Küfür etmişler diye yakınmıyorum,Fenerbahçeli futbolculara laf etmeden kendi futbolcularınızı düşünün kafi bunu istiyorum.
Küfür etmişler diye yakınmıyorum,Fenerbahçeli futbolculara laf etmeden kendi futbolcularınızı düşünün kafi bunu istiyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Amacımı üst mesajda belirttim,o küfür etmiş orda burda etmemiş değil amacım
Benzer veya farklı olaylarda bu yazdıkların defalarca söylendi Galatasaraylılar tarafından, siz ne yaptınız acaba o anlarda ? Hayat gerçekten çok güzel bir şey. O otobüslerin içinde neler oluyor. FBTV'nin canlı yayınlarda ne laflar sokuluyor ne imalar yapılıyor kahkahalar eşliğinde gıkınız çıkmıyor. Siz sanıyor musunuz ki FB'li futbolcular bu sevinçlerde rahat duruyor. Bizim Telles heyecana gelmiş paylaşmış anlamını bilmiyordum dese yeridir. Galatasaraylı futbolculara laf etmeden kendi futbolcularınızı düşünün kafi, bunu istiyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
Siz önce başkanınıza,yöneticilerinize bakın gelmişler 60-70 yaşına,bayan basket takımına karşı anasına bacısına sövüyorlar,tehdit ediyorlar.Basket federasyonunun görevlilerini falan tehdit ediyorlar.Rusya'da ki küfür videosu falan var.
Bana kendin diyorsun Aziz Yıldırım giderse napacağım diye.Eee bu adam sövüyor sayıyor,sana 10000 metre yüksekte olanlar batıyor.
İyide aynısını sen de yapıyorsun zaten. Aziz Yıldırım küfür edince bi eleştirin oldu mu ona karşı ? Ama bizimkilere olmuş. Çok samimisin.
Benim en çok merak ettiğim şey o videonun siliniş anıİlk kim farketti acaba. Uçakta nasıl kargaşa olmuştur
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yahu arkadaş ben bizimkilerin yaptıklarını burda aklayacak şeyler mi söylüyorum o da yanlış bu da yanlış onu belirtiyorum siz ne anlıyorsunuz
Tamam Ertan bizimkilerin yaptığı yanlış zaten,bunu söylemenin ne gereği,küfür zaten kötü bir şeydir,söylemeye gerek mi var.
Şimdi Telles daha bi gözüme girdi![]()
Saha ortasinda iste böyle her sene böyle... ile bizimkilerin yaptigi arasinda pek fark görmüyorum. Ama bizim futbolcularin icindeki fener nefreti güzel sevindim bu duruma.
Last edited by Nedvedmania : 08.Mayıs.2014 at 14:22 Reason: Kural 6
Bu arada Mancini gitmeyecek. Bu konuda iddalara varım![]()
aferin telles gozume girdin
Finallere ulaşmak, sonrasında şampiyon olmak ve şampiyon olduktan sonra da şampiyon gibi davranmak çok önemlidir. -Aykut Kocaman
Gün yüzüne çıkmasına sevindim. Fenerbahçe saplantı olmuş adamlarda. Gözümde Galatasaray ahlakı tam olarak budur işte![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
hayir anlamiyorum , aziz yildirim .... boyle fenerbahceyi derken birsey yok galatasarayli yabancilarin demesine niye takiliyorsunuz anlamiyorum ?
mpaker66 : bu arada gidicek mancini iddaya varmisin ?![]()
Galatasaray'a ettiğim tebriği geri alıyorum. Yazıklar olsun diyorum bu rezaletten sonra.
Bu laf hakikaten çok ilginç. Milletçe balık hafızalıyız diyoruz ya hani o bile fazla bize balıkların hafızası daha kuvvetli. Birincisi 15 yıldır ağzından Galatasaray'ı düşürmeyen bir adam var başınızda biz miyiz saplantılı olan. İkincisi bu 2 kulüp arasında 100 yıllık bir rekabet var, tarihlerine bakıldığında ülkenin en başarılı kulüpleri, bu iki takım devamlı yarışıyor birbiriyle, tabii ki taraftarlar futbolcular ezeli rakiplerine laf atacak, dalaşacak, küfür edecek, gidip Akhisar'a, Eskişehir'e laf atacak halleri yok. Fener her şampiyonluğunda Galatasaray'a dalaşacak, Galatasaray'sa Fenere zaten yapıyorlar da hatta dozunu fazlasıyla kaçırarak yapıyorlar, ortamın bu kadar gergin olmasının nedeni de bu doz aşımı. Ama siz böyle gelip Fenerbahçe ailenin sessiz, başarılı, çok sevilen çocuğu Galatasaray ise ailenin serseri bebesiymiş gibi davrandıkça delleniyorum. İki kulübünde birbirinden geri kalır tarafı yok buraya gelip böyle mesajlar yazmayın artık.
Screw you guys, I'm goin' home
Her fırsatta,başkanı,yöneticisi,taraftarı Galatasaray'a sallayan bir camia ile artık dost olmadığımızı kendilerinin açıklaması beni rahatlattı açıkçası.Yaptıkları tahrikler,ettikleri küfürler,tehditler varken,gerçek veya değil bir şike olayı varken,geçen gün ahlak bekçisi Aziz Yıldırım ve mağdur Mahmut Uslu'nun yaptıkları ortaya çıkınca sessiz kalanlar şimdi ahlak bekçileri kesilmişler.
Dostluğu kendiniz bitirdiniz,operayı bizden duyunca bozulmayın hemen.Bugünlere kadar sabretmeye çalıştım ama sağolsun büyük başkan Aziz Yıldırım (!) beni rahatlattı.Sallamaysa sallama,dalgaysa dalga,tahrikse tahrik.
Kısacası kısasa kısas davranacağım bende.
Fenerin lig bitmeden 3 5 hafta önce sampiyon olmasi iyi oldu 1 haftada unutuldu gittiSimdi kendileri gündem olamayinca bize sallamaya basladilar.
FB'nin aciklamasi da sacma olmus Tuncay bir baba hindi yaparken, bütün futbolcular saha ortasinda toplanip iste böyle her sene böyle yaparken ahlak bekcileri neredeydi?
Futbolculara çok kızdım yalnız, o tezahüratı bulan Beşiktaşlı'lar diye biliyorum. Bizim de var çok güzel, manalı ve yaratıcı tezahüratlarımız. Gelecek sezon Süper Kupa finalinden sonra onun söylenmesi lazım.
Bir baba hindi, Ciguli'den Binnaz, Dilber Ay'dan türküler, kaba etiyle top tutma, tribünlere kasıklarını gösterme, şike, teşvik, ırkçılık, tahrik, küfür, mağaza yakma, stat yakma, polis arabası yakma, hakem odası, TFF basma, çıkar amaçlı suç örgütü kurma, hakem ayarlama, yalan haber yaptırma, rakip kadrolarını muhabirlerden öğrenme ve daha nice ahlaksızlar yapanlardan ahlak dersi.
Bu arada Melo kaptan olmalı, dün kendisi hakkında saçma sapan konuşan Demirören'in elini havada bırakması 10 numara, 5 yıldızlık hareket.
Taffarel'in 48. yaş günü kutlu olsun, iyi doğdun taffarel!
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Adam 48 Yaşına Ne Ara Geldi Yahu
Ulen Zamana Bak Ne Çabuk Geçiyor Yıllar
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Gs futbolcular nedense bizi yanıltmadı yine.
Fenerbahçeliler küfür edince ne olursa olsun küfür etmemeli diyenler Galatasaraylılar küfür edince artık dost değiliz nasıl olsa demiş.
Küfür edenler futbolcu değil taraftarlarmış![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
“Fenerbahçe resmi sitesinde yapılan bir duyuruyla ilgili olarak, Kupa finalinden dönüş uçağında meydana geldiği iddia edilen olaylar üzerine açıklama yapmayı zorunlu görüyoruz:
1) Uçakta kısa süreli olarak duyulduğu söylenen küfürlerin, kimler tarafından yapıldığının tespiti mümkün olmamıştır. Futbolcularımız da bu tezahüratla ilgilerinin bulunmadığını kendi sosyal medya hesaplarında ve özel görüşmelerinde beyan etmişlerdir. Futbolcularımızın beyanları bizim için esastır. Dönüş uçağında, futbolcularımızın dışında çok sayıda taraftarın da yolcu olarak bulunduğu bilinmektedir.
2) Galatasaray’ın, kimler olduğu belirsiz az sayıda kişinin katıldığı, bu tür davranışları tasvip etmesi asla düşünülemez.
3) Fenerbahçe spor kulübünün, geçmişte kendi futbolcu ve taraftarlarınca gerçekleşmiş, buna benzer sayısız olay olduğunu unutmuş görünerek ve kulübümüzle ilgisi olmayan en ufak olayı bahane ederek, son zamanlarda, iki camia arasında gerginliğe yol açacak davranış ve söylemleri sıklıkla tekrarlamasını şiddetle kınıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü”
1 maç seyircisiz oynama cezası aldık. Tam o hafta İstanbulda olacaktım ne güzel ya
İtirazla felan iptal olur mu ki acaba![]()
Tuncay bir baba hindi cektirirken kahramandi, bizim de kahramanlarimiz ucaktakiler olabilir o halde.