Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 333 sonuç

Konu: Fulham | Kulübeden Kupalara Geçiş - 2019

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Süper kupa için tebrikler Yalnız yukarda ŞL grubumu var AL grubumu anlayamadım
    Hacım, benim gibi gözlük kullanman gerek ama kullanmıyor musun
    Koskoca yazıyo daa

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Hacım, benim gibi gözlük kullanman gerek ama kullanmıyor musun
    Koskoca yazıyo daa
    Gözlüğüm yok ama iyice baktım ki harbiden de ŞL grubuymuş Bu ŞL ne hallere düşmüş

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Gözlüğüm yok ama iyice baktım ki harbiden de ŞL grubuymuş Bu ŞL ne hallere düşmüş
    1.torbadan katılınca böyle oluyor

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    1.torbadan katılınca böyle oluyor
    Artiz e bak Bende 1. torbadan katıldım grubumu biliyorsun yinede hatırlatıyım M.Utd,PSG, Napoli ve olympiakos yani diyeceğim o ki çok ballısın

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Artiz e bak Bende 1. torbadan katıldım grubumu biliyorsun yinede hatırlatıyım M.Utd,PSG, Napoli ve olympiakos yani diyeceğim o ki çok ballısın
    Bende diyorum ki , Fulham ile 1.torbadan katılıyorum hatırlatayım
    Öyle Manchesterlarla değil

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Spoiler: Manchester City İstatistikleri 

Çok kötü oynadık, ligin ilk haftasında yenildiğimiz Southampton'a karşı bile daha iyi oynamıştık hatta maç elimizdeydi kontradan yediğimiz gol ile yenilmiştik.
    Kabul etmeliyiz ki ligi domine eden bir takım var karşımızda ne kadar güçlü oyunculardan kurulu olsakta rakip bizden her zaman daha iyi 3.sezonum ve değişen birşey yok , bir sonra ki karşılaşmamızda bu yine aynı olabilir ama olmaması için yeni birşeyler deneyeceğim.
    City'e sattığım Domagoj Vida maçın en iyi oyunculardan biri oldu , bende de iyi bir oyuncuydu fakat buraya gelince oyununa üst düzey şeyler katmış tabii onu kullanan isimde doğru akıllı kullanıyor defansta oynamasına rağmen hücumu çok yaratıcı kullanmasını sağlıyor valla tebrik ederim. Agüero gerçeğide kariyerini sonlandırana kadar devam edecek herhalde.

Aramızdaki tek fark Sampson'ı onlar değil biz aldıkkk !!

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Maşallah Şl gruba bak. Bal grubu olmuş O güçte bir grup insanın karşısına Al de bile gelmez. Umarım yanlış yapmazda lider olarak çıkarsın

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Maşallah Şl gruba bak. Bal grubu olmuş O güçte bir grup insanın karşısına Al de bile gelmez. Umarım yanlış yapmazda lider olarak çıkarsın
    Ne kuçumsediniz arkadaş İnter ve Zenit dev rakipler lütfen

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Transfer dönemi kapanmasına rağmen , serbest transfer dönemi hala daha devam ettiği için bir kaç incelemede bulundum ve defansımıza bir takviye daha yapmam gerektiğini düşündüm ve yeni transferimiz Ajax'ta yıllarca top oynamış altyapısından çıkmuş bir oyuncu. İsmi Denswill

Spoiler: Stefano Denswill Profil 

Spoiler: İnter Maç İstatistikleri 

Şampiyonlar ligi gruplarına önemli bir galibiyet ile başladık.
    Çok iyi oynayıpta ilk yarı gol bulamamış olmamız tamamen İnter'in kale önünde iyi defans yapmasından kaynaklanıyor. Top rakipte olmasına rağmen sadece kalemize 5 şut çekebildiler, biz ise 28 kez rakibimizi tehdit ettik fakat kaleyi bulan şut oranımız oldukça pasif kaldı .

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

PREMIER LIG 5-7.HAFTA SONUÇLARI

Spoiler: Everton Maç İstatistikleri 

Spoiler: Newcastle Maç İstatistikleri 

Spoiler: Sheff Wed. Maç İstatistikleri 

Capital One 3.Tur

Spoiler: Arsenal Maç İstatistikleri 

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Spoiler: Elfsborg Maç İstatistikleri 

Evinde bizi yenerek sürpriz yapmayı planlayan Elfsborg'a şans tanımadık. Adeta tek kale oynadığımızı söylemek gerek , rakibimiz direnç göstermeye çalışsa da bunun gerçek anlamda oyuna bir etkisi olmadı çünkü bir yere kadar direnebildiler. %64 topa sahip olmamız beni tatmin etti, öte yandan James Rodriguez ise arada yedek oturmasına rağmen hiçbir zaman küsmeyip oyununa devam etmesi beni mutlu ediyor. Tam takım oyuncusu olduğunu ispatlıyor bana.
    Benzia'ya güvenerek Musa'yı göndermiştim ve onun beni haklı çıkarması yeni transfer sezonunu sabırsızlıkla beklememi engelledi ve şuan da herhangi bir sakatlık olmadığı halde regenimiz Ronnie Elmes çift forvetimize tek alternatif olmaya devam edecek.

GELECEK MAÇ

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

bir defans oyuncusu için olması gereken özellikler fazlasıyla var uzun yıllar katkı yapar

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    bir defans oyuncusu için olması gereken özellikler fazlasıyla var uzun yıllar katkı yapar
    Çok şansa geldi gerçekten ben araştırırken bulamamıştım , gözlemcim sundu , hemen yeni sözleşmeyide dayadım gözlemciye ilk 11 çıkarıyorum valla Sakho'nun hatalarından kurtuldum biraz

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Denswill on numara stoper beklerdede oynatmışlığım vardır defansın heryerinde kullanbilirsin, ligde ufak tefek kayıplar var ama telafiside var 2. yarıya kadar. ŞL dede güzel gidiyoruz zaten başka türlü skorlar olmazdı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Denswill on numara stoper beklerdede oynatmışlığım vardır defansın heryerinde kullanbilirsin, ligde ufak tefek kayıplar var ama telafiside var 2. yarıya kadar. ŞL dede güzel gidiyoruz zaten başka türlü skorlar olmazdı

Abi ligdeki puan kayıpları olabilir diyorsunuz İnter'i yenince zaten olması gereken falan demeniz yok mu ayıp bu kadar küçümsemeyin grubu
    Ligde evimizde puan vermemem gerek , iç saha performansında 1.olmak hedefim var

hocam transferin süper. ŞL'de de yürüyerek çıkarsın zaten başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
    hocam transferin süper. ŞL'de de yürüyerek çıkarsın zaten başarılar.

Regenler iyi hocam , hatta Sampson dışındaki isimler ön planda değiller fakat onlar gelecekte daha iyi olacaklar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Zenit'i rahat geçeceğini düşünüyorum. Ligde de gidişat iyi. Ara sıra mağlubiyet ve beraberlikler alsanda genel olarak iyi gidiyorsun.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Zenit'i rahat geçeceğini düşünüyorum. Ligde de gidişat iyi. Ara sıra mağlubiyet ve beraberlikler alsanda genel olarak iyi gidiyorsun.
    Zenit'i geçer miyiz ? Şüpheliyim açıkcası ama ligde öyle kritik puan kayıpları yaşıyorum ki delirmemek elde değil ve en kötüsü ŞL kazanmasam AL gidiyordum zor kurtardık

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ligdeki puan kayıpları kötü olmuş ama bende çok puan kaybediyorum ŞL de muhteşemsin

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Grafikler süper ya agam ama sayfa 6 ayda yükleniyor

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Zenit'i geçeceğiz hocam hadi başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Bu kadar adam inanıyor takımına bi sen inanamıyosun

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Nerden buluyorsun bu hayvanları
    Denwill bende de sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş. Teklif yapayım dedim. Maaşında az sıkıntı yaşadık. Ben en fazla 49 B Tl haftalık verebiliyorum. Adam 54 B istedi veremedim anlaşamadım Ama yabancıya ihtiyacım yok. yinede alsammı?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

istatistiklere baktım da hücumcuların muzzam formda. elsfsborg senden daha iyi oynamış 0 net şansı vermiş kendisi 2 tane bulmuş (: ligde de rakiple neredeyse aynı oranda 1-2 net fırsat bulmana ragmen golsüz macın yok bikaç oynama yapsan kanımca iyi olur yoksa hücumcuların performansı düştüğü an takım buhrana düşer gibime geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ligdeki puan kayıpları kötü olmuş ama bende çok puan kaybediyorum ŞL de muhteşemsin
    ŞL de arkadaşlar rakipleri ufak gördü o yüzden herhalde

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Grafikler süper ya agam ama sayfa 6 ayda yükleniyor
    Sağolasın kanka valla önemli maç resimleri 8 ila 12 mb arası sadece ondan

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Zenit'i geçeceğiz hocam hadi başarılar
    Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Bu kadar adam inanıyor takımına bi sen inanamıyosun
    Geçeceğiz ulaaan

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Nerden buluyorsun bu hayvanları
    Denwill bende de sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş. Teklif yapayım dedim. Maaşında az sıkıntı yaşadık. Ben en fazla 49 B Tl haftalık verebiliyorum. Adam 54 B istedi veremedim anlaşamadım Ama yabancıya ihtiyacım yok. yinede alsammı?
    Özellikleri çok iyi ve direk maç eksiği olmasına rağmen oynattım geldiği gibi takıma ısındı ve defansım Sakho'nun sayesinde bozgun yerdi şimdi toparlandı tabii büyük maçları görmek lazım
    Denswill'ı gözlemci önerdi hiç sallamam normalde ama bi bakayım dedim yaşa bakıyorum özelliklere bakıyorum hoşuma gitti aldım varsa problemlerin al tavsiye ederim

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    istatistiklere baktım da hücumcuların muzzam formda. elsfsborg senden daha iyi oynamış 0 net şansı vermiş kendisi 2 tane bulmuş (: ligde de rakiple neredeyse aynı oranda 1-2 net fırsat bulmana ragmen golsüz macın yok bikaç oynama yapsan kanımca iyi olur yoksa hücumcuların performansı düştüğü an takım buhrana düşer gibime geliyor
    Bir kaç oynama derken ne gibi oynamalardan söz ediyorsun hocam , ben genelde hızlı kontra atak tercihinden yana kullanıyorum seçimimi büyük küçük takım farketmiyor direk topu kanatlara attırıyorum forvetler beleş atıyor o yüzden bence kanatlarımın formu onlardan biraz daha önemli

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Grupta ne kolaymış arkadaş Deplasmanda Zenit'e 5 atıp gol yemiyoruz Dakika 50'de rakip 5-3-2'ye döndü defansı 5lediler 5 yediler

Spoiler: Zenit Maçı İstatistikleri 

PREMIER LIG 8-10.HAFTA

Spoiler: Aston Villa Maç İstatistikleri 

Spoiler: Norwich Maçı İstatistikleri 

Spoiler: West Ham Maçı İstatistikleri 

Capital One 4.Tur

Spoiler: Notts County Maçı İstatistikleri 

Aston Villa gerçekten sezona çok iyi girdi bir önceki sezon gibi sonradan düşüş yaşamışlardı ama hep onların iyi dönemlerinde karşılaşıp puan kayıpları yaşadık bu seferde öyle oldu fakat ardından galibiyetler konumumuzu yükseltti yine üst sırayı tehdit edecek yerdeyiz.
    Last edited by Leonadias : 06.Mayıs.2014 at 07:39 Reason: Yazım hatası

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Spoiler: Zenit Maçı İstatistikleri 

Spoiler: Şampiyonlar Ligi Puan Durumu 

Spoiler: Önümüzdeki Zorlu 5 Maç 

Spoiler: Toplu Puan Durumu 

Bakıldığı üzere son dönemdeki yükselişimizin ardından ligde 5.sırada kendimize yer bulduk, üstümüzde bulunan 2 ekip New ve Aston'un oralarda tutunabileceğini sanmıyorum ve bu yüzden altımızdaki takımlara şans vermezsem ligde daha iyi yerlere çıkabilirim.

2. Zenit maçına gelecek olursak rakibimizi küçümser bir tavır ile sahaya çıkmamız sonuç hakkında son dakkaya kadar beklememize neden oldu , uyarılar ikinci yarıda ufak toparlanmaya sebep olsa da skorun her an değişebileceği gözümden kaçmadı.

Ve gruptan çıkmayı garantiledik.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bu sezon da ligde liderlik için yarışamayacaksın gibi duruyor umarım yanılırım

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

İlk 11'inin bir fotoğrafını gönderebilir misin kadronun tamamı ile birlikte

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri