Gün yüzüne çıkmasına sevindim. Fenerbahçe saplantı olmuş adamlarda. Gözümde Galatasaray ahlakı tam olarak budur işte![]()
Gün yüzüne çıkmasına sevindim. Fenerbahçe saplantı olmuş adamlarda. Gözümde Galatasaray ahlakı tam olarak budur işte![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu laf hakikaten çok ilginç. Milletçe balık hafızalıyız diyoruz ya hani o bile fazla bize balıkların hafızası daha kuvvetli. Birincisi 15 yıldır ağzından Galatasaray'ı düşürmeyen bir adam var başınızda biz miyiz saplantılı olan. İkincisi bu 2 kulüp arasında 100 yıllık bir rekabet var, tarihlerine bakıldığında ülkenin en başarılı kulüpleri, bu iki takım devamlı yarışıyor birbiriyle, tabii ki taraftarlar futbolcular ezeli rakiplerine laf atacak, dalaşacak, küfür edecek, gidip Akhisar'a, Eskişehir'e laf atacak halleri yok. Fener her şampiyonluğunda Galatasaray'a dalaşacak, Galatasaray'sa Fenere zaten yapıyorlar da hatta dozunu fazlasıyla kaçırarak yapıyorlar, ortamın bu kadar gergin olmasının nedeni de bu doz aşımı. Ama siz böyle gelip Fenerbahçe ailenin sessiz, başarılı, çok sevilen çocuğu Galatasaray ise ailenin serseri bebesiymiş gibi davrandıkça delleniyorum. İki kulübünde birbirinden geri kalır tarafı yok buraya gelip böyle mesajlar yazmayın artık.
Screw you guys, I'm goin' home