1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen bir gün önce ''Helal olsun Başkan'' yazıp sonra gelip burada Galatasaraylılar'ın ahlakını sorgulamak hiç samimi değil.

Bende ona göre davranıyorum artık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aynen bir gün önce ''Helal olsun Başkan'' yazıp sonra gelip burada Galatasaraylılar'ın ahlakını sorgulamak hiç samimi değil.

Bende ona göre davranıyorum artık.
    Ben onu yazarken gerçekten de helal olsun dediğim için mi yazdım sence. Her fırsatta Fenerbahçe'de bir açık arayıp gelip burada dinlendirip, kendi takımları olunca sus pus olanlar için yazdım. Yoksa başkanın her yaptığını desteklediğimiz falan yok. Bahsettiğim insanlara karşı da Aziz Yıldırım gibi biri olması gerekiyormuş demek ki. Her fırsatta Aziz Yıldırım'a çatmakla olmuyor. Takımın terbiyesizliğin dibine vurmuş ama onun bile suçlusu sizlere kalsa Aziz Yıldırım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Ben onu yazarken gerçekten de helal olsun dediğim için mi yazdım sence. Her fırsatta Fenerbahçe'de bir açık arayıp gelip burada dinlendirip, kendi takımları olunca sus pus olanlar için yazdım. Yoksa başkanın her yaptığını desteklediğimiz falan yok. Bahsettiğim insanlara karşı da Aziz Yıldırım gibi biri olması gerekiyormuş demek ki. Her fırsatta Aziz Yıldırım'a çatmakla olmuyor. Takımın terbiyesizliğin dibine vurmuş ama onun bile suçlusu sizlere kalsa Aziz Yıldırım.
    Bu forumda ki hiç kimsenin bu olayları tasvip ettiğini sanmıyorum ancak dediğim gibi,dediğin gibi böyle yöneticiler ortamı kızıştırıyor.
    Senin gerçekten helal olsun dediğini düşünmüyorum ama dedin sonuçta,orada ''başka türlü düşünüyorum'' yazmıyor.

Fenerbahçe'de açık falan aramıyorum ben,koskoca kulübün ne açığını arayayım ben ? Benim sıkıntım şahıslarla,ayrıca Aziz Yıldırım'a da her fırsatta çatmıyorum ben,Aziz Yıldırım bir şey yapıyor ki çatıyorum.Durup dururken,bir şey yapmamışken kimse kimseye çatmaz zaten.

Bizim oyuncuların yaptıklarını savunmuyorum ama Telles yabancı bir oyuncu,bilerek paylaşmamıştır,zaten fark edildiği anda kaldırıldı.Gel gelelim ki kazara böyle bir şey oldu,Fenerbahçe'nin geçmişte yaşanılanları unutup sadece Galatasaraylılar yapmış gibi açıklama yapması nedir ? Şu an takımın kaptanı olan şahıs,şampiyonluk kutlarken,taraftar ile beraber Galatasaray'a düm düz yardırıyor.Ama daha bizim takımda kim küfür etti,gerçekten futbolcular mı küfür etti,o bile belli değil,hemen yargıyı verdi Aziz Yıldırım'ın tek elinde olan,güçler ayrılığından bi haber Fenerbahçe kulübü.

Üstelik Fenerbahçeli futbolcuların özelinde Galatasaray'a küfrettiğini herkes biliyor,orası işin görünmeyen kısmı.Sahanın ortasında ''İşte Böyle, Her sene böyle...'' şeklinde tezahürat yapan grubun Galatasaray'a kendi içlerinde küfretmeme şansı nedir ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri