Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

5 71.43%
  • Berabere biter

2 28.57%
  • Karabükspor kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Fenerbahçe 4 - 0 Karabükspor | 33. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Seba'ya özellikle küfreldilmedi.Bugun bizim taraftar fazla gaza gelmis bildikleri bütün küfürleri tezahuratları söylediler Bjk'yle ilgili bir tezahurat var bilen bilir onun icinde geciyor Seba'yla ilgili bölüm cogu anlamını bilmeden söylemistir bunu.Zaten bu maçta neden bu kadar küfür edildi hiç anlamadım sadece Fenerbahce diye inlemeliydi bugun stad sacma sapan birşey yaptılar.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Seba'ya özellikle küfreldilmedi.Bugun bizim taraftar fazla gaza gelmis bildikleri bütün küfürleri tezahuratları söylediler Bjk'yle ilgili bir tezahurat var bilen bilir onun icinde geciyor Seba'yla ilgili bölüm cogu anlamını bilmeden söylemistir bunu.Zaten bu maçta neden bu kadar küfür edildi hiç anlamadım sadece Fenerbahce diye inlemeliydi bugun stad sacma sapan birşey yaptılar.
    Açıkcası beni ilgilendirmez, ister bilsin ister bilmesin. Her ne kadar desteklemesemde fikret orman'ı, rakip takım başkanı olumlu bir açıklama yapıyor. Sende gidip o takıma küfrediyorsun, hatta takımı geçtim o takımın hatta bu ülkenin efsane başkanına küfrediyorsun. Kimsenin haddi değil seba'ya küfretmek. O kadar tezahürat varken içinden bu seçilip söylenmesi yeterli benim için.

Mesaj Yetkileri