Spoiler: Manchester City İstatistikleri
Çok kötü oynadık, ligin ilk haftasında yenildiğimiz Southampton'a karşı bile daha iyi oynamıştık hatta maç elimizdeydi kontradan yediğimiz gol ile yenilmiştik.
Kabul etmeliyiz ki ligi domine eden bir takım var karşımızda ne kadar güçlü oyunculardan kurulu olsakta rakip bizden her zaman daha iyi 3.sezonum ve değişen birşey yok , bir sonra ki karşılaşmamızda bu yine aynı olabilir ama olmaması için yeni birşeyler deneyeceğim.
City'e sattığım Domagoj Vida maçın en iyi oyunculardan biri oldu , bende de iyi bir oyuncuydu fakat buraya gelince oyununa üst düzey şeyler katmış tabii onu kullanan isimde doğru akıllı kullanıyor defansta oynamasına rağmen hücumu çok yaratıcı kullanmasını sağlıyor valla tebrik ederim. Agüero gerçeğide kariyerini sonlandırana kadar devam edecek herhalde.
Aramızdaki tek fark Sampson'ı onlar değil biz aldıkkk !!
Maşallah Şl gruba bak. Bal grubu olmuşO güçte bir grup insanın karşısına Al de bile gelmez. Umarım yanlış yapmazda lider olarak çıkarsın
![]()
Transfer dönemi kapanmasına rağmen , serbest transfer dönemi hala daha devam ettiği için bir kaç incelemede bulundum ve defansımıza bir takviye daha yapmam gerektiğini düşündüm ve yeni transferimiz Ajax'ta yıllarca top oynamış altyapısından çıkmuş bir oyuncu. İsmi Denswill
Spoiler: Stefano Denswill Profil
Spoiler: İnter Maç İstatistikleri
Şampiyonlar ligi gruplarına önemli bir galibiyet ile başladık.
Çok iyi oynayıpta ilk yarı gol bulamamış olmamız tamamen İnter'in kale önünde iyi defans yapmasından kaynaklanıyor. Top rakipte olmasına rağmen sadece kalemize 5 şut çekebildiler, biz ise 28 kez rakibimizi tehdit ettik fakat kaleyi bulan şut oranımız oldukça pasif kaldı .
PREMIER LIG 5-7.HAFTA SONUÇLARI
Spoiler: Everton Maç İstatistikleri
Spoiler: Newcastle Maç İstatistikleri
Spoiler: Sheff Wed. Maç İstatistikleri
Capital One 3.Tur
Spoiler: Arsenal Maç İstatistikleri
Spoiler: Elfsborg Maç İstatistikleri
Evinde bizi yenerek sürpriz yapmayı planlayan Elfsborg'a şans tanımadık. Adeta tek kale oynadığımızı söylemek gerek , rakibimiz direnç göstermeye çalışsa da bunun gerçek anlamda oyuna bir etkisi olmadı çünkü bir yere kadar direnebildiler. %64 topa sahip olmamız beni tatmin etti, öte yandan James Rodriguez ise arada yedek oturmasına rağmen hiçbir zaman küsmeyip oyununa devam etmesi beni mutlu ediyor. Tam takım oyuncusu olduğunu ispatlıyor bana.
Benzia'ya güvenerek Musa'yı göndermiştim ve onun beni haklı çıkarması yeni transfer sezonunu sabırsızlıkla beklememi engelledi ve şuan da herhangi bir sakatlık olmadığı halde regenimiz Ronnie Elmes çift forvetimize tek alternatif olmaya devam edecek.
GELECEK MAÇ
bir defans oyuncusu için olması gereken özellikler fazlasıyla var uzun yıllar katkı yapar
Denswill on numara stoper beklerdede oynatmışlığım vardır defansın heryerinde kullanbilirsin, ligde ufak tefek kayıplar var ama telafiside var 2. yarıya kadar. ŞL dede güzel gidiyoruz zaten başka türlü skorlar olmazdı![]()
hocam transferin süper. ŞL'de de yürüyerek çıkarsın zaten başarılar.
Zenit'i rahat geçeceğini düşünüyorum. Ligde de gidişat iyi. Ara sıra mağlubiyet ve beraberlikler alsanda genel olarak iyi gidiyorsun.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ligdeki puan kayıpları kötü olmuş ama bende çok puan kaybediyorumŞL de muhteşemsin
![]()
Grafikler süper ya agam ama sayfa 6 ayda yükleniyor![]()
Zenit'i geçeceğiz hocam hadi başarılar![]()
Bu kadar adam inanıyor takımına bi sen inanamıyosun![]()
Nerden buluyorsun bu hayvanları
Denwill bende de sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş. Teklif yapayım dedim. Maaşında az sıkıntı yaşadık. Ben en fazla 49 B Tl haftalık verebiliyorum. Adam 54 B istedi veremedim anlaşamadımAma yabancıya ihtiyacım yok. yinede alsammı?
istatistiklere baktım da hücumcuların muzzam formda. elsfsborg senden daha iyi oynamış 0 net şansı vermiş kendisi 2 tane bulmuş (: ligde de rakiple neredeyse aynı oranda 1-2 net fırsat bulmana ragmen golsüz macın yok bikaç oynama yapsan kanımca iyi olur yoksa hücumcuların performansı düştüğü an takım buhrana düşer gibime geliyor
ŞL de arkadaşlar rakipleri ufak gördü o yüzden herhalde
Sağolasın kankavalla önemli maç resimleri 8 ila 12 mb arası sadece ondan
Geçeceğiz ulaaan
Özellikleri çok iyi ve direk maç eksiği olmasına rağmen oynattım geldiği gibi takıma ısındı ve defansım Sakho'nun sayesinde bozgun yerdi şimdi toparlandı tabii büyük maçları görmek lazım
Denswill'ı gözlemci önerdi hiç sallamam normalde ama bi bakayım dedim yaşa bakıyorum özelliklere bakıyorum hoşuma gitti aldım varsa problemlerin al tavsiye ederim
Bir kaç oynama derken ne gibi oynamalardan söz ediyorsun hocam , ben genelde hızlı kontra atak tercihinden yana kullanıyorum seçimimi büyük küçük takım farketmiyor direk topu kanatlara attırıyorum forvetler beleş atıyoro yüzden bence kanatlarımın formu onlardan biraz daha önemli
Grupta ne kolaymış arkadaşDeplasmanda Zenit'e 5 atıp gol yemiyoruz
Dakika 50'de rakip 5-3-2'ye döndü defansı 5lediler 5 yediler
![]()
Spoiler: Zenit Maçı İstatistikleri
PREMIER LIG 8-10.HAFTA
Spoiler: Aston Villa Maç İstatistikleri
Spoiler: Norwich Maçı İstatistikleri
Spoiler: West Ham Maçı İstatistikleri
Capital One 4.Tur
Spoiler: Notts County Maçı İstatistikleri
Aston Villa gerçekten sezona çok iyi girdi bir önceki sezon gibi sonradan düşüş yaşamışlardı ama hep onların iyi dönemlerinde karşılaşıp puan kayıpları yaşadık bu seferde öyle oldu fakat ardından galibiyetler konumumuzu yükseltti yine üst sırayı tehdit edecek yerdeyiz.
Last edited by Leonadias : 06.Mayıs.2014 at 07:39 Reason: Yazım hatası
Spoiler: Zenit Maçı İstatistikleri
Spoiler: Şampiyonlar Ligi Puan Durumu
Spoiler: Önümüzdeki Zorlu 5 Maç
Spoiler: Toplu Puan Durumu
Bakıldığı üzere son dönemdeki yükselişimizin ardından ligde 5.sırada kendimize yer bulduk, üstümüzde bulunan 2 ekip New ve Aston'un oralarda tutunabileceğini sanmıyorum ve bu yüzden altımızdaki takımlara şans vermezsem ligde daha iyi yerlere çıkabilirim.
2. Zenit maçına gelecek olursak rakibimizi küçümser bir tavır ile sahaya çıkmamız sonuç hakkında son dakkaya kadar beklememize neden oldu , uyarılar ikinci yarıda ufak toparlanmaya sebep olsa da skorun her an değişebileceği gözümden kaçmadı.
Ve gruptan çıkmayı garantiledik.
Bu sezon da ligde liderlik için yarışamayacaksın gibi duruyor umarım yanılırım![]()
İlk 11'inin bir fotoğrafını gönderebilir misin kadronun tamamı ile birlikte![]()