Ligdeki puan kayıpları kötü olmuş ama bende çok puan kaybediyorumŞL de muhteşemsin
![]()
Ligdeki puan kayıpları kötü olmuş ama bende çok puan kaybediyorumŞL de muhteşemsin
![]()
ŞL de arkadaşlar rakipleri ufak gördü o yüzden herhalde
Sağolasın kankavalla önemli maç resimleri 8 ila 12 mb arası sadece ondan
Geçeceğiz ulaaan
Özellikleri çok iyi ve direk maç eksiği olmasına rağmen oynattım geldiği gibi takıma ısındı ve defansım Sakho'nun sayesinde bozgun yerdi şimdi toparlandı tabii büyük maçları görmek lazım
Denswill'ı gözlemci önerdi hiç sallamam normalde ama bi bakayım dedim yaşa bakıyorum özelliklere bakıyorum hoşuma gitti aldım varsa problemlerin al tavsiye ederim
Bir kaç oynama derken ne gibi oynamalardan söz ediyorsun hocam , ben genelde hızlı kontra atak tercihinden yana kullanıyorum seçimimi büyük küçük takım farketmiyor direk topu kanatlara attırıyorum forvetler beleş atıyoro yüzden bence kanatlarımın formu onlardan biraz daha önemli
Kontra oynuyorsan problem yok her maç kontra ile birkaç pozisyon bulup sonuçlandırıyorsan normal gibi ama atak oynayıp hatta elfsborg macında 0 net şans yakaladığını belirterek her zaman böyle goller bulamayabilrisin yani her maç. Zira net şans bulamıyor takım o yüzden dedim hücumcular çok formda diye. Forvetler değil hücumcular (: birkaç oynamayı ise tamamen maçı izleyip analiz ederek yapabilrsn yani pozisayonlarda kaç oyuncu içeri giriyor şutların nerelerden neden şans bulamıyor takım gibi gibi bakarak rol görevlerde oynama yapabilrsin yada takım felsefesinde. Lakin gidişat güzel ve oyundan memunsan tabi değiştirme dışardan bakarak yorum yapyıorum zira
Bir kaç oynama derken ne gibi oynamalardan söz ediyorsun hocam , ben genelde hızlı kontra atak tercihinden yana kullanıyorum seçimimi büyük küçük takım farketmiyor direk topu kanatlara attırıyorum forvetler beleş atıyoro yüzden bence kanatlarımın formu onlardan biraz daha önemli
Ben durumu yanlış anlamışım affedersin hocam , hücum demişsin ben forvet anlamışım , bu aralar ufak sıkıntılar başladı senin dediğin gibi değişiklik yapacağım çünkü büyük maçlarda etkisiz kalıyoruz teşekkür ediyorum tavsiyelerin adına gözümü daha çok açmama sebep oldun