Sayfa 410 / 447 İlkİlk ... 310360400408409410411412420 ... SonSon
12,271 ile 12,300 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Stoch en fazla halı sahada oynayacak kaliteye sahip(mental olarak). Çek sağa aban kaleye dönemi çoktan kapandı. Mevcut oyuncularla bir sol kanat oyuncusu istiyorsak en iyi seçenek Alper'dir benim gözümde.
    Bak severim seni ama şimdi bu çok ucuz bir yorum oldu. Bu Stoch'u iyi izlemeyen ve genel kanıya göre konuşan basit bir yorum olarak kaldı. Stoch'un sadece bundan ibaret olmadığını Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sene gördük. Attığı birbirinden ensef goller (ki bunlardan biri dünyanın en iyisiydi) aslında bu görüşün aksini savunuyor. Süper Final döneminde o meşhur Galatasaray maçında son dakikalarda attığı golü hatırlayın, hiç bir Fenerbahçe futbolcusu o deparı atıp o golü atamaz, açık ve net atamaz. Bugün Fenerbahçe de Alper dışında hızlı oynayan oyuncu yok. Zaten takım olarak yaş ortalaması baya yüksek. Oyun da durağan olunca Stoch gibi bir cevher kolay bulunmaz.

Bu sezon Paok'un en önemli futbolcularından biri oldu. Bu kolay bir şey değil. Biz futbolu ve futbolcuyu çok basite alıyoruz. Gittiğin yeni bir yerde, yeni bir futbol kimyası içinde oynadığın takımın en önemli oyuncularından biri olup, en fazla gol atan oyuncularından biri olarak bugün Paok'un 2. sırada olmasında en büyük etkenlerden biri. Attığı tüm goller Youtube'da var, bunlardan kaç tanesini çek sağa at ile atmış? Hayır adam leblebi gibi gol atıyor, gol atış şeklini beğenmiyoruz ne kadar enteresan : )

Bence biz Stoch'u fazlaca küçümsüyoruz. Elinde bir senedir takıma zerre katkısı olmayan Cristian, Kadlec, Holmen gibi adamları tutmaya vicdan yetip, Stoch'a tü kaka demek futbola ters.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Eğer 6+2 yabancı kuralına geçilecekse Stoch uzun lig maratonunda sağ veya sol fark etmez kanatlarda iş yapar (genelde rotasyon). Hem zaten adam yetenekli topçu. Sadece mental problemleri var. Bu problemleri çözdüğü zaman nasıl oynadığını herkes biliyor (2011-12 sezounu).

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Stoch'u fazla abartıyorsunuz. Sow maç boyunca bütün sahayı geziyor. Basmadık yer bırakmıyor. Stoch maç içinde genelde kayboluyor, arada parlıyor işte. gelecek sezon 5+0+3 olacaksa 3lük kısımda olur en fazla. Tabii en son bıraktığımız Stoch'tan bahsediyorum, kendini ne kadar geliştirdi bilmiyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

J.Durmaz'ı alalım keyfimize bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    J.Durmaz'ı alalım keyfimize bakalım
    Aynen alınabiliyorsa kanatlara Kampl ve Jimmy alınmalı zaten. Ayrıca Kampl'ı merkezde oynatmak (Alper'le oynadığını var sayarsak) fazlasıyla defansif gardımızı düşürür. Benim fikrim orta sahaya da bir takviye yapılması. Ya Appi gibi ciğersiz fizikli bi adam (West Ham'dan Diame olabilir) ya da hücum ribaundlarını toplayıp hızlıca oyuna sokacak bi adam (3 sezon önceki Emre gibi mesela).

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben bu takıma Stoch'u isterim. Takım yavaş, yaşlı ve kanatları çok efektif değil hareketlilik lazım. Tek adam eksiltebilen kişi Alper yahu. Adam eksilten kanat yok. Stoch bu takıma fayda sağlar bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Stoch'u beğenmiyorsunuz da öyle kanatta çek sağa yapıpta gol atabilen kaç adamımız var onu söyleyin

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

UEFA iyi günlerini geçiriyor bu ara Barcelona cezası ertelemesi, mali fairplay kuralı yüzünden kimsenin Avrupa'ya gidememe durumu olmadığını duyurması falan.

Arada bizim cezayı da halletseler aslında çok güzel olur.Bir tek kulüp bazında değil, oyunculara da verilmiş bir ceza bu çünkü ve çok saçma.

Bi yandan da korkuyorum çok üsteleyince konu Fenerbahçe olunca UEFA bir anda ekstra cezalar yazmaya başlıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aman aman çekelim şu cezamızı da sonra sinirlenipte biz sizin cezanızı kaldırmıştık şimdide tekrar indiriyoruz deyip ileride sorun çıkartmasınlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aman aman çekelim şu cezamızı da sonra sinirlenipte biz sizin cezanızı kaldırmıştık şimdide tekrar indiriyoruz deyip ileride sorun çıkartmasınlar.
    Bende bunu istiyorum abi ama bir de düşününce bu ceza bizim oyuncuların kariyerlerine vurulmuş bir kilit aynı zamanda.

Şuan bu takımdan Sow ayrılmak istese ben adama kızamam, hakkıdır yani. Halbuki eminim ki o burada kalmak istiyordur çünkü taraftarla arasında çok iyi bir bağ var.

Neyse bekleyip görelim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Aynen alınabiliyorsa kanatlara Kampl ve Jimmy alınmalı zaten. Ayrıca Kampl'ı merkezde oynatmak (Alper'le oynadığını var sayarsak) fazlasıyla defansif gardımızı düşürür. Benim fikrim orta sahaya da bir takviye yapılması. Ya Appi gibi ciğersiz fizikli bi adam (West Ham'dan Diame olabilir) ya da hücum ribaundlarını toplayıp hızlıca oyuna sokacak bi adam (3 sezon önceki Emre gibi mesela).
    Şu savunma zayıf kalır düşüncesine hayranım, elin oğlu 6 hücumcu oyuncuyla oynayıp savunma yapabiliyor ama biz 10 tane adamla zor yapıyoruz. Yıllardır şu savunma yapsın bu da geri gelsin diye diye top oynamayı unuttu takım. Hatta Dünya'da 11 kişiyle birden korner karşılayan yegane takımdık bir ara. Bence Kampl, Alper ve bir tane de hızlı kanat oyuncusu(diğer kanada) harika olur, savunma konusunda da öyle zaaf olacağını düşünmüyorum. Bu arada Kampl orta sahada daha verimli olur bence, kanda da Alper.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Karşınızda Aziz Yıldırım ve ana bacı ayırmadan ettiği küfürler (Bonus = Mahmut Uslu)

[YOUTUBE="DJdoOHS9AUA"]Aziz Yıldırım ve küfürleri[/YOUTUBE]
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Karşınızda Aziz Yıldırım ve ana bacı ayırmadan ettiği küfürler (Bonus = Mahmut Uslu)

[YOUTUBE="DJdoOHS9AUA"]Aziz Yıldırım ve küfürleri[/YOUTUBE]
    Hahahaa terbiyesizlere bak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Takdiri bize bırakmışlar. Helal olsun Başkan !
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Camiasına çok yakışıyor gerçekten Aziz Yıldırım, hapse geri döndüğünde yeni başkan Mahmut Uslu olur umarım da eksikliği hissedilmez. Branş farketmeden, her türlü pisliği yapalım, yeter ki kazanalım anlayışı devam eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ahahahahaha 1:10 - 1:12 arasını iyi izleyin yok böyle bir şey
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Twitter'da @demarkesports'un yazdıklarına göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu , Galatasaray Kulübü ve yöneticileri hakkında enteresan kararlar almış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Twitter'da @demarkesports'un yazdıklarına göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu , Galatasaray Kulübü ve yöneticileri hakkında enteresan kararlar almış.
    Bence çok güzel kararlar,zaten uyguladıkları şeyleri,sözlü bir şekilde düzenli olarak yapmaya karar vermişler.Tebrik ediyorum.

Edit:

Birde Ekşioğlu şöyle bir şey demiş ;

"Fenerbahçe'ye aleni bir şekilde küfür eden futbolcu ve yöneticilerin tamamı meslek icabı dünyaya gelmiş soysuzlardır."

Bilindiği gibi mevcut başkanın kendi kulübüne ettiği bir küfür var,o da sayılıyor mu Ekşioğlu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun aldığı kararlara göre artık Galatasaray'ın yaptığı davetler geri çevrilecek. El sıkma ve selamlaşma da yasak.
    Galatasaray'ın yanlışları TFF'ye şikayet edilecek. Transferlerde G.Saray'ın istediği oyunculara talip olunacak ve fiyat arttırılacak.
    Derbilerde kapıda karşılanmayacak ve protokol tribününde yer ayrılmayacak. GS'li yöneticiler el uzatılırsa itilecek ve tavır konulacak.
    Bunlar mı? Ben şaka sanmıştım. Küsmüşler resmen, transfer konusu çok iyi ama, malumun ilanı olmuş.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bence çok güzel kararlar,zaten uyguladıkları şeyleri,sözlü bir şekilde düzenli olarak yapmaya karar vermişler.Tebrik ediyorum.

Edit:

Birde Ekşioğlu şöyle bir şey demiş ;

"Fenerbahçe'ye aleni bir şekilde küfür eden futbolcu ve yöneticilerin tamamı meslek icabı dünyaya gelmiş soysuzlardır."

Bilindiği gibi mevcut başkanın kendi kulübüne ettiği bir küfür var,o da sayılıyor mu Ekşioğlu ?
    Kendilerine küfreden Tümer'i bağırlarına basarken de sıkıntı yoktu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu açıklamayı ben göremedim, linkini paylaşabilecek var mı?

Rekabet içerisindeki her takımın birbirine bu tür hareketler yapması her ne kadar etik olmasa da son derece doğal bir durum. Sadece bizim ülkemizde değil, Dünya'nın bütün ülkelerinde hemen hemen bu tür olaylar yaşanıyor. Fakat bizim ülkenin diğer ülkelerden farkı bu duruma yöneticilerin de karışması ve fazlasıyla ciddiye almasından kaynaklanıyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım kendi kulübü dahil her fırsatta küfür ederken sorun yok, Mahmut Uslu küfür ederken sorun yok, İlhan Ekşioğlu resimdeki gibi tweet atarken sorun yok, 2005 senesinde Tuncay, Ümit, Kemal, Volkan taraftarla birlikte şampiyonluk kutlarken sorun yok, bizimkiler yapınca mahkemeye gideceğiz diyorlar. İşin komiği sonra da o mahkemelere güvenmiyorlar, adil değil, paralel diyorlar. Trajikomik bir durum.

https://pbs.twimg.com/media/BnHVRYvCEAABRJh.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bide ardanın kendi forması için söylediği sözler vardı küfür mü argo mu hatırlayamadım
    hadi yarıştıralım kim kimden temiz

28. Şampiyonluğu kutlamaya kimler geliyor beyler ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fenerbahçeli futbolcuların rakip taraftarı kızdırmak için kaba eti ile top durdurmaktan sonra bu tarz zekice hazırlanmış göndermeler yapmaya evrilmesi az şey değil bence.Bu da Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye çok şey kattığını gösterir
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Allah aşkına şu takımdan 10 oyuncu gitsin 8 oyuncu gelsin falan. Yani böyle değişiklikler görelim,kadrodaki isimler eskidi. Taraftara heyecan katacak yeni isimler gerek.

Mesela gitmesini istediklerim;

Meireles-cristian-sow(iyi paraya)-mehmet topuz-holmen-stoch-krasic-kesimal-yobo-webo(gerekirse)-volkan(imkansız)-selçuk(imkansız)

Kalanlardan da zaten Kuyt, Emre, Bekir gibi oyuncular sahada değil kulübede durmalı diye düşünürsek büyük ve gerekli bir yenilenme yapmış oluruz.

Türk oyuncu pazarı çok daraldı maalesef darkındayım ama elimizdeki türkler'in bazıları çok yetersiz. Gökhan,Caner,Topal,Alper dışındaki türklerimiz bana güven vermiyor. Ersun Hoca ve ekibi çok iyi analiz yapıp 5-6 yeni türk oyuncuyu kadromuza katmalılar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Topuz'u göndermeye gerek yok bence. Sağ bek de dahil çoğu mevkide idare edebiliyor. Aldığı parayı ( 1M euro) şuan Anadolu'dan kimi getirsen verirsin, hatta daha fazlası için pazarlık yapar. Mehmet hem takım içi uyumu hem de ihtiyaç duyulduğunda sırıtmaması sebebiyle kalmalı bence.

Gitmesi gereken oyuncu sayısı da az değil, ama bazı Türk oyuncuları göndermek mevcut şartlarda çok da mantıklı değil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Allah aşkına şu takımdan 10 oyuncu gitsin 8 oyuncu gelsin falan. Yani böyle değişiklikler görelim,kadrodaki isimler eskidi. Taraftara heyecan katacak yeni isimler gerek.

Mesela gitmesini istediklerim;

Meireles-cristian-sow(iyi paraya)-mehmet topuz-holmen-stoch-krasic-kesimal-yobo-webo(gerekirse)-volkan(imkansız)-selçuk(imkansız)

Kalanlardan da zaten Kuyt, Emre, Bekir gibi oyuncular sahada değil kulübede durmalı diye düşünürsek büyük ve gerekli bir yenilenme yapmış oluruz.

Türk oyuncu pazarı çok daraldı maalesef darkındayım ama elimizdeki türkler'in bazıları çok yetersiz. Gökhan,Caner,Topal,Alper dışındaki türklerimiz bana güven vermiyor. Ersun Hoca ve ekibi çok iyi analiz yapıp 5-6 yeni türk oyuncuyu kadromuza katmalılar.
    Dediğin revizyon takıma 50 milyona mal olur. Oyunculardan da elde edebileceğimiz gelir giderden fazla olur. Takımda bonservis getirebilecek 3 tane oyuncu var onlardan gelen para da diğer oyuncuların sözleşme fesih bedeli olur.

Takımın geniş revizyona ihtiyacı olduğunu düşünsem de anında yapmak yerine ekonomik bir şekilde ve her sene 3-4 oyuncuyla bu revizyonu yapmak daha doğru olur. Açıkçası dediğiniz bütün oyuncuları satıp yerlerine daha iyilerini alsak bile 1 sezon kafadan gider ve Türkiye'de böyle hoşgörülü taraftar grubu yok maalesef.

Seneye zaten yaşlıların sözleşmeleri bitiyor, bu sene 3-4 oyuncu seneye 3-4 oyuncu ile çok iyi bir revizyon yapılabilir ve bütçeye de yüklenmemiş oluruz. Seneye Avrupa'ya gitmeyecek olmamız bu konuda çok büyük şans. Bu adamları 10 yıl çektik 1-2 yıl daha dayanın az kaldı. Bence 1 kanat-1 orta saha- yedek forvet ve yedek sağ bek bu sene olan ihtiyaçlarımız. Topuz'u da yedek orta saha olarak çok rahat kullanırız. Bu sene zaten yabancı sınırı yüzünden gereksiz adamların hepsiyle yolları ayıracağımızı düşünüyorum, bunların başında da Cristian, Holmen, Yobo geliyor. Krasic, Webo ve Kadlec de bir şekilde gönderilmeye çalışılacaktır. Stoch ise tam bir muamma, bence kalması kimseye zarar vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yakıştı mı sana Gabi abi yaşlı başlı adamsın, gençler alın şu sarıları abimizden

Sabredin yahu adamın görevi bırakmasına az kaldı. Hoş o görevi bırakınca Türk Sporu toz pembe mi olacak? Orda küfür savururken binlerce kişi tempo tutup gaz veriyor hangisini içeri atıp spordan temizleyeceksiniz? Ya da kimleri makas almaktan alıkoyacaksınız?

Türkiye'deki bir çok yer, kişi, kurum, olay, olgu için söylenebilecek tek şey
    "Battı balık yan gider"
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    ahahahahaha
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Takım stada hala ulasamadı.

Bu arada.

Mesaj Yetkileri