1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Küfür etmişler diye yakınmıyorum,Fenerbahçeli futbolculara laf etmeden kendi futbolcularınızı düşünün kafi bunu istiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Küfür etmişler diye yakınmıyorum,Fenerbahçeli futbolculara laf etmeden kendi futbolcularınızı düşünün kafi bunu istiyorum.
    İyi de bu toplum içinde mi ? Kim bilir soyunma odasında ne küfürler etmişlerdir Galatasaray'a Fenerbahçeli futbolcular,uçakta her yer karanlık,kaç bin metre havadalar,Telles yabancı bir oyuncu,küfür olduğunu nerden bilsin de paylaşsın ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı futbolcular kupa dönüşünde uçakta Fenerbahçe'ye küfürlü tezahurat yapmış bu ilk değil kendilerine yakışanı yapmışlar,Emre'ye laf edenler kendi futbolcularını nasıl yorumlayacak hadi buyrun.
    Böyle böyle geçiştirilir zaten,söz konusu Fenerbahçe olsa yıkarsınız buraları
    Benzer veya farklı olaylarda bu yazdıkların defalarca söylendi Galatasaraylılar tarafından, siz ne yaptınız acaba o anlarda ? Hayat gerçekten çok güzel bir şey. O otobüslerin içinde neler oluyor. FBTV'nin canlı yayınlarda ne laflar sokuluyor ne imalar yapılıyor kahkahalar eşliğinde gıkınız çıkmıyor. Siz sanıyor musunuz ki FB'li futbolcular bu sevinçlerde rahat duruyor. Bizim Telles heyecana gelmiş paylaşmış anlamını bilmiyordum dese yeridir. Galatasaraylı futbolculara laf etmeden kendi futbolcularınızı düşünün kafi, bunu istiyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri