1 ile 30 arası toplam 333 sonuç

Konu: Fulham | Kulübeden Kupalara Geçiş - 2019

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ligdeki puan kayıpları kötü olmuş ama bende çok puan kaybediyorum ŞL de muhteşemsin

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ligdeki puan kayıpları kötü olmuş ama bende çok puan kaybediyorum ŞL de muhteşemsin
    ŞL de arkadaşlar rakipleri ufak gördü o yüzden herhalde

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Grafikler süper ya agam ama sayfa 6 ayda yükleniyor
    Sağolasın kanka valla önemli maç resimleri 8 ila 12 mb arası sadece ondan

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Zenit'i geçeceğiz hocam hadi başarılar
    Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Bu kadar adam inanıyor takımına bi sen inanamıyosun
    Geçeceğiz ulaaan

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Nerden buluyorsun bu hayvanları
    Denwill bende de sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş. Teklif yapayım dedim. Maaşında az sıkıntı yaşadık. Ben en fazla 49 B Tl haftalık verebiliyorum. Adam 54 B istedi veremedim anlaşamadım Ama yabancıya ihtiyacım yok. yinede alsammı?
    Özellikleri çok iyi ve direk maç eksiği olmasına rağmen oynattım geldiği gibi takıma ısındı ve defansım Sakho'nun sayesinde bozgun yerdi şimdi toparlandı tabii büyük maçları görmek lazım
    Denswill'ı gözlemci önerdi hiç sallamam normalde ama bi bakayım dedim yaşa bakıyorum özelliklere bakıyorum hoşuma gitti aldım varsa problemlerin al tavsiye ederim

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    istatistiklere baktım da hücumcuların muzzam formda. elsfsborg senden daha iyi oynamış 0 net şansı vermiş kendisi 2 tane bulmuş (: ligde de rakiple neredeyse aynı oranda 1-2 net fırsat bulmana ragmen golsüz macın yok bikaç oynama yapsan kanımca iyi olur yoksa hücumcuların performansı düştüğü an takım buhrana düşer gibime geliyor
    Bir kaç oynama derken ne gibi oynamalardan söz ediyorsun hocam , ben genelde hızlı kontra atak tercihinden yana kullanıyorum seçimimi büyük küçük takım farketmiyor direk topu kanatlara attırıyorum forvetler beleş atıyor o yüzden bence kanatlarımın formu onlardan biraz daha önemli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bir kaç oynama derken ne gibi oynamalardan söz ediyorsun hocam , ben genelde hızlı kontra atak tercihinden yana kullanıyorum seçimimi büyük küçük takım farketmiyor direk topu kanatlara attırıyorum forvetler beleş atıyor o yüzden bence kanatlarımın formu onlardan biraz daha önemli
    Kontra oynuyorsan problem yok her maç kontra ile birkaç pozisyon bulup sonuçlandırıyorsan normal gibi ama atak oynayıp hatta elfsborg macında 0 net şans yakaladığını belirterek her zaman böyle goller bulamayabilrisin yani her maç. Zira net şans bulamıyor takım o yüzden dedim hücumcular çok formda diye. Forvetler değil hücumcular (: birkaç oynamayı ise tamamen maçı izleyip analiz ederek yapabilrsn yani pozisayonlarda kaç oyuncu içeri giriyor şutların nerelerden neden şans bulamıyor takım gibi gibi bakarak rol görevlerde oynama yapabilrsin yada takım felsefesinde. Lakin gidişat güzel ve oyundan memunsan tabi değiştirme dışardan bakarak yorum yapyıorum zira

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Kontra oynuyorsan problem yok her maç kontra ile birkaç pozisyon bulup sonuçlandırıyorsan normal gibi ama atak oynayıp hatta elfsborg macında 0 net şans yakaladığını belirterek her zaman böyle goller bulamayabilrisin yani her maç. Zira net şans bulamıyor takım o yüzden dedim hücumcular çok formda diye. Forvetler değil hücumcular (: birkaç oynamayı ise tamamen maçı izleyip analiz ederek yapabilrsn yani pozisayonlarda kaç oyuncu içeri giriyor şutların nerelerden neden şans bulamıyor takım gibi gibi bakarak rol görevlerde oynama yapabilrsin yada takım felsefesinde. Lakin gidişat güzel ve oyundan memunsan tabi değiştirme dışardan bakarak yorum yapyıorum zira
    Ben durumu yanlış anlamışım affedersin hocam , hücum demişsin ben forvet anlamışım , bu aralar ufak sıkıntılar başladı senin dediğin gibi değişiklik yapacağım çünkü büyük maçlarda etkisiz kalıyoruz teşekkür ediyorum tavsiyelerin adına gözümü daha çok açmama sebep oldun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ben durumu yanlış anlamışım affedersin hocam , hücum demişsin ben forvet anlamışım , bu aralar ufak sıkıntılar başladı senin dediğin gibi değişiklik yapacağım çünkü büyük maçlarda etkisiz kalıyoruz teşekkür ediyorum tavsiyelerin adına gözümü daha çok açmama sebep oldun
    nema poblema faydalı oluyorsa ne mutlu (:

Mesaj Yetkileri