Sayfa 509 / 578 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559 ... SonSon
15,241 ile 15,270 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim yönetim hata yapıyor, "kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı" açıklaması ile zirvede bırakmaları gerekiyordu. O açıklama sonrası yapılan her açıklama benim için yanlış ve gereksiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    “Fenerbahçe resmi sitesinde yapılan bir duyuruyla ilgili olarak, Kupa finalinden dönüş uçağında meydana geldiği iddia edilen olaylar üzerine açıklama yapmayı zorunlu görüyoruz:
    1) Uçakta kısa süreli olarak duyulduğu söylenen küfürlerin, kimler tarafından yapıldığının tespiti mümkün olmamıştır. Futbolcularımız da bu tezahüratla ilgilerinin bulunmadığını kendi sosyal medya hesaplarında ve özel görüşmelerinde beyan etmişlerdir. Futbolcularımızın beyanları bizim için esastır. Dönüş uçağında, futbolcularımızın dışında çok sayıda taraftarın da yolcu olarak bulunduğu bilinmektedir.
    2) Galatasaray’ın, kimler olduğu belirsiz az sayıda kişinin katıldığı, bu tür davranışları tasvip etmesi asla düşünülemez.
    3) Fenerbahçe spor kulübünün, geçmişte kendi futbolcu ve taraftarlarınca gerçekleşmiş, buna benzer sayısız olay olduğunu unutmuş görünerek ve kulübümüzle ilgisi olmayan en ufak olayı bahane ederek, son zamanlarda, iki camia arasında gerginliğe yol açacak davranış ve söylemleri sıklıkla tekrarlamasını şiddetle kınıyoruz.
    Galatasaray Spor Kulübü”

Ahahhaah abi çıkın oh iyi yaptık diyin, böyle kaçak dövüşmeyin. Acziyet bu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kendi takımında da siyahi oyuncular olmasına rağmen, Eboue ve Drogba'ya gösterilen muzları, yapılan ırkçılığı basın toplantısı düzenleyerek "hazım problemi" haline getirmeye çalışanların içerisine düştüğü acizliğin yanında bu ne ki? Yapılan açıklamanın doğru ve gerçek olma ihtimali de işin ayrı boyutu tabii.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kısasa kısas mantığı ile hareket eden kulüp yöneticilerinin taraftara örnek olması nasıl beklenir? Kulübüne küfür edildiği için yakınıyorsun, sosyal medyadan daha büyük bir hakaret ile sitem ediyorsun küfür eden takıma ve yöneticilerine. Şimdi o küfür eden kişi aylar sonra Galatasaray'ın olduğu bir yere gitse her türlü darp ve saldırıya maruz kalsa hiç şaşırmam. Çünkü Türkiye'de işler böyle yürüyor.

Kulüp açıklama yapacağına şu hakaret eden şahıs hakkında işlem başlatması lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kendi takımında da siyahi oyuncular olmasına rağmen, Eboue ve Drogba'ya gösterilen muzları, yapılan ırkçılığı basın toplantısı düzenleyerek "hazım problemi" haline getirmeye çalışanların içerisine düştüğü acizliğin yanında bu ne ki? Yapılan açıklamanın doğru ve gerçek olma ihtimali de işin ayrı boyutu tabii.
    Kendi çektiği sıkıntıları başka kulüpler çektiğinde dalga geçenlermi söylüyor bunu
    Last edited by William Rookwood : 08.Mayıs.2014 at 22:00

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Spor dünyamızda artık kanıksanır hale gelen iğrençliklere yapılan övgü dolu, sahiplenici yorumları gördükçe bunları yapanlardan değil bunu düzeltmek adına elimden bir şey gelmeyeceğini bildiğim halde kendimden utanıyorum. İnsanlığını kaybetmiş mahlukatların peşinden başkan, kaptan, aslan, kaplan diye koşanları görüdkçe insanlığımdan utanıyorum. Siz utanmadan sahiplenmeye devam edin. Yarın, öbür gün biriniz bir köşe başında bıçaklanır, birinizin kafasına rakı şişesi atılır, en sonunda spordaki şiddet nedeniyle spor müsabakaları iptal edilir, umarım malum yer gibi kalırsınız. Sizleri bu duruma doğru büyük bir hızla sürükleyen kelli felli para babaları bizlerin spor keyfinin içine ettikten sonra ceplerini doldurmak için birçok yol bulur. Şu an o benim saçımı çekti, bu benim topacımı aldı seviyesine düşülmüş. İşler daha kötüye gittiğinde umarım düşünürsünüz, biz nerede yanlış yaptık diye.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007

Yapılan terbiyesizlik, kabul etmemiz gerekiyor. Nasıl onlar küfrederken eleştiriyorsak biz de öz eleştiri yapmalıyız. Yapılana aferin iyi yapmışlar diyerek bu nefret bitmez, artarak devam eder. Bugün küfür yarın kavga; saçma sapan bir oyun yüzünden gencecik insanlar ölüyor. Yönetiminden sporcusuna herkesin suçu var bunda, sadece taraftarın değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla isteyen kabul eder isteyen etmez.

Aziz Yıldırım Türk futbolunda ki kaosun en büyük sorumlusudur,ondan sonra diğer kulüp yöneticileri,ondan sonra futbolcular,sonra da ben geliyorum.Onlar düzelmediği sürece ben düzelsem bir şey olmaz zaten.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Arif abi girelim iddaya mancini kalacak

Nesil
    2007

Galatasaray Forbes'un en değerli 20 kulüp listesinde 16.

http://www.bbc.co.uk/turkce/spor/201...ulupleri.shtml

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Küfürü bu kadar adrenalin dolu bir sporda ben artık çok yadırgamıyorum ancak komik olan ne biliyor musunuz? Fenerbahçe konularına gelip küfür videoları paylaşıp oyuncuları kınayan, kendi oyuncuları aynı hareketi yapınca kısasa kısas, sizin yüzünüzden oluyor bu olaylar muhabbeti yapan samimiyetsiz arkadaşlar. Yapıcı konuşmalarla olan problemin üzerine gitmek yerine internet ortamında bir foruma girip her konuya ukala cevaplar veriyorsanız siz bu olaylara müstehaksınız demektir. Herkesin üzerine alınmasına gerek yok. Ha bu arada !!!11!1

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen bir gün önce ''Helal olsun Başkan'' yazıp sonra gelip burada Galatasaraylılar'ın ahlakını sorgulamak hiç samimi değil.

Bende ona göre davranıyorum artık.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bunun Fenerbahçelisi de olur Beşiktaşlısı da sorun o değil. Zaten suç atmaya yer arasanız illaki bulunur birşeyler. Ama siz karşılık verirseniz diğer taraf yine aynı şekilde cevap verirse nasıl değişir ki bu düzen? Ben genelde foruma az yazan birisiyim ama son günlerde bu karşılıklı atışmalar benim canımı çok sıkmaya başladığı için bir sitem mesajı yazdım konuya bakmadan. İyi taraftan bakmak gerekirse olaya sağduyulu yaklaşan birçok kişinin olduğunu farkettim. Umarım bu kutuplaşma onları da içine çekmez

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla isteyen kabul eder isteyen etmez.

Aziz Yıldırım Türk futbolunda ki kaosun en büyük sorumlusudur,ondan sonra diğer kulüp yöneticileri,ondan sonra futbolcular,sonra da ben geliyorum.Onlar düzelmediği sürece ben düzelsem bir şey olmaz zaten.
    Tepedekilerin tavırlarını ve düşüncelerini bir anda değiştiremezsin. Yalnız başına da değiştiremezsin ama sen düzelsen, ben düzelsem; gelmemizi istedikleri noktaya gelmesek, yaptıklarına-söylediklerine prim vermesek, her gün 100 yıllık camiaların resmi sitesinden 8-10 yaşındaki çocuklar seviyesinde yaptıkları açıklamaları "helal olsun, güzel kapak, ayarların kralı" diye benimsemesek zamanla düzelebilir. Tek yolu bu bence şu an. Bizler onların yaprıkları iğrençliklerle övündükçe, çirkinliklerini sahiplendikçe böyle davranmaya devam edecekler. Ülkeye gelen yabancılar bir müddet sonra nasıl takımdaki yerlerini daha da sağlamlaştıracaklarını biliyorlar. İstisnasız her maç rakiplerine insanlık dışı müdahalelerde bulun, rakiplerine ve hakemlere her türlü saldırıyı yap, suratlarına tükür, sonra gel tribünlere dönüp armayı öp, kahramansın.

Sözüm sadece sana değil, yanlış anlamazsın umarım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Tepedekilerin tavırlarını ve düşüncelerini bir anda değiştiremezsin. Yalnız başına da değiştiremezsin ama sen düzelsen, ben düzelsem; gelmemizi istedikleri noktaya gelmesek, yaptıklarına-söylediklerine prim vermesek, her gün 100 yıllık camiaların resmi sitesinden 8-10 yaşındaki çocuklar seviyesinde yaptıkları açıklamaları "helal olsun, güzel kapak, ayarların kralı" diye benimsemesek zamanla düzelebilir. Tek yolu bu bence şu an. Bizler onların yaprıkları iğrençliklerle övündükçe, çirkinliklerini sahiplendikçe böyle davranmaya devam edecekler. Ülkeye gelen yabancılar bir müddet sonra nasıl takımdaki yerlerini daha da sağlamlaştıracaklarını biliyorlar. İstisnasız her maç rakiplerine insanlık dışı müdahalelerde bulun, rakiplerine ve hakemlere her türlü saldırıyı yap, suratlarına tükür, sonra gel tribünlere dönüp armayı öp, kahramansın.

Sözüm sadece sana değil, yanlış anlamazsın umarım.
    Abi yazdıklarında bir yanlış yok ki,ben davranışımın farkındayım,yanlış olduğunun da farkındayım ama ortada Şükrü Ergün,Necati Demirkol,Mahmut Uslu,Aziz Yıldırım vb. yöneticiler oldukça bu kaos ortamı bitmez.Futbolcular içinse sahada olan sahada kalır bana göre,kalmıyorsa bunda suçlu yine yöneticiler ve ekstradan taraftarlardır.

Bu forumda ki hiç kimsenin bu olayları tasvip ettiğini sanmıyorum ancak dediğim gibi,dediğin gibi böyle yöneticiler ortamı kızıştırıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aynen bir gün önce ''Helal olsun Başkan'' yazıp sonra gelip burada Galatasaraylılar'ın ahlakını sorgulamak hiç samimi değil.

Bende ona göre davranıyorum artık.
    Ben onu yazarken gerçekten de helal olsun dediğim için mi yazdım sence. Her fırsatta Fenerbahçe'de bir açık arayıp gelip burada dinlendirip, kendi takımları olunca sus pus olanlar için yazdım. Yoksa başkanın her yaptığını desteklediğimiz falan yok. Bahsettiğim insanlara karşı da Aziz Yıldırım gibi biri olması gerekiyormuş demek ki. Her fırsatta Aziz Yıldırım'a çatmakla olmuyor. Takımın terbiyesizliğin dibine vurmuş ama onun bile suçlusu sizlere kalsa Aziz Yıldırım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Yapılan terbiyesizlik, kabul etmemiz gerekiyor. Nasıl onlar küfrederken eleştiriyorsak biz de öz eleştiri yapmalıyız. Yapılana aferin iyi yapmışlar diyerek bu nefret bitmez, artarak devam eder. Bugün küfür yarın kavga; saçma sapan bir oyun yüzünden gencecik insanlar ölüyor. Yönetiminden sporcusuna herkesin suçu var bunda, sadece taraftarın değil.
    Anlatmak istediğimde tam olarak bu.Teşekkürler kardeşim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Ben onu yazarken gerçekten de helal olsun dediğim için mi yazdım sence. Her fırsatta Fenerbahçe'de bir açık arayıp gelip burada dinlendirip, kendi takımları olunca sus pus olanlar için yazdım. Yoksa başkanın her yaptığını desteklediğimiz falan yok. Bahsettiğim insanlara karşı da Aziz Yıldırım gibi biri olması gerekiyormuş demek ki. Her fırsatta Aziz Yıldırım'a çatmakla olmuyor. Takımın terbiyesizliğin dibine vurmuş ama onun bile suçlusu sizlere kalsa Aziz Yıldırım.
    Bu forumda ki hiç kimsenin bu olayları tasvip ettiğini sanmıyorum ancak dediğim gibi,dediğin gibi böyle yöneticiler ortamı kızıştırıyor.
    Senin gerçekten helal olsun dediğini düşünmüyorum ama dedin sonuçta,orada ''başka türlü düşünüyorum'' yazmıyor.

Fenerbahçe'de açık falan aramıyorum ben,koskoca kulübün ne açığını arayayım ben ? Benim sıkıntım şahıslarla,ayrıca Aziz Yıldırım'a da her fırsatta çatmıyorum ben,Aziz Yıldırım bir şey yapıyor ki çatıyorum.Durup dururken,bir şey yapmamışken kimse kimseye çatmaz zaten.

Bizim oyuncuların yaptıklarını savunmuyorum ama Telles yabancı bir oyuncu,bilerek paylaşmamıştır,zaten fark edildiği anda kaldırıldı.Gel gelelim ki kazara böyle bir şey oldu,Fenerbahçe'nin geçmişte yaşanılanları unutup sadece Galatasaraylılar yapmış gibi açıklama yapması nedir ? Şu an takımın kaptanı olan şahıs,şampiyonluk kutlarken,taraftar ile beraber Galatasaray'a düm düz yardırıyor.Ama daha bizim takımda kim küfür etti,gerçekten futbolcular mı küfür etti,o bile belli değil,hemen yargıyı verdi Aziz Yıldırım'ın tek elinde olan,güçler ayrılığından bi haber Fenerbahçe kulübü.

Üstelik Fenerbahçeli futbolcuların özelinde Galatasaray'a küfrettiğini herkes biliyor,orası işin görünmeyen kısmı.Sahanın ortasında ''İşte Böyle, Her sene böyle...'' şeklinde tezahürat yapan grubun Galatasaray'a kendi içlerinde küfretmeme şansı nedir ?

Insan tartismanin disinda olunca daha iyi görüyor. Kimbilir ne kadar sacmaladim ben de. Biz burada birbirimizi yiyoruz sadece. Çünkü adil bir spor ortamı yok kimsenin ici rahat degil. Bir de turk insanina özgü kőrü körüne bağlanma var bizde. Siyaset gibi futbol da bitmiştir artık. Biz bosa tartışıyoruz burada kimse haklı veya haksız degil. Muthis bir kaos var yonetici mekanizma yok. Federasyon diyorsun guven yok e mahkeme diyorsun guven yok. Futbol nasıl duzgun olabilir ki? Ulkede adalete guvenen 1 insan yok ne futbolu allaasen.

Simgeler yüzünden insanlar arkadaşlarıyla tartışır hale geldi. Ülke ve insan olarak çoktan bitmişiz haberimiz yok spor bitmiş çok mu ...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

https://www.youtube.com/watch?v=WooccZAvKWQ#t=29

https://www.youtube.com/watch?v=VtRDFHxPi8Q#t=49

Fenerbahçe'li arkadaşlar; bunları izleyin ve hadi arkanıza bakmadan Galatasaray sohbet alanından çıkın bence. 2 Gündür şunun tartışmasını yapıyosunuz ben hiç müdahil olmadım ama sıktınız artık. Yukardaki görüntülere ne diyeceksiniz?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sozluklerde adam kelimesinin karsiligi fotoda... ugur,furkan ve murat akca... 2"si gs alt yapili...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

pic.twitter.com/cRQwH1g0LI

Yekta'nın cevabı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray sohbet alanında Galatasaraylıdan çok Fenerli var.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyiya işte taraftar sayımız artabilir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kendilerine yakışanı yapmışlar uçakta futbolcular, o sebeple şaşırtmadı beni.

Adamlık tebrik etmemekten geçiyorsa, Fenerbahçe şampiyon olduğunda ilk tebrik edenlerin adamlığını sorgulamak gerekir diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sozluklerde adam kelimesinin karsiligi fotoda... ugur,furkan ve murat akca... 2"si gs alt yapili...

Vah vaah kafaya bak
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Vah vaah kafaya bak
    Geçen sene Galatasaray Kadıköy'e şampiyon geldiğinde alkışlamayacağız diyen kafaya bak sen

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Geçen sene Galatasaray Kadıköy'e şampiyon geldiğinde alkışlamayacağız diyen kafaya bak sen
    Bu zamana kadar kim kimi alkışlamis ki ? Orada ki olay takimca bir centilmenlik örneği olarak alkışlama yapiliyor -Akhisar baslatmasa böyle bisey olacagini sanmıyorum- orada 2-3 tane bi yerlere yaranmaya calisan kisi alkislamiyor diye adam oluyorlar o zaman resmi sitesinden tebrik mesaji yollayan kulüp kökten adam değil lakin tebrik niteliğinde ki alkislamak adamlik değilse. Anlatabilmisimdir umarım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri