Dost kara günde belli olur Cihan abi.
ultrAslan kara gün dostu değil aksine kösteği,kötüyse çok kötü,iyiyse çok iyi ortaları yok işte ne yapacaklarını bilmiyorlar ondan bahsediyorum ben.
Dost kara günde belli olur Cihan abi.
ultrAslan kara gün dostu değil aksine kösteği,kötüyse çok kötü,iyiyse çok iyi ortaları yok işte ne yapacaklarını bilmiyorlar ondan bahsediyorum ben.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Canım kardeşim sen burda genelleme yaparak beni de kara gün dostu ilan ediyorsun. Gerçek ultrAslan son maçta kimse stada gelmemişken "Herkes gider, biz kalırız" tezahuratı yapan adamlar. Gerçek ultrAslanlar bizim gibi takım 9.'yken 730 km uzaktan 12 saat yol çekerek takımı desteklemeye gelen adamlar. vs vs liste uzar gider.
Bunun dışında ultrAslan grubuna giren binlerce gereksiz insan var. E bunları eleyemiyorsun ki. Ne yapacaksın "Sen biz kötüyken stada gelmemiştin, az öteye kay, bu tribün sadece bizim" diyerek mi adam edeceksin tribünleri ? Yok bunun bi çözümü.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Abi valla ben bilmem,oraya gelip o tribünde olmaları tabi ki takdire değer ama tribünde yaptıklarının takdire değer bir tarafı yok.Boşboğaz çok zaten bizim ülkede,birisi ''yayaya'' diye başlasa öteki ''şaşaşa'' diye devam ettiriyor bunu daha çok Cem Yılmaz'ın esprisine benzetiyorum ; ''ben gülüyorum,hadi sende,sende''
Kuru gürültü kalabalık var çoğu zaman Arena'da.Tabi bu işin ultrAslan'ın dışında ki o sözde Galatasaraylı kombine sahipleri ile alakası da var,17 maç varsa 3-4 tanesine geliyor bir 9-10 bin işi,benim gördüğüm kadarıyla.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp