydiniz merak ediyorum.
    K.pasa macinda sotanin anasina saydiran emre atilsa ve sampiyonluktan kopsaydiniz kaptan emre helal olsun vs. Diyebilecek miydiniz acaba cok merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    K.pasa macinda sotanin anasina saydiran emre atilsa ve sampiyonluktan kopsaydiniz kaptan emre helal olsun vs. Diyebilecek miydiniz acaba cok merak ediyorum.
    Ah yazımı okusaydında tekrar yazmak zorunda kalmasaydım.Emre'yi sevmedigimi her an kırmızı görebilecek bir tehlike oldugunu yazmısım demi yukarıda.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Biz senelerce basin tribunune hareket ceken Emre Belozoglunu gol atinca secdeye yatip rabia isareti yapiyor diye vatan evladi belleyenlerle mucadele ettik. Kesinlikle Meloyla Emreyi ayni kefeye koymuyorum adi defalarca irkcilik olaylarina karismis bi adamin cirkeften ote oldugu tartisilir bi sey degil tabi ki. Ama Fenerbahceli ve Besiktasli arkadaslarin hakki var Melonun yaptigi ayip ve ceki duzen vermesi gerekiyor kendine.

Ah yazımı okusaydında tekrar yazmak zorunda kalmasaydım.Emre'yi sevmedigimi her an kırmızı görebilecek bir tehlike oldugunu yazmısım demi yukarıda.
    Iste siz hep boylesiniz. O zaman koyun tepkinizi alin kaptanligi. Sevmiyorum emre'yi ama hala kaptan. O zaman sevinmeyeceksin sampiyonluga da. Bu mantikta haketmemis oluyorsunuz çünkü.

Zamanında Nouma'ya edilmeyen laf kalamamıştı. E ne dolu ? Hadi, şimdi yemiyor tabi basın sesini çıkaramıyor. Hala melonun şu hareketlerini savunan var yaa.

Bir de diyosunuz holiganizm yasak forumda, cart curt. Geçiniz bunları ya, asıl fanatizim-holiganizm tam ortasındasınız. Forumun seviyesini tekrar gözden geçirin bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Iste siz hep boylesiniz. O zaman koyun tepkinizi alin kaptanligi. Sevmiyorum emre'yi ama hala kaptan. O zaman sevinmeyeceksin sampiyonluga da. Bu mantikta haketmemis oluyorsunuz çünkü.
    Ordan kulup başkanı veya teknik direktörü gibi mi görünüyorum ? Emre kırmızı görmedi diye sampiyonluga mı sevinmeyecegiz. Okkkeeeey.

Valla sen fazla fanatiksin bence saglıklı düsünemiyorsun.Bir hakem hatasıyla sampiyonluk kutlanmayacaksa vay anam vay kimse sampiyonluk kutlamazdı simdiye kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post

Birinin yaptığı yanlış diğerinin yaptığı yanlışı örtmez ama birine ses çıkarmayıp diğerine tepki gösterince de o yorumda samimiyet aranmaz...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Ordan kulup başkanı veya teknik direktörü gibi mi görünüyorum ? Emre kırmızı görmedi diye sampiyonluga mı sevinmeyecegiz. Okkkeeeey.

Valla sen fazla fanatiksin bence saglıklı düsünemiyorsun.Bir hakem hatasıyla sampiyonluk kutlanmayacaksa vay anam vay kimse sampiyonluk kutlamazdı simdiye kadar.
    Bir ( 1 ) hakem hatası. .. hmm ok kib bye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@davidvilla

Mesajını silmek zorundaydım ama cevabımı veriyorum.

Yukarıda söyledim , tekrar söylüyorum; emin olun sadece denk gelmemişsinizdir Emre veya bir başkası hakkında yazdıklarıma. Kameranın dibinde , üzerinde Ay-Yıldızlı forma varken kendi vatandaşına ağza alınmayacak küfür eden , fanatik Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen'e bile o esnada "böyle bir şey olabilir mi yahu" dedirten Emre'ye en çok öfkelenen belki de benim emin olun ama dediğim gibi denk gelmemiş olmanız veya benim bunu daha önce forumda belirtmemiş olmam , aksi yönde görüşe sahip olduğum anlamına gelmiyor.

Dün akşam bizim maçtan hemen sonra halı sahaya gittim , eve döndüğümde de direk Melo'nun pozisyonlarına denk geldim. Daha öncesinde de fazlasıyla bulaştığı vukuatlar olduğu için girdim ve düşüncelerimi belirttim.

Melo'nun Galatasaray değil de üç büyüklerin diğer ikisinden birinde oynaması halinde hepimizden daha çok sövecek olduğunuzu bilmek bana yetiyor zaten. Kendimce haklı buluyorum bu sebeple kendimi.

Son olarak daha önce de söylediğim gibi "bize yapılanlar , senelerdir çektiklerimiz vs." bunları Beşiktaşlı birine söylemeyin , gerçekten söylemeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Walter Sakana

Gabi abi Allah aşkına oyunculardan biri bunu Spartak Moskova'da yapmış diğeri Ulusal takımda. Doğru veya yanlış demiyorum. Fenerbahçe forması altında daha değişik şeyler yapmadılar mı? Yaptılar. Ama bırakın geneli sadece dünkü maçta Melo 2-3 defa oyundan atılacak hareketler yaptı. Hatta en son dil hareketinde Sabri bile dayanamadı, yapma dedi. Kendi takım arkadaşları bile bu kadar rahatsızken aşırı savunma psikoloji içinde olmaya gerek yok.

"Melo bunu yaptı ama X oyuncudu da yapıyor, o yüzden helal sana Melo"

demek ile ;

"Melo'nun yaptıkları oldukça yanlış, hem takımının prestijine hem de futbolun güzelliğine kötü örnek oluyor ancak bu hassasiyetinizi diğer oyuncular da yaptığı zaman görmek isteriz"

demek çok farklı şeyler. Burada ve sosyal ortamda gördüğüm kadarıyla genel olarak 1. örnekte verdiğim savunma mekanizması kullanılıyor. Bu demek oluyor ki Galatasaray taraftarı Melo'nun yaptıklarından zerre hoşnutsuzluk duymuyor.

Keşke hakemler Melo ve bu gibi davranışta bulunan oyunculara saha içinde gerekli cezaları verse, takımların canı yansa. Yansa ki bu gibi oyunculara prim vermeseler. Ama hakemler de buna çanak tutunca bu oyuncular kahraman oluyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de senin bu Beşiktaş düşmanlığına anlam veremiyorum. Her konuda da Beşiktaş'a ve Beşiktaşlıya mağdur edebiyatı demen de sıktı artık. İnsanların sinirlerini zorlamadan yorum yap, yeter!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bir ( 1 ) hakem hatası. .. hmm ok kib bye...
    Gercekten beni güldürüyorsun. Simdi burada Fenerbahce'nin lehine aleyhine verilen kararları tartısmak sacma ama sadece 3 tane örnek vermek istiyorum.
    1-) Karabükspor maçında Emenike'nin golüne çalınan ofsayt düdügü.
    2-)Beşiktaş maçında son dakikada verilmeyen penaltı.
    3-)Sivas maçında verilmeyen penaltı.

Bu örnekler cogaltılabilir ancak direk aklımda kalan 3 tanesi bu.Ve biz bu 3 macın ikisinde yenildik birinde berabere kaldık.Ve bunlar direk skora etki eden hatalar verilmeyen kırmızı cart curt onlara girmiyorum.Eger 3 tane böyle örnegin varsa bizim lehimize verilen onlara say bunları ödeselim sampiyonlugu hakkımızla almıs olalım tamam ?

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri